|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.1.2015 7:49:28   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pa da se še malo pohvalim user posted image , včeraj popoldne sem dobila obvestilo, da imam jutri (v četrtek) razgovor user posted image user posted image   Eno stopničko sem že premagala, sedaj gremo pa naprej

No, kaj sem ti napisala?!  user posted image  Zdaj se pa samo še izkaži. Karte so v tvojih rokah. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
21.1.2015 8:22:24   
Marčevka2010
Chocholatecake držim pesti, da se bo izvid izboljšal.user posted image

MD držim pesti za službo, super, da si v drugem krogu. Jaz sem za to službo bila na 3 razgovorih preden so se odločili, obup. In je trajalo, mene so pa živci dajali. Sem optimist, da te bodo vzeli! user posted image

Jaz sem ravno med ovulaciji, me kar precej zvijalo. Sva bila pridna, čeprav se včeraj nobenemu ni ravno dalo. user posted image Sedaj pa 2 tedna počakat. Sem vesela, da sem začela O teste uporabljat, da vsaj vem kdaj je.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
21.1.2015 9:38:14   
..noname..
Chocolatecake močno močno upam, da bojo dobri izzidi in da se vama nasmehne srečauser posted image

user posted image user posted image MDuser posted image user posted image supeeer, držim pesti...meni po 1 letu in pol iskanja še ni ratalo priti tako dalečuser posted image ...sam pri meni je problem ker nimam izkušenj...noben mi jih pa ne da, tako da sm prav že obupana kar se zaposlitve tiče...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
21.1.2015 9:38:50   
..noname..
opsa, se opraviujem za krepko pisavo....sem se zatipkala user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
21.1.2015 10:07:43   
~pikapoka~
noname pri meni isto user posted image iščem že lep čas, pa nič. Tudi do razgovora ne pridem, verjetno ravno zato ker nimam izkušenj. Začaran krog. Do zdaj sem bila samo na enem razgovoru in še takrat so mi rekli, da imam previsoko izobrazbo. Kam smo prišliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5205
21.1.2015 13:42:29   
Anonimen
Tudi sama iscem ze nekaj casa sluzbo. Kaksno pa iscete oz. kaj ste po poklicu? Vsi iscejo izkusene delavce, ampak kako bi pa jih dobil ce te noben ne vzameuser posted image

(odgovor članu ~pikapoka~)
  Neposredna povezava do sporočila: 5206
21.1.2015 13:52:45   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ~pikapoka~

noname pri meni isto user posted image iščem že lep čas, pa nič. Tudi do razgovora ne pridem, verjetno ravno zato ker nimam izkušenj. Začaran krog. Do zdaj sem bila samo na enem razgovoru in še takrat so mi rekli, da imam previsoko izobrazbo. Kam smo prišliuser posted image

kaj naj rečem pa jaz, ki jo iščem že več kot 2,5 let? user posted image
imam občutek, da v zdajšnih časih nič ne pomaga, če nimaš vez ali pa da se ti nasmehne sreča in si ob praveč času na pravem mestu. Upam, da se je meni trenutno to zgodilo.

Čisto odvisno kaj bodo iskali. Ker v učilnici je bila mislim, da samo ena starejša od mene, ostali pa vsi mlajši. Sem pa videla, da ima firma na listu napisano, da izkušnje niso pomembne, so pa zaželjene.

Pa, saj bomo kmalu videle, kje sem?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5207
21.1.2015 14:04:30   
Melanie1
V srednji šoli sem kot nagrado za odličen uspeh na maturi dobila tudi zanimivo knjigo s posvetilom.
Pisalo je nekaj takega:

Človek mora imeti v življenju dvoje: srečo in pamet.
Srečo, da se znajde na pravem mestu ob pravem času.
Pamet pa, da izkoristi ponujeno priložnost.

Neposredna povezava do sporočila: 5208
21.1.2015 14:12:52   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

V srednji šoli sem kot nagrado za odličen uspeh na maturi dobila tudi zanimivo knjigo s posvetilom.
Pisalo je nekaj takega:

HVALA user posted image user posted image Imam namen izpolniti zadnjo vrstico user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
21.1.2015 14:43:21   
Tara9
MD bravo za drugi krog. Stiskam pestke še naprej, samo pogumno user posted image . Naj bosta tokrat glavni faktor sreča in pamet in ne veze in poznanstva user posted image .

