chocolatecake
|
Hvala Tara9, pikapoka,SU in ela23. Tara9 se trudim razmišljati v smeri, da je otrok samo češnja na tortici, da dokler sva zdrava in se imava rada, bova OK, z otroci ali brez, včasih mi 100% uspeva, včasih pa sploh ne in pride kakšen dan, ko sem čisto na tleh ampak se res trudim biti hvaležna za tisto kar imam. pikapoka ti želim, da se tvoj čimprej opogumi. A si mu mogoče že kaj namignila? Jaz tudi iščem službo, no sem nekje vmes. Zaposlila sem se v družinskem podjetju z namenom, da bo začasno, dokler ne grem na porodniško in dokler bodo otroci še majhni, zdaj pa nevem če naj vztrajam tukaj ali iščem kaj novega. SU jaz tudi zdaj razmišljam, če sem kdaj koga nehote prizadela s kakšnim takim vprašanjem, ampak drugo je če ne veš, pa vprašaš, kot pa če veš,da ne gre, pa vseeno non stop nekaj komentiraš. Nebom tiho, brez skrbi ela23 jaz se najbrž poročim drugo leto. Nisem tudi jaz ne tak angelček, tudi mene matra črv zavisti. V tistem tednu, ko sem izvedela za partnerjevo neplodnost, sem izvedela še, da je noseča njegova sestrična, moja sestrična, ena kolegica, bivša sošolka in soseda in za vsako posebej sem se zjokala, pa ne zato, ker jim nebi privoščila, ampak, ker bi dala vse, da bi tud jaz imela takšno srečo kot one in ker sem dobila občutek, da vsem okoli mene uspeva, kot po tekočem traku, samo meni ne. No pa niti ni tako, neplodnosti je veliko, odkrite in prikrite, pri mladih in malo manj mladih, pri bogatih in malo manj bogatih, pri tistih, ki so še brez otrok in pri tistih, ki že imajo kakšnega, nikoli neveš kdaj in koga doleti. Samo vsak se po svoje spopada s tem. MauMow ti si že kot kakšen Anglež s temi čaji . Držim pesti na vso moč, da se ti bo splačalo in boš lahko kmalu prešaltala na kakšne bolj okusne čaje in druge pijače.
< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 5.1.2015 17:57:49 >
|