|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.1.2015 7:32:03   
chocolatecake
Hvala polhek2 user posted image upam, da boš imela danes lepši dan in da bo zdaj naprej vsak dan malo lepši, dokler ti ga user posted image ne naredijo enega najlepšega user posted image .
Hvala MauMow in LadyJen user posted image . Imam res zelo zelo veliko upanja, da zdaj pa bo user posted image . Očitno se nama je to moralo zgodit, da je moj user posted image nehal kadit in zaživel malo bolj zdravo user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
22.1.2015 7:59:05   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Najprej z zamudo... čestitke tebi, Čokoladka (Tara, to si se super spomnila user posted image ). Ma, niti nisem pričakovala drugega. Zdaj pa lepo naprej. Zaupajta vase in vajine sposobnosti, da pridelata zdravega otročka.

Evo, čisto iz glave... izkušnja moje kolegice. Za otročka št. 1 sta se mučila tri leta in bila praktično pred umetno oploditvijo. Vmes itak cel kup strahov, dvomov... bosta sploh kdaj starša... saj poznaš občutek... Ampak je naposled prišel čisto po naravni poti. Otroček št. 2 je bil enako zahteven in se ni in ni hotel zaploditi. A se je tudi ta potem  le prikazal. Končno sta bila srečna in izpolnjena. Njune sanje o družini so se uresničile  in življenje je postalo pravljično. Potem pa štiri mesece po porodu drugega ŠOK!!! Plusek. In prišel je še otroček št. 3, popolnoma nenajavljen, nepričakovan, kot strela z jasnega... user posted image  Očitno je imel Nekdo z njima drugačne načrte. user posted image

Včerajšnje popoldne preživela v cvrenju masti. Imam super okusne ocvirke. Ste vabljene na  malo kmečkega prigrizka. user posted image  Vmes sem se učila za licenco. Pa živali je bio treba še urediti. Naš študent je bil itak na faksu. Na koncu je zmanjkalo časa za sprehod. user posted image  

Kemičarke - evo še ena v klubu. OK, jaz sem sicer na nižji stopnji - kemijski tehnik, sem pa zato life-time študentka na FMF. user posted image   Ah, bo že... user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
22.1.2015 10:09:38   
MauMow
Jutro punce user posted image Pri nas vse po starem, samo mrzlo je user posted image (-15). Drugače pa mam mal drugačen cikel zgleda da spet (ne bom kar koli prehitro rekla). Od O je 10 dni pa še nimam belo rjavih izcedkov (zvija pa od včeraj na polno)... Ampak po drugi strani napihnjenosti pa niti nimam (mogoče lahko ti pripišem drugemu načinu prehranjevanja)... V glavnem nič ne se bom veselila za kar koli, samo to je da če čez vikend nič ne bo glede izcedkov bom vrjetno kak test naredila (namreč bo skoraj že 14 dni od O). Dragemu pa nič še nočem omenjat, ker nazadnje se je ful veselil pa nič ni blo... Tako da ste edine s katerimi se lahko pogovarjam.user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
22.1.2015 11:22:43   
Melanie1
MauMow - Jaz mu tudi ne bi. Bi naredila test na skrivaj in če bi bil plusek/črtica, bi šele izvedel. Mogoče kot presenečenje v obliki darilca.

Joj, močno navijam, da je to res to. user posted image  A zdaj pa pademo že ven iz septembra ali kako? Uff, sem slabo to napovedala. Ali pa smo premalo navijale... Punce, dajmo, za našo MauMow, da za vikend zagleda pozitiven test in kar je še pomembneje čez nekaj mesecev končno dočakata svojega prvorojenca... Močno navijati čisto vse!!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
22.1.2015 11:35:50   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow - Jaz mu tudi ne bi. Bi naredila test na skrivaj in če bi bil plusek/črtica, bi šele izvedel. Mogoče kot presenečenje v obliki darilca.

Joj, močno navijam, da je to res to. user posted image  A zdaj pa pademo že ven iz septembra ali kako? Uff, sem slabo to napovedala. Ali pa smo premalo navijale... Punce, dajmo, za našo MauMow, da za vikend zagleda pozitiven test in kar je še pomembneje čez nekaj mesecev končno dočakata svojega prvorojenca... Močno navijati čisto vse!!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Bila bi presrečna, da bi bilo res pa še da bi še pol ok končalo po 9 mesecih user posted image . Dragemu pa itak ne mislim povedat prav nič - dokler sama testa ne naredim. Bomo videli. Upam da bo res kej pozitivnega na tem. Samo se držim na realnih tleh (bolje tako).user posted image Vsekakor pa boste izvedele prve. Če bomo meli srečo bomo ja v oktober zajadrali...

