flay
|
hej,hej Sem se malo odklopila in vidim, da je kar aktivno pri vas. mou mow oh, pošiljam ti en velik in ti v prihodnjem mesecu želim želen rezultat . Dobro, da si tako vredu sprejela , le pozitivno. Ja ti čaji kar pomagajo, ampak pazi malo kako se bodo ledvice odzvale. Jaz sem bila opozorjena, ker so kar močni. Še sedaj komaj vrjamem, da sem Jaz sem se odločila samo za maco, ker sem se počutila bolje. Imela sem več energije Še sedaj bi kakšno kapsulo vzela, ker se full zmatrano počutim...pa mislim, da v nosečnosti ne smeš jemat. Oz katera ve? Še danes sem naredila en test, ker bi zdaj nekje moglo biti konec menstruacije, če bi jo dobila. Tako, da sem se prepričala, če sem še noseča :))) Se sama seb smejim, ker še kar ne morem vrjet. Na pregled sem naročena 13.1.2015. Me je kar hitro naročila, ker mora videt kako se bo odločila glede Dobrostana. Čutim rahlo slabost zgodaj zjutraj in zvečer, tiščijo me prsi, ampak je malo drugačen občutek kakor pred m. Opazim pa veliko razliko v barvi urina. Je katera opazila to? Od kar je v urinu bil zaznan hormon hcg je urin bolj svetlo oranžne barve - bi rekla sončne barve. (Prav lepa barva, pri vonju ni spremebe) Pozdravljene nove na forumu sem opazila nekaj novih postov. Želim vam vse dobro in da čimprej zagledate+ She1 glede tega kar si spraševala, jaz nimam izkušenj. Ko sva se odločila za prvega sem zanosila prvi mesec ko sva rekla, da bova brez zaščite. Pol sem imela CR in se nisem upala igračkat z naravnimi metodami, ker je bil urgentni CR in sem bila full šivana... Bi s prehitro nosečnostjo preveč tvegala. Tako sem bila na kont.tabletkah do lani novembra. Sedaj smo pa čakali in delali na bebi. Mislim, da to ni ne vem kaki pokazatelj za plodnost. Glede na to, da ti mora spodleteti ravno na plodne dneve, je vrjetno majhnja možnost. Če nisi lih "iber" ploden :) Jaz se s tem nebi obremenjevala... chocolatecake čestitke za prstan Želim vam lep vstop v novo leto :) in naj se izpolnijo vse želje :)
|