|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
16.1.2015 11:06:20   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Hej,

test sm delala z baby check, danes pa s first sign pa ni nič pokazal. Ok morm it po baby check, če ne je bil pa pač le lažni alarm.

baby check vedno prej pokaže kot first sign. Nad zadnjim so se ženske že zelo pritoževale.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
16.1.2015 11:17:46   
Neza007
MD pol so se pa že za oba pritoževali, saj nekatere pravijo, da baby check rad pokaže lažen +, pomoje je to ravno zato, ker je tako občutljiv, drug razlog je pa to, da ženske kot sm jst čist prezgodaj delamo/jo test.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
16.1.2015 11:18:05   
Tara9
Meni je BC mini skoraj vedno kazal neke švoh črtice, ki so me samo begale, semobračala tisti trakec na vse strani user posted image . Ko sem zanosila, je bila črtica nedvomljiva, se izriše takoj, je očitna razlika od prejšnjih črtic. Res pa, da sem v primeru zanositve pomoje prvič delala po zaostanku, prej sem vedno prehitevala, tisti mesec sem pa kar odlašala in odlašala.

Neža jaz vidim švoh črtico in upam, da se v parih dneh pojača. Srečno user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
16.1.2015 11:22:21   
Neza007
Ma v nedeljo bi moglo bit že znano ali je ali ni. Vam itaq sporočim. Če bo minus ne bo tk hudo, ker me mal skrbi zarad tega, ker greva naslednji teden za 2 tedna v tujino/dopust z mojim in nočem, da bi bilo tam z mano kaj narobe. Pa še športno bom aktivna...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
16.1.2015 11:26:21   
MauMow
Neza koliko pravijo je zarodek vsaj prvi mesec fulll zaščiten tako da mislim da ni panike. Če bo plus do takrat boš malo manj migala če pa minus pa si boš lahko dala duška! Jaz sem se predno sem prvič zanosila ful ahtala skos, pa ni blo in ni blo. Potem pa sem si rekla dovolj mam in kaj je bilo zanosila user posted image . Tako da se sedaj ne odpovem kakšnemu kozarčku vina ali kaki penini. Ko bo pač bo, in šele takrat bom nehala do takrat pa ja uživajmo dokler lahko user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 16.1.2015 11:27:00 >

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
16.1.2015 11:29:52   
Neza007
Ja sj jst se tud nč ne pazm, dokler ni plus se ne mislem odpovedovat kakšnim stvarem. Skrbi me sam zarad tega, ker se greva učist surfat, pa se najprej učiš na kopnem in si skoz na trebuhum pa še uno dilo noseš s sabo... ma sj pomoje res ne bi smel bit kej narobe. Pač ne bom pretiravala, bom poslušala svoje telo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
16.1.2015 12:38:32   
SU
Neza007 sem te že hotela vprašat kako je s tabo... Vidim, da še ni čisto sigurno... No, še držim pesti! ...glede potovanja pa ne skrbi... če se ne boš ok počutla, se boš pač določenim stvarem odpovedala... Verjemi--ne bo ti žal, če bo razlog za to tičal v tvojem bušiju!user posted image
Neza007 kako pa zgleda "mikroskopek"... v povezavi z O... ?!? Prvič slišim...

Jaz pa, začuda, nisem vmes nobenga testa naredila... kljub temu, da mam doma enih 5 tistih "ta poceni" s "plodnost.si" ... sm kr mal ponosna nase... user posted image user posted image

Bom pa jutri verjetno kr naredila test... M še ni... datum bi pa znal bit pravi...

Torej Baby check najhitreje odreagira??

Sicer pa ... sej teoretično vse obvladamo, da če si N, boš tut čez 2, 3, 4.... dni AMPAK praktično je pa presneto težko čakat na tist "D-dan"... user posted image user posted image

V bistvu me mal bega-a ktera ve: M naj bi vedno prišla nekje od 12-16 dni PO ovulaciji??
Al lahko pride tut kasneje po O? Ni mi čist jasno... se M veže na O al je lahko tut med njima več dni razlike?user posted image Ker ne vem... ne bi rada delala testa pa bi bil SPET negativen pol bi pa M dobila čez kak teden... Zdej je nekak 15-16 dni po O...user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 16.1.2015 12:48:29 >

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
16.1.2015 12:45:21   
Neza007
Hej,
ta mikroskopek zgleda kot šminka :) test se dela pa z jutranjo slino,na dan O se vzorec sline spremeni v obliko praproti. To vidiš cez mikroskopek. Sj bi ti link prpela pa sm na telefonu,pomoje če vtipkaš v google ovulacijski mikroskop ti ga bo našl.

