|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
23.12.2014 7:10:22   
MauMow
Kako ste kaj? No mi smo se danes zbudili v snegec user posted image - že čas glede na to da smo konec decembra.

No pri meni napihnjenost zginja... In če mam prav se bomo počasi pripravili na M - v roku 5 do 7 dni mora priti user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
23.12.2014 8:49:11   
Tara9
Jutro,

malo smo potihnile, prazniki delajo svoje user posted image . Tudi jaz sem konec z darili, ne bom več nič kupovala, že zdaj se mi zdi, da vsako leto več zapravim user posted image . Zdaj pa čakam na božička, da začnemo odpirat darilca. Hiška je tudi končno spucana, smrekica postavljena in lučkice že svetijo, torej samo še dopust se mora začet user posted image . Delam še danes, potem pa malo na off.

Med prazniki ne bom za računalnikom, ker ga doma zelo poredko vklopim, tako da vas za letos pozdravljam. Imejte se radi, uživajte z najbližnjimi, z čvekom pa nadljajujemo naslednje leto.

Ahhh, da ne pozabim, ko pridem nazaj upam na čim več pluskov, med drugim na tvojega Maumow.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
23.12.2014 8:50:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Ahhh, da ne pozabim, ko pridem nazaj upam na čim več pluskov, med drugim na tvojega Maumow.

Tara9 mislim da če se zgodi, po ne vem kaki logiki, plusek boste sigurno prve izvedele user posted image tukaj!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
23.12.2014 20:10:49   
flay
Hej,hej...
Danes imam slab dan, sicer se tolazim, da nikoli ni tako slabo, da ne more biti se slabse....user posted image
V spodnjem delu trebuha me full boli, komaj hodim. Danes sem zadnji dan vzela Dabrostan, ampak imam ze rjav izcedek, tako da se ta ciklus zakljucuje brez uspeha user posted image .
Pocutim se cisto povozena, ampak vseeno boljse danes kot jutri user posted image .
Sicer se ni M. Ampak ta obcutek predobro poznam, tako da je vse jasno.

Lp

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
23.12.2014 20:32:36   
chocolatecake
Flay en objemček zate user posted image . Držim pesti, da ti v 2015 uspe.
Jaz sem tudi že pridno zavila vsa darila in zdaj čakajo na jutrijšnji večer, da jih skupaj odpremo. Jutri bom pa veselo pekla za zabavo, ki jo organizirava z dragim user posted image .
Če bo katera kaj hodila po Dolenjskih koncih, se pa oglasite user posted image .

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
23.12.2014 22:14:26   
..noname..
uuu, pridem pridem :) hahaha

Flay kar pogumno naprej user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
24.12.2014 7:24:13   
MauMow
Flay en veik objemcek.

Pri meni enako. Me tisci pa me ne... Obarvanega izcedka se ni... Ampak ja M ma se cajt da pride. Najprej moramo praznike dati skozi potem pa se bomo s tem ukvarjali user posted image

Lepe praznike punce, pa naj bo v 2015 cimmm vec plusekov.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
24.12.2014 9:32:27   
flay
hvala za objemčke...
mou mow želim ti, da je nebo in da bo big +

Pri meni je niski štart M. A je katera delala ovul.test na prib.28 dan v ciklusu in kaj pokaže v primeru če nisi noseč?
hvala, lepo Božično večer želim...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
24.12.2014 10:07:09   
MauMow
Flay ce nisi nosec mora biti komaj vidna druga crtica ali pa nic vidna. Ce si pa noseca naj bi bil pa pozitivn. Koliko pa to drzi pa res pojma nimam.

Po praznikih bomo videli kaj bo pri meni... Ali bo rdece ali brez barve user posted image user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
25.12.2014 0:30:17   
..noname..
Vsem želim lepe božične praznike in čudovito novo meto...jaz se vam bom naslednjič javila šele drugo leto, kajti se bom potepalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
25.12.2014 17:03:44   
She1
Vesele praznike :) Ja, pri meni pa je danes že izcedek, ki napoveduje, da se bo jutri vlilo :( Potem pa gremo v novi krog ... hja, sicer je komaj prvi mesec poskušanja, ampak ne znam vam povedat kak sem nestrpna. Ima katera mogoče kak nasvet kak odklopit misli?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
25.12.2014 19:11:40   
MauMow
Pozdravljene. Upam da imate lepe praznike.
She1 probaj se z drugimi stvarmi zamotiti in o tem ne razmisljat.

