|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.12.2014 10:37:02   
Anjjaa
Marcevka10 ja to vem sem vse literature prebrala. Sam sm misla da je vceri bla ker me je skos neki spikalo prsi sm mela mal obvutlive....
Amak ocitno je to danes :)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
29.12.2014 21:14:36   
MauMow
Moja M se je na polno ulila... In ja zgleda da je prišlo do oploditve ampak se ni zagnezdilo ker imam spet kepe (do sedaj mela enkrat prej ko sem sumila da je tk zgodnji ss, ter pri čiščenju pri zamujenem splavu). Ampak ja mi se ne damouser posted image - gremo v nove bojeuser posted image

Celo naj bi potencialno lulala že konec januarja (res čisti konec - 30.-31.1.) user posted image - mogoče pa tokrat za spremembo iz Slovenije prinesemo kakega slepega potnika v Moskvo in ne obratno kot je bilo do sedaj user posted image

Upam da uživate praznike. Mene ni tole prizadelo, ker probam jemati kot to da itak M mora priti, bom pa vesela takrat ko je res ne bo. Aja pa plahtica že na polno laufa (seveda samo do O).

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
30.12.2014 11:44:54   
Marčevka2010
Potem pa kakšen čaj krvomočnice pij po menstri do ovulacije, bo mogoče boljše za vgnezditev. Pa kakšen Vitex. Jaz ga sedaj jemljem, pomaga tudi pri obdržanju nosečnosti, zmanjšuje možnost za spontani splav: http://www.bodieko.si/navadna-konopljika-ali-vitex-agnus-castus

Držim pesti, da naslednjič rata. Jaz že komaj čakam nedeljo. Ali se bo vlila ali ne....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
30.12.2014 12:36:53   
MauMow
Ja sej sem zacela s plahtico spet. Ma sej to da je ss mi je jasno ker je bla O zelo slaba in me ne cudi. Tako da cakam da bo zdej bolj mocna in taprava. Zato tudi plahtico pijem da orng scistim vse vn. Da zacnemo ok mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 4979
30.12.2014 13:24:11   
Marčevka2010
Sem spregledala. Super, da imaš nekaj zraven, da bi pomagalo, da se naslednjič obdrži. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
30.12.2014 16:02:26   
Anonimen
Živjo!
pikapoka tudi meni je 2.12 G odstranil mireno in sva v akcija za 3. user posted image . Prvi teden sem rahlo krvavela,tako kot ti. M sem dobila 24. dan, kar je 4 dni prej kot ponavadi,ker sem pri up. mirene imela redne. Sem pa imela samo rjav izcedek 5 dni,kar me je presenetilo.
Ko je šla vem prva mirena(načrtovan 2.otrok),sem cikle imela urejene takoj,zanosila pa v 2.,vendar žal imela ss. Nato sem po prvi M zanosila in donosila zdravega fantka,ki danes močno navija da še on postane velik brat,kot je starejši sine.user posted image To je moja izkušnja,kaj naju pa zdaj čaka,pa...pustimo se presenetit.user posted image

Lepe praznike in sameuser posted image vam želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4981
30.12.2014 20:39:21   
She1
Emm, to še bi jaz samo vprašala ... Kaj je tukaj katera, ki se je šla metodo pazi in da se je tudi že zgodilo, da bi spodletelo in to npr pri večih partnerjih ne samo enem? Pa da kljub temu NI zanosila, ko pa se je odločila za otroka pa je redno na 2 3 dni pa je zanosila???

Neposredna povezava do sporočila: 4982
30.12.2014 22:59:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Sem spregledala. Super, da imaš nekaj zraven, da bi pomagalo, da se naslednjič obdrži. user posted image

Hvala. Sem sla danes ravno mimo sanolaborja pa sem prvic kupila se krvomocnico. Skodot ne more lahko samo se pomaga plahtici da docakamo zdravega bebija.

Neposredna povezava do sporočila: 4983
31.12.2014 12:18:12   
chocolatecake
Da še tukaj povem eno lepo novičko, za spremembo tokrat tudi z moje strani.
Moj dragi me je presentil z zaročnim prstanom user posted image .
Pa je tudi v moje življenje posijalo malo sončka user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
31.12.2014 12:29:19   
She1
lepo je da ingorirate