SU pohvalno,da si se vzdrzala. Tole z dnevi pa tud men ni vec jasn,sm zmer mislna da je od O +14 dni :) zej pa še sama nevem več,ze enkrat je blo pr men zmer 14 dni razlike.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
16.1.2015 12:48:32   
flay
su odgovor od dr. Pušenjaka je bil nekako tako. Drugi del ciklusa od O. do m je vedno med12 in 16 dnevom. Prvi del ciklusa se pa zaradi hormonskih dejavnikov lahko razvleče. Če veš kdaj je bula o.pol naredi test okoli 15, 16 dneva od o.
Držim pesti user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
16.1.2015 12:50:14   
SU
flay HVALA... zdej sm pa mal bolj optimistična...user posted image
...O je bla, glede na test... nekje 30. ali 31. ...
Bomo videli... Držte pesti.user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
16.1.2015 12:50:32   
Neza007
http://www.selfcheck.si/baby-start-test-ovulacije-m.php
Ovulavijski mikroskop :)

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
16.1.2015 12:54:36   
Marčevka2010
Glede M po O: jaz imam M na 28 dni, ovulacijo pa sedaj vidim, da bo različno. Prejšnji mesec sem jo imela nekje pon/tor (16./17. dan), sedaj bo prej, ker mi je že danes (petek) pokazalo rahlo črtico. Prvič pa še v nedeljo ni bilo črtice. Ampak M je na 28 dni. O je pa lahko različno očitno. Ni vedno na sredini, na 14. dan, lahko je tudi pozneje. Zato je faj O teste delat, da ne zamudiš. So pa res poceni, tudi jaz sem jih na plodnost.si vzela. Sedaj kar 20 plus 2 nosečniška gratis.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
16.1.2015 13:05:32   
SU
Neza007 hvala... zanimivo... res še nisem videla... user posted image ... Saj, ko izračunam in seštejem vse tiste paketke O testov, ki sem jih naročila... pol se skor bolj splača tale mikroskopek vzet...
Marčevka2010... Sej za O itak ene 4-5 ciklov zdej O teste delam... Mene je bolj begalo kako je na O vezana NASLEDNJA M... Koliko dni po O najkasneje pride do M... No... bom vidla...
Sam mal sem nervozna in nestrpna, ker imam v kratkem neko operacijo, če ne bom N... in se mi v bistvu že mal mudi s "potrditvijo" N... user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 16.1.2015 13:08:36 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
16.1.2015 13:14:00   
Marčevka2010
Očitno različno, ker jaz imam točno M do dneva, O pa različno.

Kdaj si imela pa M?

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.1.2015 13:15:34 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
16.1.2015 13:49:49   
ela23
Flay, pri meni se tudi pri šestih tednih še ni videlo ploda ali utipa. Tako zgodaj sem šla na pregled, ker sem krvavela. No, po mučnih 14ih dneh pa sse je izkzalo, da je vse ok. Vem, da mi je takrat G rekla, da so moje možnosti 50 : 50 in da se pri nekaterih ženskah v tej starosti že vidi utrip, pri drugih pa nič. Upam, da se bo tudi pri tebi prevesilo v pozitivnih 50. :)

Drugače se pa malo manj javljam, ker se mi bolezen vleče že 1 teden,, sedaj je zbolel še mali, tako da imamo kar pestro.

chocholatecake vesela sem za novo priložnost. Držim pesti za dober rezultat :)

Neza007, držim pesti. Tudi jaz vidim rahlo črtico, vendar bo res bolje kak dan počakati. Jaz se moram pohvalit, da sem bila kar vzdržna pri testih. Me je prvi mesec negativen rezultat tako šokiral, da se mi je čisto zmerilo. :) Sicer pa uživaj na surfanju. :) Kam pa greš? Aja, za ovulacijski horoskop pa tudi jaz prvič slišim. Zanimivo. :)