Tudi mene ta teden najbrž čaka razgovor. Delež v naši firmi je namreč kupila druga firma in se ravno okrog aprila selimo drugam, vsak na novo področje. Ker čez 4 tedne odhajam na dopust in porodniško, se moram že zdaj zmenit kaj bo z mano, da bom čez 1 leto sploh vedela kam prit user posted image . Po eni strani se veselim spremembe, po drugi je pa zoprno, da bo po 1 letu pavze vse na novo, novo delo, novi ljudje, nov šef. Ampak ja, bomo že, ne smem se bati novih reči user posted image .

Chocolatecake tudi jaz sem v mislih z vama in vama iz srca privoščim dobre novice danes. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5210
21.1.2015 16:16:06   
..noname..
MD uh, sej te bom kmal dohitela če bo šlo tako naprej....

Jaz imam kemijsko izborazbo, narejen faks...na razgovoru sm bla ene 3x, ponavad je problem previsoka izborazba, glavni problem zakaj ne pridem na razgovor pa mislim, da so izkušnje...tudi jaz sem bila že v LEK-u na razgovoru, pa so rekli, da niso pomembne izkušnje, ker bojo itzak tega ki ga vzamejo uvajali....vzeli so enga z veliko izkušnjami....

drugače pa tudi jaz rabim bolj tisto: uporabiti pamet :) hahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
21.1.2015 16:16:26   
..noname..
Aja, kar se pa tiče vez, jaz v veze ne vrjamm...še nobena ni obrodila sadov....

Neposredna povezava do sporočila: 5212
21.1.2015 16:34:11   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD uh, sej te bom kmal dohitela če bo šlo tako naprej....

Jaz imam kemijsko izborazbo, narejen faks...na razgovoru sm bla ene 3x, ponavad je problem previsoka izborazba, glavni problem zakaj ne pridem na razgovor pa mislim, da so izkušnje...tudi jaz sem bila že v LEK-u na razgovoru, pa so rekli, da niso pomembne izkušnje, ker bojo itzak tega ki ga vzamejo uvajali....vzeli so enga z veliko izkušnjami....

drugače pa tudi jaz rabim bolj tisto: uporabiti pamet :) hahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošla v klub kemikov brez službe user posted image user posted image

nam so na faksu umazani kemiki, ker smo tehnologi oz. po novem inženirci. Ja, pred 20 in več leti so govorili, če narediš tako težak faks, ni problema s službo. Sedaj po novem pa je, ker je bilo velika večina delovnih mest v proizvodnjah, no kaj se je s tovarnami zgodilo, pa itak vsi vemouser posted image

jaz sem bila 4x na razgovoru za eno delovno mesto, kjer je bilo rečeno, da rabijo izkušnje, družina je tudi prednost. A glej ga zlomka, zaposlili so punco, ki je bila še čisto frišna iz faksa in ni imela niti dneva delovne dobe.

Neposredna povezava do sporočila: 5213
21.1.2015 17:54:59   
..noname..
haha, hvalauser posted image sem tut js med temu tehnologiuser posted image user posted image
No ja, sej nikjer ni rečeno kaj je res pa kaj ne, zato se js tut javljam na razpise, k hočejo kšno izkušnjouser posted image nikol ne veš, mogoče jih kdaj prepričamuser posted image
Pol pa feeejst močno držim pesti, da ti uspe....
Ja, tudi nam so govoril kako smo mi super zaposljiv kader....haha
Moj dragi pa hoče da najprej dobim šiht pa bova pol mela otročke...sam velik mi jih reče naj mam zdej, bom pol kao lažje dobila šiht pol

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
21.1.2015 18:50:25   
Anonimen
Jaz pa intenzivno iscem dobre 3mesece,sem pa v tem casu bila na enem razgovoru. Sem pa ekonomistka z diplomo oz. kmalu z magisterijem. Sama sem mislila da boste ve s tako stroko lazje prisle do sluzbe. A iscete samo v svoji stroki?

