|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
13.1.2015 14:12:09   
flay
polhek si že imela pregled? Ne vem ali je bil ta pon.ali naslednji? Sporočam ti, da sem v zelo podobni situaciji... V 7 tednu ni videla ploda sam rum.mehurček user posted image . Kar v posteljo bi šla in jokala user posted image
Čez 14 dni imam ponovni pregled in lahko upam samo na čudež...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
13.1.2015 14:17:20   
mamica deklicam
Punce, jaz pa skačem user posted image kot tale smaili.

Me cel dopoldne ni bilo doma in prej odprem svoj mail. In kaj me čaka? Drugi teden moram na zavod zaradi predstavitve enega delovnega mesta v naši okolici. Ravno za mojo izobrazbo, firma je tudi dobro stoječa. Madonca, saj bi bilo prelepo, če bi mene izbraliuser posted image user posted image

Mi niti kolegica ni mogla dneva pokvariti, ker mi je "ukradla" ime za fantka. Je včeraj rodila dvojčke, parčekuser posted image user posted image . Tako da bodo imeli doma kar veselo.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
13.1.2015 14:26:58   
Tara9
ojoj flay user posted image user posted image , vem da ni lahko, ampak ne obupaj, v 2 tednih se lahko marsikaj zgodi. Če slučajno ni namenjeno je pa bolje zdaj, kot kasneje, čeprav ni neka tolažba. Dobro vem kako boli, ampak dejmo vseeno še malo počakat. Drži se.

MD user posted image , jeeeej, vidiš je treba včasih na glas pojamrat, pa se kaj premakne user posted image . Imaš pravo izobrazbo, blizu si doma, tako da zdaj samo še pikico sreče na tvojo stran pa bo. Srečno in sporoči nam.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
13.1.2015 14:43:28   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: flay

V 7 tednu ni videla ploda sam rum.mehurček user posted image . Kar v posteljo bi šla in jokala user posted image

Te močno stisnem k sebi. user posted image   Če se ti joče, se zjoči. Malo solzic še nikomur ni škodilo. Meni se zdi dober znak, da te je G naročil še enkrat čez 14 dni. Kaj pa pravi za gestacijsko vrečko? Ustreza velikosti ali je tudi manjša? Kaj pa, če si samo kasneje zanosila?

Če pa ima za iti narobe, pa je res bolje, da se to zgodi na začetku nosečnosti... Ampak dajmo počakati teh nekaj dni.

Ni še konec... user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
13.1.2015 14:49:06   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Punce, jaz pa skačem user posted image kot tale smaili.

Me cel dopoldne ni bilo doma in prej odprem svoj mail. In kaj me čaka? Drugi teden moram na zavod zaradi predstavitve enega delovnega mesta v naši okolici. Ravno za mojo izobrazbo, firma je tudi dobro stoječa. Madonca, saj bi bilo prelepo, če bi mene izbraliuser posted image user posted image

Tooooo, MD! user posted image  Zdaj se pa izkaži in pokaži vse svoje atribute. Vse navijamo zate!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5080
13.1.2015 14:54:04   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

V 7 tednu ni videla ploda sam rum.mehurček user posted image . Kar v posteljo bi šla in jokala user posted image

Te močno stisnem k sebi. user posted image   Če se ti joče, se zjoči. Malo solzic še nikomur ni škodilo. Meni se zdi dober znak, da te je G naročil še enkrat čez 14 dni. Kaj pa pravi za gestacijsko vrečko? Ustreza velikosti ali je tudi manjša? Kaj pa, če si samo kasneje zanosila?

Če pa ima za iti narobe, pa je res bolje, da se to zgodi na začetku nosečnosti... Ampak dajmo počakati teh nekaj dni.

Ni še konec... user posted image

A ni 7 teden malo prekmalu za prvi pregled?
Kakor jaz vem, naročajo šele v 8 ali 9-tem ravno zaradi tega, ker se velikokrat prej še nič ne vidi. In če si še kasneje zanosila, potem pa sploh

Držim pesti, da se bo fižolček pokazal

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
13.1.2015 15:04:23   
MauMow
Flay ce so dimenzije ok je treba sam pocakat. 7 tednov je res prezgodaj za prvi pregled. Drzim pesti.