SU, držim pesti. :)

Neposredna povezava do sporočila: 5140
16.1.2015 13:54:50   
Marčevka2010
Ovulacijski mikroskop. Horoskop pa dvomim, da obstaja. user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
16.1.2015 14:39:07   
ela23
Hahaha:) saj sem prav mislila in niti pribluzno mi ni jasno, kako mi je tole uspeli. :) se bom kar na bolezen zgovarjala. :)

Neposredna povezava do sporočila: 5142
16.1.2015 15:40:13   
Neza007
Haha tale ovulacijski horoskop me je pa nasmejal :D Midva greva pa na šolo surfanja na Fuertventuro to je en kanarski otok. Lih tok da pobegneva mal pred zimo v pomlad :D

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
16.1.2015 15:58:03   
flay
ela hvala za pozitivno izkušnjo! user posted image
su pa zagotovo veš kdaj si imela o? Meni je pokazal rahlo črtico 11 dan po o.
nežaviiii super dopust, jaz bi tud user posted image Ti sam uživaj... ko je beba to odpade za neki časa.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
17.1.2015 10:59:49   
SU
Hja... ta cikel sem delala O teste vse od 8. dne, po 1. dnevu M, in vse dokler se ni test obarval... Ni bila čist enako močna črtica... skoraj popolnoma enake so ble... in jst sem to vzela za "pozit.", da bo zdej, zdej O...

No, sej v bistvu je zdej že skoraj brez pomena, ker sem danes delala N test in je bil tko bel, da bolj ne bi mogel bit... user posted image
Pa sem kar mal obupana... user posted image
Očitno mi tale cista nagaja... user posted image

Tko, da bom zdej neki časa malo manj aktivna na tej temi, ker moram še na operacijo in bosta vsaj 2 cikla šla mimo, predno bomo kej spet delali v to smer (razen, če se zgodi še kak čudež)... user posted image

Zdej moram še mojga nekak prepričat, da gre na spermiog. ...se mi zdi, da kr ne bi šel... user posted image ...me itak zadnje dni skoz neki jezi... sem že čist obupana... user posted image user posted image Vse na kupu... operacija, tole z mojim, zdej pa še ta belo-bel test... user posted image user posted image user posted image

Ma bom preživela... Sej konec koncev mamo že dva luštna, prisrčna škratka doma... tudi, če nama ni usojeno, da bi bil še 3. ... Čeprav ne vem kako se bom prepričala, da bom bolj "pozitivno" gledala na to, če bo slučajno ostalo pri tem...