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
31.12.2014 12:43:20   
flay
hej,hej
Sem se malo odklopila in vidim, da je kar aktivno pri vas.
mou mow oh, pošiljam ti en velik user posted image in ti v prihodnjem mesecu želim želen rezultat user posted image . Dobro, da si tako vredu sprejela user posted image , le pozitivno.
Ja ti čaji kar pomagajo, ampak pazi malo kako se bodo ledvice odzvale. Jaz sem bila opozorjena, ker so kar močni.
Še sedaj komaj vrjamem, da sem user posted image
Jaz sem se odločila samo za maco, ker sem se počutila bolje. Imela sem več energije
Še sedaj bi kakšno kapsulo vzela, ker se full zmatrano počutim...pa mislim, da v nosečnosti ne smeš jemat. Oz katera ve?
Še danes sem naredila en test, ker bi zdaj nekje moglo biti konec menstruacije, če bi jo dobila. Tako, da sem se prepričala, če sem še noseča :))) Se sama seb smejim, ker še kar ne morem vrjet.
Na pregled sem naročena 13.1.2015. Me je kar hitro naročila, ker mora videt kako se bo odločila glede Dobrostana. Čutim rahlo slabost zgodaj zjutraj in zvečer, tiščijo me prsi, ampak je malo drugačen občutek kakor pred m.
Opazim pa veliko razliko v barvi urina. Je katera opazila to? Od kar je v urinu bil zaznan hormon hcg je urin bolj svetlo oranžne barve - bi rekla sončne barve. (Prav lepa barva, pri vonju ni spremebe)

Pozdravljene nove na forumu sem opazila nekaj novih postov. Želim vam vse dobro in da čimprej zagledate+
She1 glede tega kar si spraševala, jaz nimam izkušenj. Ko sva se odločila za prvega sem zanosila prvi mesec ko sva rekla, da bova brez zaščite. Pol sem imela CR in se nisem upala igračkat z naravnimi metodami, ker je bil urgentni CR in sem bila full šivana...
Bi s prehitro nosečnostjo preveč tvegala. Tako sem bila na kont.tabletkah do lani novembra. Sedaj smo pa čakali in delali na bebi. Mislim, da to ni ne vem kaki pokazatelj za plodnost. Glede na to, da ti mora spodleteti ravno na plodne dneve, je vrjetno majhnja možnost.
Če nisi lih "iber" ploden :) Jaz se s tem nebi obremenjevala...
chocolatecake čestitke za prstan user posted image user posted image
Želim vam lep vstop v novo leto :) in naj se izpolnijo vse želje :)

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
31.12.2014 12:46:51   
flay
jej, sem se razpisalašele zdaj opazla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
31.12.2014 13:36:06   
MauMow
flay hvala. Ma vsaj to vem da smo spet očitno dočakali oploditev samo je šlo naprej prehitro da bi se zagnezdilo. Ampak ja očitno nama O testi zelo pomagajo pri tem.

Chocolatecake fullll sem vesela za tebe. Da si dobila prstan - sedaj bo vajina veza še bolj močna in mislim da bosta dobila tudi svojega bebija.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 31.12.2014 13:49:46 >

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
31.12.2014 15:39:13   
She1
Čestitke za prstan ;)
Flay ti pa kar vrjemi in uživaj v nosečnosti ;) želim ti vse najlepše. Ja, si me malo potolažila, mi je že dr.Pušenjak napisal, da je odvisno kdaj imaš odnose, lahko ravno O ven spustiš in itak ne bo nič, kar je logično. Me pa moti, ko mi neki ljudje govorijo, da kak lahko do oploditve vedno pride in da če je že kdaj se zgodilo, da ded ni pazu, da pol je en neploden, mislim halo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
31.12.2014 17:25:53   
chocolatecake
She1 žal ne poznam nobenega takega primera, kot ga opisuješ. Je pa pri moji kolegici 9 let funkcionirala omenjena metoda z istim partnerjem, po 9 letih je v prvih parih mesecih zanosila, se pravi skoraj takoj, ko sta se za to odločila. Po porodu sta se vrnila k isti metodi, pa je čez eno leto spet zanosila.
Jaz bi rekla, da je izredno malo možnosti če zares paziš, da pride do user posted image in da so tiste nosečnosti, ki se vseeno zgodijo predvsem posledica raznih ups variant, ko eden od partnerjev malo preveč popije ali si mogoče eden želi otroka, drugi pa še ne tako zelo itd...
Žal v mojem primeru ni bilo tako in se je izkazalo, da nama je ta metoda toliko časa funkcionirala, ker sva oba neplodna. Ampak to še nič ne pomeni imaš takšne in drugačne primere, jaz vrjamem, da je pri tebi vse BP.
Pa nihče te ne ignorira, samo nisi sama na forumu, smo še druge,to ni edini forum in nismo 24 ur na dan gor in ne poznamo vseh odgovorov na tvoje skrbi. Vsekakor ti od srca želim, da te skrbi minejo in čimprej dočakaš user posted image .
flay jaz sem dobila navodila naj maco jemljem samo do ovulacije, naprej pa ne, da nebi bila slučajno noseča, tako, da jaz je nebi jemala med nosečnostjo. Ena tabletka vrjetno ne škodi, ampak redno pa mace nebi jemala.
MauMow hvala ti za lepe besede in ker nisi obupala nad mano. user posted image

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
31.12.2014 17:36:29   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

MauMow hvala ti za lepe besede in ker nisi obupala nad mano. user posted image

Jaz sem mnenja da bomo lahko čez par let organizirale en piknik kjer bomo VSE prišle z družino. Za vse nas bo enkrat posijal sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 4991
1.1.2015 14:21:28   
flay
Mou mow ja seveda...dobra ideja user posted image

Želim vam srečno 2015, veliko + vsem in seveda čim prej, ter zdravja in veselja!

