Tara9
|
Ola čveke, vidim, da sem včeraj pol tega pozabiti komentirat, skleroza babja . Flay ne vem, če sem ti že čestitala za plusek, malo me spomin zapušča . Če nisem ti pa zdaj želim čudovito nosečnost. Kam pa spadaš, najbrž v poletne mesece? Mene je maternica oziroma raztezanje kar dolgo bolelo, šele zdaj se umirja, je kar nadležno to raztezanje. Melanie sem te pogrešala. Vidim, da sva na podobnem, moja tehtnica je tudi skrita v omari in se izogibam tiste sobe . Naslednji torek imam pregled in soočenje z realnostjo. Mislim pa, da se bo poznalo, da so bili prazniki in vsepovsod same dobrote, njamiiiiiii. Za sladkarijami se mi meša, moram prav skrivat. Drugače nisem mahnjena na čokolade ampak zdaj bi pojedla vse kar je sladko, ufff. Moj dragi me je začel klicat bajsika moja , je prav prisrčno ubistvu. polhek držim pestke zate in za malo pikico. Naj ti čim hitreje mine službena pot, potem pa zagledaš srčka. Midva bova tudi danes pospravila smrekico in lučke, dovolj je bilo. Jaz sem itak komaj čakala, da stopimo v novo leto, ker smo zdaj vse bližje pomladi in mojemu roku . Me pa počasi malo panika grabi, glede nakupovanja in priprav, tako da sem naju včeraj prijavila v šolo za starše, da se malo bolje počutim, ko se je začelo malo premikat. MD, Žabinčica, bluegirl in ostale, kje ste??? Tudi vas pogrešam in se veselim vašega javljanja ter poročanja kako ste preživele praznike. Lepo bodite
|