|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.1.2015 12:40:23   
rdečebela
vse dobro v novem letu, pa da čimprej zagledamo vse pluske :)
chocolatecake tebi iskrene čestitke ob zaroki, lepo slišat take lepe novičke. no, mi smo jo bili deležni na prvi dan novega leta - od moža brat in njegova pupa pričakujeta julija user posted image me je pa mal presenetilo, ker je kar na hitro blo tole in ker nista nič omenjala da bi delala na tem al da si tega želita... jst pa planiram že od lanskega poletja... najprej poroka, ki se je spremenila v nočno moro, in ne mine dan, da se ne bi spomnila na ta neljub dogodek, še vedno sva se držala planov, da bi decembra začela delat na user posted image pa se je zgleda tud to sfižilo, delala sem test pred novim letom (za vsak slučaj, da vem glede alkohola) pa je pokazalo samo 1 črtico....no, da povzamem, leto se je začelo z depresijo in molkom in veliko pretočenimi solzami... mogoče bo pa konec boljši...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
2.1.2015 12:46:57   
Marčevka2010
Saj bo, tudi ti boš to dočakala. user posted image

Da nista nič razlagala o tem je meni normalno. Ne vem sicer koliko ste si blizu, ampak midva nobenemu ne razlagava, da delava na otroku. Jaz še svoji mami ne, pa ji običajno vse povem. Nočem, da bi me potem ves čas spraševala ali je že kaj. Raje povem potem, ko bo enkrat plus. Pa še hčerka navija za dojenčka in bi brž kaj narobe razumela in začela okrog trobit. Mi je pa zadnjič nekaj namigovala glede dojenčkov in ala, tisti dojenček, ki ga boš imela, a veš. Jaz samo, kakšen dojenček? Ja, tisti v trebuhu. No, upam, da je jasnovidna. user posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
2.1.2015 12:57:35   
chocolatecake
Hvala rdečebela! user posted image
Če ni preveč boleče, kaj je bilo, da je tvoja poroka postala nočna mora?
Če te kaj tolaži, se je tudi najino leto začelo z jokom in depresijo in samo eno črtico, ki ji je sledila user posted image . Je dejansko nisem pričakovala, ampak sem kar nekako slepo upala na božično- novoletni - zaročni čudež. Čeprav sem vedela da je povsem nemogoče.

Tudi midva imava v sorodstvu par, ki jima je po poroki v prvo ratalo naredit user posted image , pa se kljub temu, da vesta za najino neplodnost sploh on zelo rad pohvali kako jima je uspelo v prvo in vpričo naju druge sprašuje če rabijo nasvet o tem kako se naredi otroka naj se kar na njega obrnejo. Ko sem pojambrala, da zadnje čase nič ni tako, kot bi si želela, me je celo sarkastično vprašal kaj je tako hudo, kot, da jambram zaradi ponesrečene manikure ali ker mi frizura stoji postrani. user posted image Moraš imet precej več jajc, da se lahko veseliš z nekom zaradi tistega, kar ti nemoreš imeti, kot zaradi tistega kar imata oba. Sploh če so za nameček ljudje še totalno nesposobni empatije.
Kot praviš - na bo v 2015 lepše in boljše!

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
2.1.2015 13:22:10   
Marčevka2010
Ej, za vsakega nekje raste palica, si jaz vedno govorim. Tudi tako obnašanje ne ostane nekaznovano. Enkrat mu bo nekaj že dalo mislit. Takih se jaz na široko ogibam, če ne moreš vsaj pribljižno normalno komunicirat in če veš za probleme ni treba biti žleht. Ne moreš verjet kaj vse hodi po naši Zemlji.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
2.1.2015 13:38:30   
chocolatecake
Marčevka2010 jaz temu nebi rekla žlehtnoba, ampak hudo pomanjkanje empatije iz razloga, da je njim vedno v prvo ratalo kar so si zaželeli in nimajo niti približne predstave kako je če nič ni tako kot si želiš.
Ene 2x me je presenetil, v 3. mu pa tudi jaz nebom ostala dolžna. Nimam te navade, ne pri dobrem, ne pri slabem user posted image . Eni me zaradi tega ne marajo, tisti pravi me imajo pa še bolj radi.