Melanie ravno sva prispela v lepo zasnezeno Moskvo. Upamo da smo presvercali se kaj v busiju. Vec bomo pa vedeli cez 14 dni.

MD cestitke. Drzim pesti da uspe. Pa naj se kso rece da 13. Ni srecna stevilkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5082
13.1.2015 15:24:04   
mamica deklicam
V našem koncu je običaj, da na 1.1. mora priti k hiši voščit moški. Če pa že prideta oba, mora on prvi vstopiti. Prejšne leto je prišel brat od mojega dragega s svojo punco. Jo je že na silvestra pripeljal domov in je tašča prav pihala. A je vseeno prespala pri njemu, čeprav še ni tu živela. In mu je mama letos obrazložila,kakšen je tu običaj in da se ga mora držat. Tako je prišel letos sam.

Saj nisem vraževerna a sva se z mojih na ta račun hecala, da je šlo meni lani sigurno zato vse narobe, ker sta prišla oba voščit. Bomo videli, mogoče pa je kaj na tem.

Pa do sedaj nisem vedela, da smo danes 13-tega. user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
13.1.2015 16:14:44   
flay
hvala vsem za tolažbo !
Če je nosečnost normalna bi se že moglo videt. Naročila me je tako hitro zaradi tablet, ki jih jemljem kot podporo nosečnosti, ker imam težave s progesteronom in načeloma ne morem obdržati oz sploh do vgnezditve ne pride brez tablet.
Ker sem mogla po nov recept me je pa še na uz naročila. Zato pregled v 7 tednu. GV je vidna. Dala mi je slikico uz, sem bila presenečena, ker če nekaj ni ok je ponavadi ne dajo. Tudi lepo je pokazala na ekranu, kaj se vidi in na žalost kaj ne.
Rekla je da v teh dveh tednih je lahko marsikaj in da nebo prehitro zaključevala. Po slikici ne znam razbrat kaj pomeni 7,0 cm Gen, MI 0.52, Tis 0,3 (zgoraj) 1D 4,10 mm spodaj ob slikici . Sicer tudi te meritve ne povejo kaj velik...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 5084
13.1.2015 19:13:06   
chocolatecake
MD končno lepa novica tudi zate! Jaz sem se kar odločila, da bo to leto tvoje, najprej služba, potem pa še sinček, da bo imel tisti od tvoje kolegice prijatelja za igro user posted image . Nama so tudi takole "ukradli" ime, pa nima veze, važno, da ima fant lepo ime user posted image . Smem vprašat kako mu je ime?
flay Pošiljam ti en veeelik pozitven objemček in vrjamem, upam, molim, da bo na koncu vse OK. Kot pravijo punce je res še zgodaj.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
13.1.2015 19:20:33   
mamica deklicam
Gašper user posted image user posted image
Ampak tega mi je itak že soseda v vasi ukradla pred 4 leti. Glede na to, da ima vas 10hiš in samo 3 mlajše družine, ne bova imela Gašperja user posted image user posted image .

Je kar nekaj omejitev. Najprej moram zanosit. Predtem se je seveda treba z bodočim očkom zmeniti, da bi bilo dobro nareiti fantka. Tako da bomo ime kar prepustili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
13.1.2015 19:36:06   
azalea

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Gašper user posted image user posted image
Ampak tega mi je itak že soseda v vasi ukradla pred 4 leti. Glede na to, da ima vas 10hiš in samo 3 mlajše družine, ne bova imela Gašperja user posted image user posted image

Tak kot je mojemu ime, je ime zgornjemu in spodnjemu sosedu. Pa da ne bo pomote moj je bil prvi :)
zivi pa v mestu in so od vedno sosedje. Toliko o kreativnosti :)