Se opravičujem, da tkole jamram cel post, ampak danes je očitno dan, ko sem mal bolj pesimistična... user posted image
...pa moram mal pojamrat, saj ostali ne vejo za vse te reči, ki se dogajajo... tko, da res fajn, da obstajajo taki forumi, da daš lahko mal "ven iz sebe"...
Za ostale pa seveda držim pesti in ostajam zvesta navijačka!! user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
17.1.2015 15:35:19   
MauMow
Pri meni ta mesec zgleda ne bo nič user posted image again - bo treba bit priden na dan ko test pokaže O. user posted image Izcedki se barvajo (no trentuno prešli v belo barvo, čez par dni bodo v rjave, potem pa gospa user posted image - ustaljen postopek)user posted image Pa niti nisem tako fejst napihnjena pa je še en teden do M... user posted image Kar na ne potolče nas ojača user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 17.1.2015 15:37:34 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
17.1.2015 18:55:24   
flay
su ti pošiljam topel objemček user posted image user posted image user posted image
hja, vem kako je to...sicer jaz že tudi imam enega, ampak prav tako želja po še eni bebi ni nič kaj drugačna kot pa če bi delali na prvem. Tako da ko ti nekdo reče...eh saj že imaš enega, bodi srečna...
Ta tolažba ni preveč zaželjena. Otrok je otrok pa če je prvi, tretji ali peti. Vsak je biser zase in eden drugega ali tretjega ne more nadomestiti! Razumem pa tudi tiste, ki se trudijo na prve, da jim je zelo težko, ampak prav tako je nam tudi.
Su, držim pesti, da se vse dobro reši!
Ravno danes sem poslušala zgodbo, izven maternična nosečnost, operacija, ostala brez jajčnika, okrevanje...no, sedaj pa noseča in vse ok.
Včasih je težko, ampak za dežjem posije sonček!
mow mou tudi za tebe objemček, gremo naprej...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
17.1.2015 20:13:40   
chocolatecake
SU ti kar pojamraj, vsak mora kdaj, da da malo ven iz sebe, potem je pa malo boljše. Vsaj pri meni je tako.
Pošiljam ti objemček in celo kup virtualnih pozitivnih misli, da bo vse OK, da bo operacija in okrevanje čimprej za tabo in da dočakaš user posted image v prvo, ko se nam spet pridružiš.
Jaz te bom itak počakalauser posted image .
Glede želje pa, kot praviš, otrok je otrok 1., 2., 4. ali pa 7. in mama je mama vsakemu izmed njih, vsi so enako ljubljeni in zaželjeni, tako, da ni želja nič večja ali manjša, če otroka že imaš.
Mogoče je lažje samo z vidika, da se ti s svojima dvema zamotiš in imaš malo manj časa razmišljat o 3. kot jaz, ko se mi zdi, da samo gledam razne nosećke in mamice in jih še 100x več opazim, ker se imam pač čas s tem ukvarjat.
Mogoče je tistim z otroki še drugače težko, ker veste kaj zamujate. Jaz pač nevem, kako je bit nosečka, kako je čutit brcike, kako je pestovat svojega novorojenčka, se mi zdi, da more bit lepo in nepozabno, ampak iz izkušenj pa nevem kaj zamujam. Mogoče je bolje tako.
Drži se pa eno pikakopoko ti pošiljam za srečo user posted image !

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
17.1.2015 20:29:14   
polhek2
Bejbike,

samo da se malo javim...

sem kar okej, imam momente ko me zvije, seveda sva se tud z mojim uspela včeraj na polno spičit... pol sva se pogovorila... enostavno vsega preveč, jz se pa vedno ob stresnih situacijah umaknem, in to težko sprejme...

Fizično, že od naslednjega dne nisem na zdravilih za strjevanje, izcedek je ampak res minimalen, za dnevni vložek, bolečine so bile pa danes kar močne tako da sem vzela nalgesin.

Imam pa na roki zaradi kanile tak hematom da adijo pamet, folk me sprašuje če me je mož... je ravno čez celo zapestje... to bodo čudni pogledi v ponedeljek na šihtu...

Flay si vsak dan v mojih mislih...psti pikapolonice in vse pozitivno namenjeno tebi... pa seveda vsem ostalim sotrpinkam....

objemček

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
17.1.2015 22:51:44   
SU
Punce naj naj hvala za tolazbo!!user posted image kot ste rekle... pomaga! Resno!!
Mislim, da nima smisla primerjat kateri je bolj hudo.... Tisti z otrockom ali tisti, ki se nikol ni bla N...
Vsaka je zase zgodba in v teh primerih ne ravno roznata... Zal... Hudo je pa,verjamem in vem, prav vsaki izmed nas, ki ze malce (ali pa veliko) dlje caka magicni plusek... Ni res?!
V glavnem... Ko si nosec z 2. otrokom in te je grozno strah, da ne bos mogla "razdelit" ljubezni med dva skrata.....
In potem ugotovis, da ta vodnjak ne presahne ampak se kar polni in polni......in da bi lahko to ljubezen razdelila (in pomnozila) se s 3mi, 4mi, 5imi... otrocki...... In uvidis, da si narejena za "biti mama" in za to deljenje/mnozenje materinske ljubezni....pol pa ne gre in ne gre... user posted image
.....hm.... Ni lepo, ni prijetno....user posted image
V glavnem, punce... Se enkrat hvala za tolazbo! Itak bom tezila tu, tut ce neki casa "le" kot navijacica user posted image
Moram spremljat, da vidim katera se odseli na drugo lustno temo!!user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?