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
1.1.2015 17:35:16   
Anjjaa
Flay ali si imela po O taksen sirast gost bel izcedek? Jaz ga namrec imam vsak mesec po O. Prav cutim na case mokro na spodnjicah.

Drugace pa srecno zdravo plodno in uspesno novo leto. Tem cimprej in cimvec user posted image user posted image .

A ste praznovale doma ali na prostem? Midva sva bila doma ampak pol 12 sva sla v mesto pogledat. Pa niti ni bilo tako mrzlo. Je zakuhancek pogrel 😝😝

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
1.1.2015 17:43:17   
polhek2
Drage moje bodočke, na žalost kaže da se vam čez nekaj časa spet pridružim, razen v primeru čudeža.

Imela sem prvi pregled 7t6d, plod ni viden, gestacijska vrečka deformirane oblike... samo rumenjakov mehurček...

Če se do 12.1. čudežno ne pojavi plod z utripi, potem bova šla v nove boje, ko bo čas za to.

Nekako sva sprejela situacijo, kljub vsemu sva se odločila da odidem na službeno pot, saj spremeniti ne morem ničesar.
Mi bo pa vsaj čas do pregleda hitreje minil.

Vse skupaj želim nepozabno, veselja in radosti ter zdravja polno leto!

lp polhek

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
1.1.2015 17:46:05   
polhek2
chocolatecake user posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeee!

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
1.1.2015 17:50:43   
Anjjaa
Oooo polhek sej bo. Samo pozitivno razmisljat ceprav vem da je tezko.
Ampak se bos malo razbremenila na sluzbeni poti. Pa bo 12 hitro tu in bos zaslisala utrip.

Drzim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
2.1.2015 7:37:23   
Marčevka2010
Chocholatecake čestitam za zaroko!

Polhek upam, da se le pokaže plod. Če ga ne bo pa ne moreš nič, na žalost. Sem dala to skozi, je težko, ampak nama je v drugo ratalo zanosit 2 meseca po abraziji. Tako, da držim pesti!

Punce vse naj naj v 2015! Da se vam uresniči kar si najbolj želite!user posted image

Jaz pa delam danes, po moje po taka tuga, nikjer nikogar. Ampak glavno, da jaz tu visim. Bo pa net malo bolj šibal danes. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
2.1.2015 9:04:35   
Anjjaa
Jaz sem tudi v sluzbi. Ampak pri nas bo pa sigurno guzva user posted image

Pri meni ni nic novega. Edin prsi imam take cudne. Ampak je omojem PMS. M pricakujem sele naslednji vikend.
Potem bomo pa videli kaj bo. Upam da je nebo. Razmisljam pa o obisko G na nekaksnen pregled oz posvet.
Vem da rabis do enega leta za zanositev ampak vseeno bi sla na pregled. Zavsak slucaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4998
2.1.2015 11:15:48   
chocolatecake
Jaz sem pa končno dočakala user posted image , po dobrih dveh mesecih in mi z bolečinami vrača za ves čas, ko je bila odsotna user posted image .
Prišla je dobrih 14 dni po mojem obisku pri bioenergetiku, ki takrat delal na tem, da bi mi stimuliral delovanje jajčnikov, tako, da mu je očitno uspelo.
polhek2 kot sem že v drugi temi napisala res res držim pesti, da bo vse ok.
Marčevka 2010 pri meni je tudi tuga user posted image
Anjjaa Dvomim, da ti bo ginekologinja kaj pomagala, če še ni minilo eno leto in če je navidez vse OK. Mogoče ti bo naredila samo kakšen ultrazvok, da ti pove, v katerem delu ciklusa si oz kako je s folikli, če so vidni, pa še to ponavadi nočejo oziroma odvisno od primera do primera.

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
2.1.2015 11:29:38   
Marčevka2010
No, vsaj nekaj se premika. Čeprav verjamem, da ni fajn imet bolečo m.

Jaz sem pa sedaj na wc-ju imela na papirju take krvave nitke in že tuhtam ali je vgnezditvena krvavitev. Jao, do nedelje se mi bo zmešalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?