Neposredna povezava do sporočila: 5005
2.1.2015 13:51:12   
Marčevka2010
Go for it! user posted image Jaz sem tudi taka. Čeprav nisem zaradi tega povsod priljubljena, ampak to ni moj cilj v življenju. Povem direkt.

Neposredna povezava do sporočila: 5006
3.1.2015 17:58:39   
Anjjaa
Chocolatecake vecinoma so ljudje taki. Grozni ampak se ni za sekirat.
Za vsakega raste palica za dolocene pa koluser posted image

Pri meni ni nic novega. Sem en teden pred M in vsake tok me malo spika. Kaj drugega pa ne. Tako da mislim da nama ni uspelo.
Ampak je se cas. Bomo videli drug vikend.

Koncno je malo bolj toplouser posted image ker teh -15 je blo pa too much user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5007
3.1.2015 21:59:25   
Anjjaa
Aja no pa se to. Zdle sem ugotovila da se mi je herpes naredo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponavadi se mi pred M ampak z dolgo ne. Grozno to kar najbolj sovrazim user posted image user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
4.1.2015 10:04:34   
chocolatecake
Anjjaa to je pa res bedno... vseeno upam, dauser posted image nebo! Lahko, da ti je iz kakšnega drugega razloga malo padel imunski sistem, saj veš, prazniki, vreme, stres.
Držim pesti v glavnem!

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
4.1.2015 10:48:06   
rdečebela
chocolatecake poznam tudi jst take modele, ki se hvalijo za vsako stvar in mi že prav pošteno presedajo, ampak ne da se mi spuščat v razne debate in diskusije z njimi ker vem, da bi drsali svoje. Naj mislijo, da imajo prav user posted image glede poroke pa, bi lahko napisala celo stran, da bi razložila vse...ampak samo povzetek... že tako je lilo kot za stavo, že od jutra... da mi je vse dol padlo, zamislila sva si piknik varjanto, sicer smo imeli šotor, ampak na takem travniškem terenu, kjer je blo pol itak vse razmočeno... no, ampak to še ni najhujše. ravno na tak pomemben dan, se mi zgodi, da doživim epileptični napad, ki ga nisem imela že 6 let in sem že vse odmislila, v upanju da bo zdej pa okej. Še zdravila sem nehala jemat, že kako leto prej in en mesec pred poroko sem šla do ginekologinje, da mi odstrani mireno, in vsa vesela povem, da tokrat ne pričakujem nobenih zapletov, ker sem brez terapije in oh in sploh uredu. Dobro da se je zgodilo tik po cerkvenem obredu, čene ne bi bla niti poročena. Samo zdej vedno razmišljam, mogoče je blo to kako znamenje, mogoče se pa res ne bi smela pročit, pa take neumnosti... Itak me je zamorilo do konca, vse mi je dol padlo, nism se pobrat... pol mi je nevrolog dal novo terapijo in zdej ne vem a sm zarad teh tablet taka al zarad tega dogodka... nism več ista no, sej vsi to opazijo, še mož mi je en dan reku, da si res želi, da bi bla spet taka kot pred poroko...
No, zdej sva pa delava na drugem otročku in morm rečt, da sm pričakovala, da bo taralo takoj, pa zgleda da ne bo šlo tko na easy user posted image danes dobila menstruacijo...več sreče prihodnjič.
Aja, poleg svakove punce, je noseča tudi moja šefica user posted image njej pa res privoščim, ker sta delala na njem res zeloo dolgo časa in vem, da sta si ga zelo želela.user posted image
Kaj počnete danes? Mi čakamo, da se dvigne megla, da gremo na en sprehodič, potem pa na obisk k svaku in njegovi nosečki. Poslušat hvaljenje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5010
4.1.2015 10:49:17   
Anjjaa
Ja grozno je ker se nardi se nardi orng.
Lahk da zaradi M mraza...bomo vidli danes teden.

