She1
|
Zdravo, ja saj vem, da je najlažje govorit, bolj ko si rečeš, da se boš sprostil, bolj ti ne rata. Itak je res, da ko se načrtno odločiš za otroka, da enostavno nonstop upaš, da M ne bo, logično. Tak, da tudi jaz ne razumem kak lahko eni kar odklopijo, jaz tudi ne morem pa bi full rada ... poznam tudi veliko takih, ki so zanosle kar tak, v prvo, ene sploh niso še želele otroka in se mi tudi zdi tak ne fer, tiste ki pa želijo pa se tak namučijo :( jaz upam, da bomo vse čimprej noseče, tak da leto 2015 bo naše :) Flay, držim pesti, da ne pride :) ti se že dolgo trudiš? Anjjaa, ti imaš torej cikluse dobro porihtane. Se dolgo trudiš? Ja vsaka ma drugačne znake, jaz ponavadi imam občutljive prsi pred m, včasih takoj po O. Krče pa imam (in občutek, da bo M prišla) tudi kakih 5 dni prej včasih, sem vprašala in gin in baje to ni nič takega, da to spada v PMS. Kaj če imaš endometriozo, imaš normalne O, ne? Samo do vgnezditve ne pride ali kako? Jaz O in dokaj redne M imam, za ostalo pa ne vem če vse štima, vaginalni Uz je tudi štimal. Chocolatecake, kaj ti imaš torej nepojasnjeno neplodnost? Kaj se tiče hormonov, torej O in M pa to, je pri tebi bilčo vse vredu? Se dolgo trudita s tvojim? Jaz sem tudi razmišljala, da če ne bo šlo, bi posvojila, je pa veliko parov, ,i so posvojili, bili prepričani, da ne morejo svojih otrok imet in jim je potem kmalu po posvojitvi, vseeno uspelo, nevede:) Take zgodbe ti vsaj neko upanje vlijejo.
|