|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.1.2015 14:23:04   
MauMow
Melanie1 super. Čestitke za punčko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
14.1.2015 14:25:47   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: flay

polhek si že imela pregled? Ne vem ali je bil ta pon.ali naslednji? Sporočam ti, da sem v zelo podobni situaciji... V 7 tednu ni videla ploda sam rum.mehurček user posted image . Kar v posteljo bi šla in jokala user posted image
Čez 14 dni imam ponovni pregled in lahko upam samo na čudež...

Polhek je včeraj dal čez abrazijo po dolgih mukah zaradi motenj strjevanja krvi...

Zdaj je vse za mano, počakam eno menstruacijo in gremo v nove zmage...

Hvala za pesti, in lepe besede...

Šele sedaj prebrala. user posted image Ko se je meni pred leti zgodilo podobno, mi niso besede tolažbe pomagale nič. Je bilo treba preboleti in pozabiti. In kot si že sama ugotovila, začeti znova. Mislim nate... user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
14.1.2015 14:30:57   
chocolatecake
Melanie1 tudi jaz ti čestitam za punčko!
Očitno bodo vaši moški ostali v manjšini user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
14.1.2015 15:15:20   
Marčevka2010
Pozdravljene punce. Na hitro:

Flay in polhek2 mi je žal za to kar preživljata. user posted image Polhek2 upam, da bo naslednjič uspešneje. Pa ene 2 meseca je za počakat po abraziji, nekateri celo 3 priporočajo. 1 mesec je kar premalo, se mora vredu zacelit, da ne bo problemov z naslednjo nosečnostjo. Tudi jaz sem jo imela in vem, da je težko, ampak bo bolje.user posted image Jaz sem počakala 2 menstruaciji takrat in potem takoj spet zanosila. Držim pesti!

Flay zate pa držim, da se vredu izteče, da bo čez 14 dni srček bil na polno. user posted image

MD držim pesti, da te izberejo za službo, si zaslužiš po dolgem času čakanja.

Melanie 1 čestitke za punco.user posted image Boste prevladovale doma, uboga moška. user posted image

Jaz pa čakam na ovulacijo, ki bo čez par dni. Bomo videli, če bo kaj ratalo.

Še vedno držim pesti za vse, ki boste ovulirale ali čakale na plus. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 14.1.2015 15:16:21 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
14.1.2015 15:18:18   
mamica deklicam
Polhek user posted image user posted image , besed nima, vedi pa, da mislimo vse nate. Boš videla, da boš kmalu zagledala nov plusek.

Folna: jaz nekako od O do M jemljem Tifol. Je veliko ceneje kot Elevit. Takoj, ko bom zagledala user posted image user posted image , pa preklopim na Elevit.

Moj je rekel, da če bomo imeli fanta, se ne bo oziral na druge. Tako da je to ime pri nas še vedno aktualnouser posted image user posted image

Drugače sem pa sama v čakanju, kaj se bo izcimilo čez en teden. ALi bo user posted image ali pa user posted image

Nič, sedaj grem pa pospravljat user posted image , me cel dan ni bilo doma

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
14.1.2015 15:43:27   
flay
Melanie1čestitke za odličen pregled in punčko :) jeee, super, sem vesela zate, da je vse vredu...
polhek2 user posted image pošiljam ti topel objemček! Drži se! Si vzela bolniško? Kako dolgo to traja? Ne želim te spominjati, ampak imam podobno situacijo.
mamica deklicam držim pesti za + !
Jaz sem danes malo boljše ko sem prespala. Govorim si, da moram pozitivno razmišljati. Če sem zanosila in donosila že 1x, bom pa v drugo tudi, mogoče ne tokrat, ampak malo kasneje... Kakor koli bo, bom sprejela in šla naprej!
user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za spodbudo...lp

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
14.1.2015 16:23:59   
Tara9
Melanie čestitke za super rezultate in seveda za punčico user posted image   user posted image  user posted image , je le pokazala svoje premoženje user posted image . Ti je kaj rok prestavila, če prehitevate za par dni? Se bova na koncu spoznali v porodnišnici user posted image . In še enkrat kapa dol tvojemu G, da te vsakič tako detaljno pregleda.

flay bravo za pozitivne misli. Drži se še naprej user posted image .

Tudi midva sva se odločila, da bova obrdžala izbrano ime, ne glede na kolegico, se ne bova sekirala. Sva se že tako navadila, da si ne predstavljam, da bi jo poimenovala drugače.

Nič šibam domov, dosti za danes.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
14.1.2015 22:22:20   
polhek2
Drage moje hvala...

flay vse skupaj traja poseg nekaj minut, tam si še vsaj 4 ure po posegu. Jaz nimam nobenih bolečin, mogoče minimalno, danes že ne krvavim več. Je pa res da sem dobila sredstva za strjavanje že pred posegom v žilo pa še potem 3x na 8 ur moje tablete.