Upam da je nebo 😄

Neposredna povezava do sporočila: 5011
4.1.2015 11:29:24   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Drage moje bodočke, na žalost kaže da se vam čez nekaj časa spet pridružim, razen v primeru čudeža.

Imela sem prvi pregled 7t6d, plod ni viden, gestacijska vrečka deformirane oblike... samo rumenjakov mehurček...

Če se do 12.1. čudežno ne pojavi plod z utripi, potem bova šla v nove boje, ko bo čas za to.

Nekako sva sprejela situacijo, kljub vsemu sva se odločila da odidem na službeno pot, saj spremeniti ne morem ničesar.
Mi bo pa vsaj čas do pregleda hitreje minil.

Vse skupaj želim nepozabno, veselja in radosti ter zdravja polno leto!

lp polhek

Polhek držimn pesti da se ti plod pokaže. Pri meni je bilo isto in se je sicer pokazal potem samo vse je zanujalo v rasti za 1 mesec in utripa ni bilo. Ampak naj te ne moti da je vrečka deformirana. To da je RM je že super znak ker RM je del ploda. Držim pesti da bo vse v najlepšem redu.

Chocolatecake meni gre tudi na jetre ko se vsi pametne delajo. Vsi pravijo da sprosti se ne se ubadat,,.... Pa grozne majo.... To da pa so ti rekli da ti povejo kako ga naredit v prvo je pa zelo zelo grdo od njih, glede na to da vejo da mata probleme....

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
4.1.2015 12:33:52   
chocolatecake
MauMow midva v bistvu kakšnih "pametnih" nasvetov še nisva slišala, se pa tale kolega ob vsaki priliki v družbi hvali s tem, kako mu je uspelo v prvo, čeprav oba z ženo vesta, da midva najbrž nikoli nebova starša, vsaj po biološki poti ne, da to še sprejemava in da je zelo hudo... Pa sva bila do zdaj vseeno toliko močna, da sva se veselila njunega otroka z njima, kramljala o otroških temah in se delala, da naju ne prizadene, ampak mislim, da je zdaj tega konec. Moj je že dlje časa jezen, jaz ga pa tudi nebom več zagovarjala kot sem ga do zdaj in mojemu govorila naj bo tiho.
No pa slišala sva tistega dobrega znanega o tam kako je potem vse lažje, ko se sprostiš od dugega kolega, pa sem odgovorila, da se zdravniki žal ne strinjajo, da bi v najinem primeru sproščanje kaj pomagalo.
Res nebi rada postala tečna neplodna ženska, pred katero vsi skrivajo dejstva, da je še kakšna noseča in "hodijo kot po jajcih", ko tema nanese na otroke, ker nisem taka in sem se sposobna veselit tudi z drugimi, sam eno zmerno mejo empatije pa mislim, da lahko zahtevam zase, če jo že jaz lahko nudim drugim.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
4.1.2015 13:25:43   
MauMow
Ma meni gre na k... ko vsi pametnjakovičijo da sam sprostita se... Kako če vem da nama pri zanositvi, da sploh mogoče kaj rata pomagajo samo testi. Sva bla čist u izi prej več kot pol leta pa nič... No sedaj pa s testi ratalo. Tako da upam da bo spet....

Meni tudi bi tudi bilo enkrat dovolj vseh teh stvari... Vidva le bodita močna chocolatecake ker jaz vem da vama bo uspelo, tako ali drugače (možnosti je veliko)!

< Sporočilo je popravil MauMow -- 4.1.2015 13:26:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 5014
5.1.2015 8:58:16   
Tara9
Ola, pa vas končno zopet pozdravljam, se mi zdi da so przaniki trajali celo večnost user posted image . Večinoma sem bila doma, tako da mi je bilo na koncu že malo dolgčas user posted image .