No pri meni se je danes pokazal izcedek.... Tako da upam na zeacetek februarja da M ne bo. No vlila se se ni sam izcedek jo napove... Pa ker pride sele na 33 dni bom mogla januar izpustiti... No ja bo ze.. Upam

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
25.12.2014 23:38:12   
flay
she1 in mou mow tolažimo se lahko, da smo vse na istem, žal z istimi občutki, tistimi ko preprosto čutiš, da nebo želenega +
Jaz še čakam na M., ki je pred vrati. Bolečine kažejo svoje. Me tudi vsake tolko časa potre, poskušam ne misliti na to, ampak ker me skoz šraufa je težko pozabiti.
Moj nov krog v jan. se bo končal okoli 28 januarja. Odvisno kako dolgo bo se še ta pripravljala :(
Ma, nič,glavo gor! Vsaj vinčka, pršut in biftek lahko jemo :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
26.12.2014 8:28:01   
MauMow
Flay jaz sem se ze iz prvega poskusanja ze navadila na to da vedno M pride in me skoraj ne prizadane vec. Samo kar je upam da ne bom sper vec kot pol leta cakala na plus. Ampak nic ne morem..,

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
26.12.2014 10:20:04   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No, pri meni je 24. prišla tečka. Tako da ta mesec spet ni uspelouser posted image . Jaz izgubljam upanje, vsak mesec malo bolj.

SMo pa pri nas v pričakovanju snegauser posted image . Moj dragi malo manj, ker zanj to pomeni, da bo mogel iti delat. Tamalidve sta do 5.1. doma in mlajša že govori, da bo naredila snežakauser posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
26.12.2014 10:47:54   
flay
moumow res te ne prizadene? Jaz se ne morem navaditi in me potre že ko vidim izcedke in pol se do m.že sprijaznem da nebo nič user posted image

mamica dek. pošiljam ti user posted image user posted image user posted image
Jaz še čakam na pravo m.

Mogoče katera ve, če lahko hrana in kakšen kozarček šampanjca vpliva na test n.? Mogoče malo blesavo vprašanje, ampak vseeno.
Zanima me tudi če je katera, ki na dan predvidene m.ni test nič pokazal pa je bila vseeno noseča?
Itak nič nebo, ker je skoz izcedek ta pa ziher ne nakazuje, da bi se lahko kaj dogajalo user posted image
Uživajte, pri nas je taki lepi sonček, da se odpravljam na sprehod...komaj čakam, po tej težki hrani bo prov pasal user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
26.12.2014 12:02:07   
She1
Jaz sem tudi ravno s sprehoda :) Joj, pa mislite, da to da imaš izcedek dan ali dva pred pravo M ni nič narobe ? Kako pol sploh šteješ začetek M? Jaz tudi vsem želim, da čimprej zagledamo plus. Ne vem no ... dolga doba je, da čakaš eno leto preden greš na preiskave:( sploh ne vem, kje najdit energijo za to :(

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
26.12.2014 12:21:18   
Anjjaa
Hei.....vidim da nisem edina v pricakovanju snega😄😄😄
Kako ste prezivele Bozic????
Jaz sem glih okrog ovulacije te dni tako da sma z dragim kar pridna. Bomo videli kaj bo prineslo novo leto.

Zanima me o kaksnih izcedkih ve to govorite????

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
26.12.2014 16:25:19   
Anjjaa
Delam tudi OT in vceraj je bila crtica opazna ampak ne tako mocna kot drga. Sem pa pravkar nardila spet test in je bla kr mocna crtica.
Nevem pa kaj zdaj to pomeni da je ovulacija danes ali da bo sele cez kak dan???? Ali ve veste kaj o tem???

Ker moj drgai mi z jamra da se mu ne lubi vsak drugi dan seksat. Hehehe

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
26.12.2014 17:06:10   
Maruša35
Pozdravljena!