Glede naslendje pa so rekli da je dovolj ena menstruacija, saj so vse odstranili vakumsko. Karkoli že to pomeni, bomo videli kaj bo G rekla po prvem pregledu.

Melani1 vesela za še eno pupiko!

Flay zate pa ogromen objem in mislim nate.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
15.1.2015 7:00:49   
MauMow
flay jaz pa sem imela splav s tabletami saj sem imela opcijo to ali navadno abrazijo (ki mi jo je odsvetovala ker še nisem nikoli rodila in me lahko preveč poškodujejo ker morajo na silo odpreti MV). Ampak jaz vem da pri tebi ne bo potrebno prav ničesar od tega.user posted image Mala pikica se bo pokazala samo čas rabi.

Polhec ena do dve M bo čisto dovolj. Jaz sem dobila navodilo od G da moram dve počakati, nekaterim povedo 3, drugim pa samo 1. V vsakem primeru bo ena vrjetno dovolj.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.1.2015 7:01:41 >

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
15.1.2015 9:15:42   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Hvala, punce. user posted image  Ja, naša dva moška bosta res v manjšini in ne bo jim lahko. user posted image Ampak človek se itak vsega hudega navadi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flay

Jaz sem danes malo boljše ko sem prespala. Govorim si, da moram pozitivno razmišljati. Če sem zanosila in donosila že 1x, bom pa v drugo tudi, mogoče ne tokrat, ampak malo kasneje... Kakor koli bo, bom sprejela in šla naprej!

In tako je edino prav. Nima smisla, da se vnaprej obremenjuješ in živciraš. Jaz si v težkih preizkušnjah zanašam na tisti znani moto: Pričakuj najslabše, upaj v najboljše. Menim, da je vedno bolje izbrati pozitiven in veder pogled na svet, ne glede na vse. user posted image

Tara - roka mi ni prestavila. Je bila od začetka čisto po izračunih. No, čeprav je imela že enkrat vmes poskoke v meritvah. Predvidevam, da vseeno ne rastejo čisto enakomerno. Enkrat hitreje, drugič počasneje. Pa nekako sem se zapičila, da bo ob rojstvu tehtala 3780 g in bila velika 53 cm. To je čisto moja prognoza. user posted image   Ostali trije so bili 52/53 cm, punce težke okrog 3250 g, sine pa okroglih 4000g. Bomo videli... Midva z možem nisva bila težka dojenčka. Glede višine sem jaz čisto "normalnih" okvirjev (1,64 m), mož pa je bolj pri ta velikih (1,88m) in zaenkrat vsi kažejo, da me bodo krepko prešišali. No, sine itak, ampak punce tudi. Starejša me je itak že prerasla, sine pa bo njo vsak čas. user posted image  Onadva sta razlike 3,5 let. Najmlajša je pa še višja, kot je bila njena starejša sestra v njenih letih. Tako, da je za pričakovati, da bo tudi  dojenčica šla po stopinjah starejših. user posted image  Pa punce me itak bolj jezijo zaradi teže. So obe takšne suhe prekle, da je groza. Sine je čisto druga zgodba. Smo zadnjič imeli kosilo. Pa mi reče, da ni preveč lačen. No, na koncu, je pojedel krožnik in pol. Se je mož hecal, da še dobro, da ni bil lačen. Kaj bi šele bilo, če bi bil. user posted image

polhek - meni se je abrazija tudi zakomplicirala. No, ne sam postopek, ampak potem okrevanje. Bolelo me sicer ni preveč, mi pa krvavitve niso pošle. Normalna krvavitev je tam do pet dni, kolikor se spomnim. Meni so se pojavljale še dva meseca. Vmes je ginekolog poskušal z raznimi tabletami, pa ni bilo učinka. Na koncu so mi naredili še enkrat abrazijo in potem je bilo končno dobro, hvala Bogu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
15.1.2015 11:50:05   
mamica deklicam
No, pa imam nekaj stvari pod strehouser posted image

Frizer je za mano, vsi dodatki za pusta so doma. Sem imela letos kar nekaj dela. Že v planu, da bo tamala pikapolonica, velika pa princeska. No in ker se ponavadi plani sfižijo user posted image , je bilo potrebno skleniti kompromis. Mlajša je hotela na vsak način biti tudi princesa. Seveda starejša tega ni pustila. Tako da bomo imeli sedaj vilo in princesko. Upam, da bo volk sit in koza cela user posted image , ker sedaj ne grem več nič menjat in iskati druge alternative.

Madonca, ima moj velikokrat pravuser posted image . Baje je z babami sam križ in težave.