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.1.2015 11:37:07 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5230
22.1.2015 11:46:32   
Tara9
Evo jaz se pofočkam kot zvesta navijačka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5231
22.1.2015 11:52:56   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No, pri nas septembra 2015 sigurno ne bomo zibali, se user posted image najavlja, tako da se zna danes ali jutri uliti. Moj je itak ves šokiran, da kako pa sedaj ni uspelo. Mu že tri leta dopovedujem, da njegov recept "delanja" otrok ne deluje user posted image user posted image , apmak se ga še ni prijelo. Ali katera ve, kdaj te naše dece sreča pamet in začnejo poslušati?

Bom ostala med navijačicami za pluskeuser posted image user posted image

Vi pa prosim navijajte zame, da se danes čimbolj odrežemuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
22.1.2015 11:53:21   
chocolatecake
user posted image user posted image user posted image user posted image Navijam tudi jaz zate MauMow in te razumem glede tega, da nočeš dragemu prej nič omenjat.
Jaz mojemu 100% nebi nič povedala, dokler nebi preverila še v laboratoriju, oziroma dokler nebi ponovila vsaj ene 3 teste, ker sem imela lani v aprilu + na Clearblue, naslednji dan pa same minuse na vseh ostalih testih in je bil potem revček tako žalosten, da mi je bilo ful žal, da sem prehitevala dogodke.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
22.1.2015 12:07:22   
Marčevka2010
MD držim pesti še naprej za službo!

Čokoladka zate sem pa zelo vesela, sem vedela, da bo rezultat boljši. Po moje ne bi bilo nič narobe, če še gresta k bioenergetiku. Pa vit. dodatke še naprej jemat, nič cigaret (ti dokazano vplivajo na moško plodnost). In upam, da vama rata po naravni poti. Vem, da vama bo. user posted image

MauMow držim pesti, da bo konec tedna plus.

Jaz pa sem na vrsti naslednji konec tedna, dolga bo še. Upam, da bova klepetali na oktobrski temi.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.1.2015 12:08:40 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
22.1.2015 12:57:26   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Vi pa prosim navijajte zame, da se danes čimbolj odrežemuser posted image

Evo, mislim nate in držim pesti, da se danes ne čimbolj odrežeš, ampak NAJBOLJ in da izberejo TEBE!!! user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5235
22.1.2015 13:00:55   
MauMow
MD jaz sem ziher da te bodo vzeli - sej vsi vemo da ni nobenega boljšega user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
22.1.2015 17:11:03   
flay
MD navijam in držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image
Mou Mow zate pa te user posted image user posted image user posted image da ti prinesejo en močan +!

Jaz pa čisto izčrpana, kot da imam grozno gripo, čeprav nič prehlajena. Bleda sem z ogromnimi podovčnjaki, čeprav se trudi, da vsako noč spim vsaj 7 do 8 ur...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
22.1.2015 17:13:13   
Anonimen
Ko smo se pogovarjale o službah....upam, da ni katera nasedla na to: http://www.24ur.com/novice/slovenija/super-vizija-ali-super-potegavscina-obljublja-zaposlitev-a-morajo-kandidati-prej-na-izobrazevanje-in-placati-45-evrov.html ....toliko o ZZRS... a sploh preverjajo kako in kaj...ali samo objavijo na svoji strani user posted image

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 5238
22.1.2015 18:06:44   
MauMow
Hvala punce. Ocitno sem mogla dat mal vn iz sebe. Zdajle zvecer sem namrec dobila rahlo rjav izcedek. Bomo videli. Belega pa to rundo ni blo nic ceprav je vedno pred rjavim. No ja nekaj dni se ma na razpolago. Sicer vas bom pa sproti obvestila ce bo kej novega... Kazal je dobro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
22.1.2015 18:22:27   
Marčevka2010
Upam, da je vgnezditvena.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
22.1.2015 18:56:33   
MauMow
Hvala Marcevka. Mal se mi zdi da je pozno za vgn. krvavitev ali pac? No pa da je mera polna sem danes se vrocino fasala. Cel dan mi je kuhalo v glavo. Zdej sem pa izmerila in itak... ah ja ko ma hudicek mlade jih ma velik na enkrat user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
22.1.2015 19:09:36   
Marčevka2010
Tudi 10. dan po O je še lahko vgnezditvena. Sem prejšnji mesec nekaj brala. Nikoli ne veš.

Uf, pa še vročina. Pozdravi se! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
22.1.2015 19:30:56   
mamica deklicam
še jutri testi, potem pa čakamo. V ponedeljek bomo izvedeli, kateri so tisti top 5, ki gredo še v podjetje na razgovor.

Smo bili danes najavljeni na ure in smo po en hodili notri. Jih je kar nekaj brez izkušenj, ker po diplomi ne dobijo službe. Tako da me prav zanima, koliko bodo tudi izkušnje k vsemu pripomogle.