Najprej želim vse lepo v novem letu vsem čvekicam tukaj. Zdravje, ljubezen, sreča, uspeh naj vas spremljajo vsepovsod. Naj leto prinese uresničitev čim več želja. Naj bo to eno super leto za vse nas.

MauMow tudi sama sem pri ss imela grozne krče in krvavitev pomešano s kosi, tako da zgleda imaš res z vgnezditvijo težave. Pri meni je bilo enako, ker mi je Klomifen tanjšal steno, tako da je bil prvič to razlog. Upam, da ti jo čajčki orenk odebelijo. Vidim, da sta s testki več kot uspešna, zdaj se mora samo še vse poklopit pa bo.

Chocolatecake iskrene čestitke ob zaroki user posted image  user posted image . Sem zelo vesela za vaju, predvsem pa me veseli, ko vidim kako lepo se razumeta z tvojim dragim. To je najpomembnejše, skupaj bosta premagala vse ovire, sem prepričana, tako ali drugače. Močno navijam zate veš, karkoli se bosta na koncu odločila, bo pravilno, sem pa prepričana, da bosta na koncu držala zakladek v rokah.

Glede butastih komentarjev okolice nimam komentarjev, očitno je vsepovsod isto. Tudi sama sem bila deležna tega, sprostita se pa bo. Pa ni bilo brez spodbude ovulacije, ker če nimaš svojih in imaš vesoljsko dolg cikel malo težje rata al kaj, pa tudi če si flegmatik na kvadrat user posted image .

Kako ste preživele praznike, silvestrovo? Midva sva za božič malo okrog hodila, obiskala vse sorodnike in najbližje prijatelje, novo leto pa sem preživela v pidžami user posted image . Moj je delal, jaz sem ob polnoči nazdravila z mojimi z požirkom vinčeka in potem kar lepo pod odejo. Je čisto pasalo, bom naslednje leto nadoknadila, ko ne bo več trebuščka user posted image .

Vem, da sem veliko tega pozabila prekomentirat, ampak me že delo preganja, se papirji kar kopičijo, tako da bom počasi zaključila. Bodite lepo

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
5.1.2015 10:33:03   
~pikapoka~
Pozdravljene punce po dooolgem času user posted image sem vas brala, za pisanje pa ni bilo časa.
Chocolatecake čestitke za zaroko! Jaz tudi komaj čakam, da se moj opogumi user posted image
Prazniki so bili super, moj je imel dopust, tamala ni bila v vrtcu in dnevi so kar minevali. Prehitro...Čeprav sem po eni strani komaj čakala, da gre tamala danes končno v vrtec, je kar čudna tišina.
Mi smo večinoma bili doma, malo na snegu uživali, dosti dela imamo v stanovanju, avgusta smo se preselili in delu ni in ni videti konca user posted image
Zdaj me pa ponovno čaka malo bolj intenzivno iskanje službe, čeprav sem že čisto obupala. Še katera tu išče službo?
Drugače pa jaz še vedno čakam mojo M, zdaj se je bom še veselila potem pa kmalu ne
Naj bo leto 2015 polno user posted image !! user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
5.1.2015 12:04:52   
SU
Chocolatecake čestitke za zaroko! Vidiš... pa bo nekaj lepega, če vama že user posted image nagajajo... Verjamem, da boli ob takih in drugačnih komentarjih... Ti kar "vrni"... Saj je veliko takih, ki se kar "ponujajo", ko naredijo otroka pa imajo 1000 in en nasvet... Ko bi vedeli... Priznam, da do zdaj, ko delava na bebiki že eno leto, nisem mela pojma, koliko je vseh mogočih težav pri zanositvi... Od takrat naprej nikogar več ne sprašujem kdaj bojo meli otročka... Kdo ve... mogoče pa že "delajo na tem"... Pa prijetne priprave!! user posted image

Polhek... držim pesti, da bo tvoja biba videt OK na naslednjem pregledu!