Neposredna povezava do sporočila: 5087
14.1.2015 8:37:26   
Tara9
Jutro punce,

najprej Melanie danes pa srečno tebi na pregledu. Nimam veselja pisat o svojem pregledu ob slabih novičkah drugih, tako da ti samo na hitro poročam, ker sem ravno obljubila. Na pregledu nič posebnega, tehtanje, pritisk, merjenje trebuha. Pridelala sem +8kg vse skupaj in me je pohvalila, da je to še super, posebaj po veselem decembru user posted image . Čez 1 mesec, v 32. tednu bo naredila še en UZ, da preveri če se je žaba na glavo obrnila. To je pa vse za zdaj. Poročaj tvoje novičke.

flay prvi pregledi se res delajo po 8. tednu ponavadi. Pri meni se konec 6. tedna ni nič videlo, potem proti koncu 7. je bil utrip, ampak šele v 9. se je konkretneje videlo. Tako da močno, močno, močno stiskam pestke. Mi smo s tabo.

Glede imen je vedno kakšna zanimiva scena. Midva imava ime za punčico izbrano že od kar sva začela delat na otročku. Zdaj, ko bova končno res dobila punčko, je 3 mesece nazaj kolegica punčki dala to moje ime user posted image . Sicer se ne druživa ravno več, ampak mi je vseeno smešno, da se tako poklopi, saj ni zanalašč, ampak vseeno.

Nič, šibam delat. Pošiljam pozdravčke

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
14.1.2015 9:12:13   
..noname..
Ja, tole z imeni je res zabavno. Sem videla pri sestri, ker se nikakor nista mogla zmenit....kot prvo se mora k priimku lepo prilegat, kot drugo je fajn da se ne ponavlja glih preveč pogosto...skratka kar pestro je....men so pa všeč imena, ki so manj pogosta pa še vedno dovolj slovenskauser posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
14.1.2015 9:17:47   
leilani
Punce pozdravljene.

Midva sva se tudi odločila, da bi bil počasi čas da se malce ''''razširimo'''', pa me zanima a ste prej jemale folno kislino?

Sm prečekirala net in sm najdla dokaj nasprotujoča mnenja...z G pa tudi nism nič govorila o temu...

Hvala za odgovore

paše anekdota glede imen...za fantka imava ime in verjeli ali ne, je naš prijatelj dal psu najino izbrano ime za fantka...tako da...user posted image

< Sporočilo je popravil leilani -- 14.1.2015 9:19:08 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
14.1.2015 9:21:42   
MauMow
Glede imen imam jaz vedno take nore ideje (predvsem mora biti ime ki je zelo redko in odštekano ter dokaj kratko). Tako da imama ene 5 imen na strani, pa bomo videli kako in kaj... user posted image

leilani dobrodošla. Meni je rekla naj jem 2 meseca prej (lahko pa tudi ko zagledam + - besede G) sam kaj ko se vse zavleče in sem tako nehala, pa še veliko mi je slabo po folni...

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
14.1.2015 9:24:54   
leilani
hvala :D

aja...zanima me še katero folno ste jemale?

Tudi midva imava posebne želje pri imenih...Imena brez Č, Š, Ž in R...maximalno 5 črk

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
14.1.2015 9:28:47   
MauMow
Elevit sem jedla. Zdaj pa itak čakam na + šele potem bom začela. Itak če ješ veliko zelene zelenjave, predvsem kake solate nima kaj bit tamalemu v bušiju. Včasih folne sploh niso jedle pa so bli prav tako OK.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
14.1.2015 9:38:59   
chocolatecake
Midva sva imela že vse naštudirano glede imen če bo user posted image , če bo user posted image , če bosta user posted image in user posted image , izbran sem imela voziček, otroško sobo... vedno prehitevam stvari, ker hočem biti vnaprej pripraljena.
Zdaj pa nalašč ne razmišljam več o tem, no edino eno ime za punčko mam izbrano in kar vem, da ji bo tako ime, če jo bom kdaj imela. user posted image Je izpeljanka iz imena mojega user posted image oz njegovega vzdevka in se mi zdi, da bi bilo res lepo, da bi moja punčka imela to ime.