Odrezala sem se (upam) da dobro user posted image user posted image . Sem pa en vprašanje pogrnila. Me je vprašala, kateri strokovni članek in knjigo sem v zadnjem času prebrala. Mi je že kolegica pred leti povedala, da to zelo radi vprašajo in je dobro, da imaš že prej pripravljen odgovor. No, kaj hočemo. Sem pozabila na njen nasvetuser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
22.1.2015 22:04:16   
flay
moumow glede izcedka. Jaz sem ga imela 24 in 25 dan v ciklusu, pol se je kar iznenada nehal in se ni več pojavil. 29 dan v ciklu sem pa dočakala +.
Torej lahko ugibam ali je bila vgnezditvena ali pač nek izcedek. Je pa pri meni prib. 9 dan od ovulacije (lahko , da je kakšen dan bila kasneje, sem delala teste in je tistih 24 ur lahko razlika)
Tako, da upanje ostane, držim pesti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5244
23.1.2015 5:33:10   
MauMow
Bomo videli. Glede izcedkov sem js bolj skepticna ker do sedaj vedno ko so blo je gospa tardeca vedno prisla. Bomo videli...

MD super. Drzimo pesti se naprej.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
23.1.2015 7:35:36   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Mene je v prvi nosečnosti dočakala kar konkretna krvavitev in ne samo izcedki, ki so se začeli točno na dan predvidene user posted image  in trajali kakšne tri dni, pa sem kljub temu bila user posted image . Naprej pa ni bilo nobenih težav, nosečnost je potekala na najlepši možni način. user posted image  So se pa potem končno pojavili tudi vidni znaki nosečnosti.

Poznam pa znanko, ki ni pet mesecev pogruntala, da je noseča. user posted image  Meni je to nepredstavljivo. No, je pa nosečnost toliko hitreje minila. Za njo, mislim. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
23.1.2015 10:40:29   
~pikapoka~
Mamica deklicam držim pesti za uspešne razgovore!! user posted image user posted image

Pri meni nič kaj novega.
Glede izcedkov pa jaz jih imam nonstop, malo bele, brezbarvne user posted image skratka ni da ni in to skozi med obema M. Kakšen dan več, kakšen dan manj.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
23.1.2015 14:06:54   
mamica deklicam
Evo mene doma. Testiranje je za menoj, sedaj pa čakat nekako do srede, kateri so srečni izbranci za finale. Na testiranju nas je bilo 15, tako da nimam pojma, kako sem se odrezala.
Prvi test je bil sestavljen iz 5-tih testov, vsi so bili časovno omejeni. Se moram pohvalit, da mi je pri teh šlo zelo dobro. Je še psihologinja na koncu mi rekla, da sem jih zelo dobro rešila. Ker si časovno omejen in če nisi hiter, ne prideš do konca. Enega sem rešila do konca, ostale mi je pa čisto malo sfalilo. Se pozna, da sem še stara šola in so nas učili računanja na pamet, vseh fint, ki se jih pri tem poslužuješ, da si hitrejši.

Se pa počutim, kot bi me viličar povoziluser posted image . JMe je očitno cel teden dohitel, poleg tega je pa danes prišla še user posted image s svojimi krči in kar boli.

Kako ste pa kaj ostale na ta turoben dan?

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
23.1.2015 15:46:35   
~pikapoka~
Ojoj to pa je bil razgovor. Se vidi, da nimam pojma kako to gre.
Pri nas sneži user posted image dopoldne sva v palerini po dežju še skakale, zdaj pa sneg...grrrr dosti ga imam za letos

Neposredna povezava do sporočila: 5249
23.1.2015 16:20:10   
miramar
Pozdravljene mamice in bodoce mamice :) sem nova tukaj...prebiram vse sorte forumov in vidim, da ste tukaj kar aktivne.

Glede na to, da je od primera do primera drugace vam jaz zaupam svojega in probajte razmisljati z menoj.
Sem imela s fantom nezaščitene spolne odnose kar dve leti s tem, da ga je pravocasno dal ven. Decembra lani in zdaj v januarju pa sva nekajkrat z izlivom, recimo, da je to bilo 5x (pred, med in po ovulaciji-nakjlučno). Zgodilo se je pa to: M sem imela v decebru točno tisi dan kot sem jo pričakovala trajala je 3 dni (prvi dan običajno močna, naslednje dni bistveno manj), s tem, da sem imela 4 dni prej (samo tisti dan) rjav madež na hlačkah. Običajno imam M dolgo 6 dni. Ta mesec sem dobila M en dan pred pricakovano, torej dva dni zelo mocna tretji in četrti dan skoraj neopazna in tudi tokrat je trajala potem takem 4 dni. Mislite, da je lahko kljub tem krvavitvam v meni dojencek? Zelo bi ga bila vesela. Sem pa vceraj naredila test, ki je pokazal da nisem noseca....G sem klicala in rekel mi je naj pocakam do naslednje M in v primeru, da bo spet tako pridem na pregled...ne izkjucujem pa moznosti da so to samo zivci. Pa se to, kaksnih znakov nosecnosti sama ne vidim, nekajkrat me je bolela glava, malo veckrat sem sla na blato in na vodo, vcasih imam napade "lakote" - sladko mi pase.
Je imela katera kaksne podobne znake?

Hvala in lp

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?