SU
|
Pa da se mal oglasim, kljub temu, da trenutno ne čakam na N... Operacijo mam čez 3 tedne in sem se nekak pomirila in gledam na to zdej kot na en korak bližje N... kljub temu, da operacija ne bo ginekološka, bo bolje, če to prej opravim... Moj gre ta tedn po napotnico za spermiogram in se potem naroči... Srčno upam, da bo zrihtal predno grem jaz, po okrevanju po operaciji, k moji G na pregled... Sem pa videla, da se lahko na sperm. tut kr neki časa čaka... Ta cikel, se mi zdi, da mi je počila tista cista... Vsaj občutek sem mela tak... kr neki voden izcedek prve dni M, potem skoraj normalna M... zdaj, pri koncu, tudi bolj vodeno vse skupaj... pa traja že dlje časa kot ponavadi... zdaj se končno umirja... Srčno upam, da je cista šla! ...in da je to mogoče vplivalo na možnost zanositve... Ne vem.... bom videla, ko bom šla h G... Sicer pa se mi nič kej ne da... taka lenobna sem... danes sploh, ko je ponedeljek... kljub sončku... očitno sva šla prepozno spat... Aja... noname tudi jaz sem gledala že to oddajo... pa sem potem vedno, ko sem čakala na "(ne)M", razmišljala o tej oddaji... Ampak to je tko "filmsko" po mojem... mal zrežirano, mal napihnjeno in dodelano... Po mojem ni čist tko v realnosti... kaj pa vem... V glavnem, čudno se mi zdi... Bodite lepo, vse dobro... službe, slončkanje, , otročki ....... vse kar pač paše zraven!!
|