Neposredna povezava do sporočila: 5215
21.1.2015 18:59:22   
~pikapoka~
Jaz sem diplomirana inženirka s 7. stopnjo izobrazbe, ki je tesno povezana z gradbeništvom, pa tudi vemo kako je s tem user posted image iščem pa zelo širok spekter, tudi administracija in vse takšne...pišem vloge ampak zaenkrat še ni rezultatov. Potem me vsakae toliko časa mine in popade depresija in dam vse na pavzo, potem pa spet pošiljam user posted image
Meni po moje ne gre najbolj na roko oddaljenost in potni stroški, da imam otroka in bom na bolniški in da sem mlada-brez izkušenj

Mamica deklicam držim pesti! Po tolikem času bi pa že lahko imela srečo a ne!!

Melanie1 tole mi je pa zelo všeč!!

[/quote]

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
21.1.2015 19:11:51   
chocolatecake
Punce hvala, ker ste držale pesti, očitno je pomagalo user posted image .
Vse vrednosti so se izboljšale za 2-3 krat, tako, da sva po besedah dr. dobila mejni rezultat.
Še vedno ni ravno najboljše, je pa zelo zelo velik napredek v teh dveh mesecih user posted image .
Od napovedanega ICSI sva prišla tako daleč, da imava dejansko šanse, da nama po naravni poti uspe, v kolikor nama v določenem času ne uspe, pa imava dobre šanse za IUI, namesto ICSIuser posted image .
Po nasvetu dr. sva se odločila, da glede na mojo starost vsaj eno leto počakava, vmes pa poizkušava še razne druge metode, ki bi nama lahko pomagale, predvsem meni do bolj rednih ovulacij. Potem bova pa videla kako naprej.
Sva tako vesela, kot, da sem noseča najmanj z dvojčki user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5217
21.1.2015 19:25:45   
Tara9
Čokoladka (danes te moram ljubkovalno nagovorit user posted image ) samo zaradi tebe sem šla zdaj za računalnik, pa ga drugače doma zelo redko prižgem. In veš kaj, polepšala si mi večer. Neizmerno vesela sem zate, za vaju oba user posted image . Sem vedela, da se bo trud obrestoval. Vidiš, da obstajajo čudeži in vidva sta si tega več kot zaslužila. Prva stopnička je premagana, zdaj pa še ta glavni čudež pa bo. Še naprej bom z veseljem spremljala tvojo zgodbo.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
21.1.2015 19:33:58   
..noname..
Jaz sej javljam od dela za trakom, do prodajalke, pa vse od svoje smeri do administracije, klicnih centrov itd itd itd.....

chocolatecakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlične novice, res sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
21.1.2015 21:18:33   
flay
čokoladka supeeer! Zelo vesela za vaju ! Zdaj pa akcija in pozitivno mišlenje! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5220
21.1.2015 21:19:06   
Tammyv
Chocolatecake bravo, ful vesela za vajuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5221
21.1.2015 21:30:37   
chocolatecake
Hvala punce moje, očitno se tudi čudeži dogajajo, rečeno nama je namreč bilo, da navadno ni nekih velikih odstopanj v primerih kot je najin.
Se zavedam, da to še nič konkretnega ne pomeni, da lahko nama bo uspelo, ali pa nama bo še vedno na koncu preostala samo umetna oploditev
Ampak sem noro vesela in že cel dan plešem po stanovanju, že zato, ker imam spet upanje user posted image .

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
21.1.2015 22:01:30   
polhek2
a ICSI sva prišla tako daleč, da imava dejansko šanse, da nama po naravni poti uspe, v kolikor nama v določenem času ne uspe, pa imava dobre šanse za IUI, namesto ICSIuser posted image .
Po nasvetu dr. sva se odločila, da glede na mojo starost vsaj eno leto počakava, vmes pa poizkušava še razne druge metode, ki bi nama lahko pomagale, predvsem meni do bolj rednih ovulacij. Potem bova pa videla kako naprej.

wiiiiiiiii kok sem vesela za vaju!!! Res polepšala si mi zelo slab dan, in vrjemem da plešeš, le pleši in se sprosti, mlada si in uživaj v ponovnem upanju... Iskrene čestitike tudi tvojemu dragemu za trud in pripravljenost na spremembe!!user posted image user posted image user posted image

no ostalim pa en objemček pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
   [Brisano sporočilo]
22.1.2015 5:45:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5224
22.1.2015 7:12:46   
MauMow
Chocolatecake kaj sem jaz vesela tegale tvojega posta. SUPERRRRR!!!!! Zdaj pa držimo pesti da vama uspe čisto po naravni poti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?