Moja O je mimo... zdaj pa čaaakaaamooo... Tko, da... 2015 naj bo res polno user posted image user posted image ... men se zdi že taka lepa letnica... user posted image

Naj bo lepo, srečno, zdravo leto za VSE vas! Pa čim več trenutkov preživetih z ljudmi, ki so Vam blizu! Srečno.

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
5.1.2015 12:14:55   
Anjjaa
Jaz tudi ne sprasujem druge kdaj bojo imeli user posted image saj nikoli neves a z planirajo ali ne.

Jaz tudi se cakam na nedeljo. Ali nama je uspelo ali ne. Do zdaj nimam nobenih znakov razen herpesa.
Kar pa ne pove nic konkretnega. Bomo vidli.

Midva planirama vec dnevno smucanje ampak verjetno kar v Sloveniji. A mate kaksne nasvete kje rezervirati ali na katero smucisce?
Jaz navijam za Roglouser posted image tam nekje konec Februarja zacetek Marca. Kdaj so pa zimske pocitnoce???

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
5.1.2015 13:09:19   
SU
Anjjaa takole je s zimskimi počitnicami:
http://www.mizs.gov.si/fileadmin/mizs.gov.si/pageuploads/podrocje/os/Koledar/Koledar_OS_prvi_del_13-14.pdf
...pol pa poglej, kam spadaš user posted image Lp user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
5.1.2015 15:09:56   
Anjjaa
Su hvala ampak to je za 2013/14 leto ce prav vidim.

Verjetno boma sla kr na Roglo in to Marca. 160 evrov tri nocitve polpenzion z smucarsko karto/na osebo

Upam da nebo kaj vmes prislo. Tk ko dve leti nazaj. Vse palcano rezervirano 14 dni prej si pa ded glezn zlomiuser posted image
Znorela sm skor. Samo ka ces vse se zgodi z razlogom.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
5.1.2015 15:14:06   
ela23
Punce, najprej vse lepo v novem letu. user posted image Mi smo imeli umirjenje, vendar zelo prijetne praznike. Minili so pa kot bi mignil. :) Chocholatecake, čestitke za zaroko! :) Mene letos čaka poroka in sem že sredi priprav, v katerih neznansko uživam. :) Me je pa kar zmrazilo ob postu rdečebele, ker tudi midva planirava piknik poroko in me je malo strah vseh nepredvidljivih dogodkov. Rdečebela, tebi pa res ni šlo po planu.user posted image Držim pesti, da se bo tvoje počutje vrnilo na stara pota. Verjetno je res šok, da se epilepsija ponovi, ko jo že malo odmisliš in to še na dan, ki naj bi bil eden izmed lepših.

Še to, Chocholatecake, vsakič znova te občudujem, kako sta s partnerjem močna in kako se zmoreš veseliti za druge. Mene je ob teh veselih novicah pošteno matral črv zavisti, zaradi česar sem imela potem še slabo vest. Že sedaj pa vem, da se bom zelo razveselila, če vama bo kljub slabi napovedi uspelo po naravni poti. :)

Čez kake tri mesece se vam pa tudi jaz pridružim v čakanju na pozitiven test. Midva bi sicer že kar prej, vendar morava še malo počakat da mi bo poročna obleka še prav, če nema tokrat slučajno uspe kaj hitreje. :P

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
5.1.2015 15:49:24   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MauMow tudi sama sem pri ss imela grozne krče in krvavitev pomešano s kosi, tako da zgleda imaš res z vgnezditvijo težave. Pri meni je bilo enako, ker mi je Klomifen tanjšal steno, tako da je bil prvič to razlog. Upam, da ti jo čajčki orenk odebelijo. Vidim, da sta s testki več kot uspešna, zdaj se mora samo še vse poklopit pa bo.

