Tara9
|
Jutro punce, najprej Melanie danes pa srečno tebi na pregledu. Nimam veselja pisat o svojem pregledu ob slabih novičkah drugih, tako da ti samo na hitro poročam, ker sem ravno obljubila. Na pregledu nič posebnega, tehtanje, pritisk, merjenje trebuha. Pridelala sem +8kg vse skupaj in me je pohvalila, da je to še super, posebaj po veselem decembru . Čez 1 mesec, v 32. tednu bo naredila še en UZ, da preveri če se je žaba na glavo obrnila. To je pa vse za zdaj. Poročaj tvoje novičke. flay prvi pregledi se res delajo po 8. tednu ponavadi. Pri meni se konec 6. tedna ni nič videlo, potem proti koncu 7. je bil utrip, ampak šele v 9. se je konkretneje videlo. Tako da močno, močno, močno stiskam pestke. Mi smo s tabo. Glede imen je vedno kakšna zanimiva scena. Midva imava ime za punčico izbrano že od kar sva začela delat na otročku. Zdaj, ko bova končno res dobila punčko, je 3 mesece nazaj kolegica punčki dala to moje ime . Sicer se ne druživa ravno več, ampak mi je vseeno smešno, da se tako poklopi, saj ni zanalašč, ampak vseeno. Nič, šibam delat. Pošiljam pozdravčke
|