Glede folne, sem jo jedla skoraj eno leto, začela sem kakšen mesec preden sva se odločila za user posted image , imela sem elevit in ker ni ravno poceni in se mi že malo brez veze zdi si ta mesec nisem kupila nove škatle. Če bo spermiogram OK, seveda spet začnem.
Zdaj sem ful optimistična, ker hodiva k bioenergetiku in on pravi, da bo tokrat vse OK.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
14.1.2015 9:57:14   
flay
chokoladka super, le optimistično user posted image
tara9 iz tvojih ust v božja ušesa! Hvala za vzpodbudo, tudi vsem ostalim... Če nebi že v prvi nosečnosti imela uz v 6 tednu, bi bila zdaj bolj optimistična. Pa že takrat se je videlo vse kar se mora, utrip, plod GV...
Sedaj sem pa 6 tednov in 5 dni pa ni nič. Vem da je bila ovul.na 16 dan v ciklu, tako da lahko upam samo na čudež.
Lep sončen dan!

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
14.1.2015 11:57:09   
polhek2

polhek si že imela pregled? Ne vem ali je bil ta pon.ali naslednji? Sporočam ti, da sem v zelo podobni situaciji... V 7 tednu ni videla ploda sam rum.mehurček user posted image . Kar v posteljo bi šla in jokala user posted image

Polhek je včeraj dal čez abrazijo po dolgih mukah zaradi motenj strjevanja krvi...

Zdaj je vse za mano, počakam eno menstruacijo in gremo v nove zmage...

Hvala za pesti, in lepe besede...

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
14.1.2015 12:15:58   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Polhek je včeraj dal čez abrazijo po dolgih mukah zaradi motenj strjevanja krvi...

Zdaj je vse za mano, počakam eno menstruacijo in gremo v nove zmage...

Hvala za pesti, in lepe besede...

Ojej user posted image user posted image Si tudi ti morala skozi to.... Upam da boš kmalu ok.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
14.1.2015 12:19:45   
Neza007
polhek2, si ne znam predstavlat kako mora biti to grozno. Želim ti, da kmalu zagledaš magični plusek in da bo takrat vse v najlepšem redu. Pogumno naprej...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
14.1.2015 13:25:35   
chocolatecake
polhek2 res mi je žal zate, želim ti, da se čimprej pobereš in greš novim zmagam naproti.
To, da se je to zgodilo tako zgodaj, da se pogosto dogaja in tisto o genetiki je slaba tolažba, pa vendar, če vama je uspelo zdaj, vrjamem z vsem srcem, da vama bo kmalu spet in da bo vse OK.

Drži se punca, pošiljam ti objem in cel kup pozitivnih misli za naprej. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
14.1.2015 14:19:09   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo me user posted image , končno s pregleda. Štartala zjutraj ob sedmih, končala ob enih. Noro! Pregled minil brez posebnosti. Pridelala dodatna dva kilograma, sladkorne nimam, izmerila je tudi maternični vrat, ki je primerno dolg in zaprt. Je pa rekla, da sva oba s težo na zgornji meji in bi bilo pametno uvesti rahlo dieto (bela moka proč, sladkarije proč), da se pri meni ne bi razvila sladkorna, pa da ne bi bil dojenček prevelik. Edino še čakam na izvide tokse. Prehitevamo za cca. 6 dni. Pa končno smo izvedeli spol.

Za tiste, ki jih zanima... Podrobnejši TEHNIČNI PODATKI:

DOJENČEK

BPD: 59,36 mm
HC: 225,72 mm
AC: 199,60 mm
FL: 43,77 mm
Teža: 703 g
Srčni utrip: 174 udarcev/min
Spol: punčka

MAMICA

Teža: + 8kg
Pritisk: 100/60
Hemoglobin: 132
OGTT 75 g glukoze: 4,67/4,86/4,45
Dolžina materničnega ustja: 39 mm

Toliko... Grem v napad na Nutelo. user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?