Ja upam na to da se bo kaj poklopilo. Ker toliko čajev kot pa tokrat pijem jih pa že dolgo nisem. Ena skodelica je krvomočnice in ena do dve na dan še plahtice. Bomo videli kaj bo ta mesec. Testi pa očitno pri nama špilajo.user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 5.1.2015 15:50:12 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
5.1.2015 17:50:17   
chocolatecake
Hvala Tara9, pikapoka,SU in ela23.user posted image
Tara9 se trudim razmišljati v smeri, da je otrok samo češnja na tortici, da dokler sva zdrava in se imava rada, bova OK, z otroci ali brez, včasih mi 100% uspeva, včasih pa sploh ne in pride kakšen dan, ko sem čisto na tleh ampak se res trudim biti hvaležna za tisto kar imam.
pikapoka ti želim, da se tvoj čimprej opogumi. A si mu mogoče že kaj namignila? Jaz tudi iščem službo, no sem nekje vmes. Zaposlila sem se v družinskem podjetju z namenom, da bo začasno, dokler ne grem na porodniško in dokler bodo otroci še majhni, zdaj pa nevem če naj vztrajam tukaj ali iščem kaj novega.
SU jaz tudi zdaj razmišljam, če sem kdaj koga nehote prizadela s kakšnim takim vprašanjem, ampak drugo je če ne veš, pa vprašaš, kot pa če veš,da ne gre, pa vseeno non stop nekaj komentiraš. Nebom tiho, brez skrbi user posted image
ela23 jaz se najbrž poročim drugo leto. Nisem tudi jaz ne tak angelček, tudi mene matra črv zavisti. V tistem tednu, ko sem izvedela za partnerjevo neplodnost, sem izvedela še, da je noseča njegova sestrična, moja sestrična, ena kolegica, bivša sošolka in soseda in za vsako posebej sem se zjokala, pa ne zato, ker jim nebi privoščila, ampak, ker bi dala vse, da bi tud jaz imela takšno srečo kot one in ker sem dobila občutek, da vsem okoli mene uspeva, kot po tekočem traku, samo meni ne. No pa niti ni tako, neplodnosti je veliko, odkrite in prikrite, pri mladih in malo manj mladih, pri bogatih in malo manj bogatih, pri tistih, ki so še brez otrok in pri tistih, ki že imajo kakšnega, nikoli neveš kdaj in koga doleti. Samo vsak se po svoje spopada s tem.
MauMow ti si že kot kakšen Anglež s temi čaji user posted image . Držim pesti na vso moč, da se ti bo splačalo in boš lahko kmalu prešaltala na kakšne bolj okusne čaje in druge pijače.

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 5.1.2015 17:57:49 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
5.1.2015 19:52:37   
~pikapoka~
Pozabila sem še prej Polhek tudi zate držim pesti! Da bi vse le bilo tako, kot je trebauser posted image user posted image
Drugače pa Chocolatecake ooo ja sem mu konkretno 'namignila'. Sva veliko že govorila o poroki, sva oba za, ampak je trenutno ves (in še malo več) denar šel v prenovo stanovanja. Čeprav jaz bi si ful želela, da se vsaj opogumi in da nekam napredujeva on se pa samo obremenjuje koliko poroka stane in koga je vse treba povabit user posted image ah ja

Neposredna povezava do sporočila: 5024
5.1.2015 20:11:59   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

MauMow ti si že kot kakšen Anglež s temi čaji user posted image . Držim pesti na vso moč, da se ti bo splačalo in boš lahko kmalu prešaltala na kakšne bolj okusne čaje in druge pijače.

HB da je ravno zimski čas ko mi čaji še toliko bolj dišijo. če bodo pa še pri moji sluznici pomagali bom pa tako skakala do veselja! No doma je tudi vanilijev čas (baje pomaga pri N slabostih, ki sva ga na poročnem kupila) tako da bom lahko kar nadaljevala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?