Kakšne so pa kaj pri vas priprave? Res da je šele čez en mesec a katerikoli katalog odpreš, imajo polno te krame notri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
15.1.2015 11:53:41   
Neza007
Kaj pravite je ali ni? http://shrani.si/f/f/9N/2Dbei0EL/testn2.jpg Res je slabo vidno...poleg tega mi sploh še ne zamuja, tko da fakkk sm zbegana...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
15.1.2015 11:56:02   
mamica deklicam
jaz bi rekla, da rajši počakaj še nekaj dni. Da ti bo sigurno zamujala. Ker jaz v tistem delu vidim samo cel del roza, nobene rahle črtice

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
15.1.2015 11:58:16   
Neza007
Ja sj jst itaq spet prehitevam dogodke... trapa jst :)

Neposredna povezava do sporočila: 5114
15.1.2015 12:03:49   
mamica deklicam
a ni škoda testnih lističev in živcev?
Če si res noseča, boš čez nekaj dni v vsakem primeru. Če pa se ne bo prijelo in bo samo M malo zamujala, pa ne bo tistega razočaranja, ko najprej ugotoviš, da si user posted image , nato pa pride user posted image .

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
15.1.2015 12:06:56   
Neza007
Ja je škoda, sam res ne morem sem čist preveč firbčna po naravi :) Res kapo dal vam, ki lahko čakate pa tud še po enmu tednu zamude ne nardite testa. Jst si res ne morem pomagat.

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 15.1.2015 12:12:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 5116
   [Brisano sporočilo]
15.1.2015 20:36:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neza007)
  Neposredna povezava do sporočila: 5117
15.1.2015 22:56:19   
flay
nežaker test imaš to? pojdi v lekarno po baby chack pride 3 evre in odreagira na 10 enot. Če si imela to first sigen, ti pokaže 2-3 dni kasneje, ker reagira na 25 enot. Cb navadni pa na 50 enot. torej prib 5 dni kasneje kot baby chack.
Jaz pa sem malo čekirala spletne strani, glede razvoja GV in podobno...kar nekaj znanja nabrala user posted image tak se mi vsaj zdi. Prišla po vsem tem do zaključka:
-da pri GV veliki 4 mm ni možno videti zarodka, in ne utripa
-da je to 5 teden nosečnosti, torej sploh ne vem kdaj sem zanosila, vrjetno full pozno prib.6 dni kasneje je pa možno. (tudi v prvi nosečnosti so mi pdp prestavili za 5 dni)
ali pa, da se je nosečnost zaustavila v 5 tednu in iz tega nebo nič.
Me pa muči to, da sem v 1.user posted image bila na uz približno enak čas in je bil viden plod z utripi.
No, tudi take situacije imajo pozitivno stvar- nabiranje znanja in naredijo človeka še bolj"utrjene".
polhek hvala za razlago in pomoč. Drži se in čemprej nov + z boljšo prihodnostjo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
16.1.2015 7:00:27   
MauMow
Flay če ne prej boš vedela na čem si na naslednjem pregledu. Pri meni je recimo vse lepo raslo, do 6tedna potem pa bremza... GV niti milimetra več zrasla, edino plod se je pojavil (sicer je že prej bil ampak je večji postal - zaradi tega kej je posteljica oddajala hormon in je tkivo še raslo, čeprav ni bilo živo. Ampak jaz mislim da se bo pri tebi čez 14 vse videlo.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
16.1.2015 8:04:00   
Neza007
Hej,

test sm delala z baby check, danes pa s first sign pa ni nič pokazal. Ok morm it po baby check, če ne je bil pa pač le lažni alarm.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
16.1.2015 8:44:34   
Marčevka2010
Testiranje prej ti požre preveč živcev, po moje je treba na dan ko bi bila M ali en dan kasneje. Prej je brezveze.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
16.1.2015 8:48:54   
Neza007
Danes naj bi prišla moja menstruacija, no sicer se je pa dan šele začel. Mah sj maš prov, če bom noseča bom, če ne bo pa menstruacija. Bom pa ja počakala kšn dan ali dva :)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
16.1.2015 8:53:33   
Marčevka2010
Bolje, ja. Sploh, če uporabljaš kakšne teste, ki niso ravno poceni. Jaz sem jih dobila v kompletu z ovulacijskimi, ki so smešno poceni in niti ni vržen denar stran. Brž, ko je test par evrov ali skoraj 10 je pa druga pesem.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
16.1.2015 8:58:29   
chocolatecake
Jaz sem teste kupila na plodnost.si v kompletu z ovulacijskimi, so res smešno poceni, ampak, ker jih imaš potem npr. 5 v predalu že vnaprej pripravljenih, ti jih posledično ni škoda in si še bolj živčke kravžljaš user posted image .
Če pa moreš dejansko v drogerijo ali lekarno po test, pa ga definitivno narediš vsaj kašen dan kasneje, vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
16.1.2015 9:09:58   
Neza007
Evo če ta mesec ne bo si bom tud jst naročila kompletek preko interneta. Za ovulacijo imam pa jst kr mikroskopek, daš mal več sam maš pa za skoz :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?