Melanie1
|
Dober dan! IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Uf zdaj ste se pa enkrat razpisale o nečem, kar jaz nimam pojma, tako, da nebom mogla komentirat:D. chocolatecake, upam, da se boš tudi ti kmalu ukvarjala s takšnimi raznoraznimi vlogami za uveljavljanje pravic za otroke srečno jutri! chocolatecake - če ti je kaj v tolažbo, tudi jaz nimam kaj pametnega za napisati, pa jih imam že 3, pa še enega nestrpno pričakujemo. Midva sva si z možem to razdelila tako, da on uveljavlja otroke kot vzdrževane člane, jaz pa otroški dodatek. Ampak hec je v tem, da jaz že nekaj let nisem upravičena do otroških dodatkov. No, saj se ne pritožujem... Nisem pa računala za naprej, kako bo, ko bodo štirje. Kako je z uveljavljanjem partnerja, pa se res ne spomnim več. Sem bila tudi jaz pred leti vzdrževan član nekaj časa, ampak midva sva itak bila poročena. MD- ti čisto nič ne zavidam. Prošnje, življenjepisi...bljak, bljak, bljak, ko se spomnim tistega obdobja. Ampak je ena potem končno zagrabila. Ni bilo hitro, je bilo pa vredno. Imaš ogromno prednost že s tem, ker si blizu. Zdaj pa še samo pokaži svojo kompetentnost.
< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 20.1.2015 11:42:03 >
|