Kolikor si jaz razlagam ovulacijske teste, če si danes doživela močno ta drugo črtico bo ovulcija - torej velecenjeni sprehod jajčeca :-)
- čez 24 do 48 ur...zdaj pa ne smeš vzeti teh 24 ur tako fiksno - lahko da ti bi test pokazal isto že pred 3 urami, torej imaš morda na voljo samo 21 ur...
Ampak to je že poseganje v višjo silo jz pravim...tko da ti kr pridno čez vikend oba dneva, pa boš naredila po mojem max...pa še srečo imaš
da je to vikend in imamo ljudje nekako bolj voljo in čas :-) jz sem si recimo v decembru krasno vse izmerila...potem pa kr ni bilo časa in volje ob ta pravem času kaj narediti v to smer...
drugače pa M ne pričakujem okrog 31.12....če se bo zgodil Čudež...

lp,

M

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
26.12.2014 21:08:49   
flay
She1 to, da imaš izcedek par dni pred m. ni nič dobrega, žal. Če je to cel teden pred pričakovano m. pomeni, da hormon progesteron ne opravlja svojega dela pravilno. Posledično zaradi tega ne moreš zanosit.
Oz do oploditve pride, vendar se ne more ugnezditi in obdržati. Tako je men gin.to povedala "laično". Ampak to se res pojavi pri vsakem ciklusu in res po nekaj dni pred m. Torej ne dva dni pred m.ko je ta rjav izcedek samo znak, da se pripravlja m.
No torej, jaz imam težave s tem progesteronom, zato mi je predpisala tablete Dabrostan, ampak je težava da jih ješ od 16 dneva ciklusa do 25 in pol imaš premor dokler m. ne zamuja oz nosečniški test pokaže nosečnosti. Če m.pride greš v nov krog, če test pokaže+
pa ješ tablete naprej in dobesedno upaš, da se obdrži oz da bo nosečnost zdrava.
Pri meni bi mogla danes priti m. po najdaljšem ciklusu do sedaj. Izcedek sem kljub tabletom imela v ponedeljek in včeraj, vendar opazen samo na wc papirju. V trebuhu čutim tisti pritisk, kot da se bo m.vsak čas ulila. user posted image
anjaaGlede o.testo je full različno od ženske do ženske. Meni na primer je pokazal dve enako močni črtici na 14 dan ciklusa ob 16 uri in 15 dan ciklusa ob 13 uri celo testno bolj močno kot kontrolno. Občutek v jajčnikih - špikanje pa 16 dan med 13 in 18 uro.
Kdaj je zdaj prišlo do ovul.bi lahko določili samo na ultrazvoku. Predvidevam, da na 16 dan zvečer.
Sem pa v enem članku na netu zasledila, da v ciklusu, ki traja 28 dni, svetujejo spolne odnose na 9, 13, 15 in 16 dan v ciklusu. Midva sva tokrat na 10, 15, 16 in 18 dan v ciklusu (moj cik.29 dni) in se mi je tudi z ovul.lepo izšlo... Vendar ne vem če bo želen rezultat....user posted image

(odgovor članu Maruša35)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
27.12.2014 9:46:22   
She1
Hvala ti za odgovor. Ne, jaz imam ta izcedek samo en dan pred pravo M ali pa mogoče največ dva dni ... tako da je to verjetno znak da se pripravlja M. Joj, ko bi ve vedele kak me skrbi, da ne bom mogla zanosit, prav občutek imam taki, ker sem z bivšim partnerjem se šla metodo pazi in ni nikoli nič ratalo, za nameček pa se je tudi zgodilo, da ni pazil in ni bilo nikoli nič.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
27.12.2014 10:03:52   
chocolatecake
She1 nikar tako pesmistično, pri veliko ljudeh leta in leta funkcionira metoda "bom pazil" s kiksi in brez, pa potem vseeno normalno zanosijo, sploh pa imaš ti zdaj drugega partnerja, kar lahko pomeni, da je bil problem v prejšnjem partnerju user posted image .
Spominjaš me name 1. mesec poizkušanja, sem bila tudi vsa nestrpna. Ves čas si ponavljaj, da je za žensko normalno, da zanosi v roku enega leta, do leta in pol rednih nezaščitenih spolnih odnosov in da kakšen mesec nič ne pomeni. Pa nikar tako negativno ne razmišljaj, da si res ne prikličeš kakšne smole.
Če bi šla jaz še enkrat v tole bi si pustila, da bi vsaj prvo leto brez skrbi uživala v poizkušanju. Neplodnost je dost grozna sama po sebi takrat, ko pride, brez veze se je že vnaprej obremenjevati z njo.

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
27.12.2014 10:10:04   
She1
Hvala, imaš prav, preveč negativno gledam, tako da je lahko tudi psiha tukaj odločilna. Problem pa je v tem, da ziher ni bil problem v tistem partnerju, ker sem imela vmes še enega in je bila ista zgodba, s tem da sma nekje tri mesece tudi brez zaščite, on pa je otroka že imel od prej ... kar na jok mi gre ... In kako je pri tebi?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
27.12.2014 10:21:13   
chocolatecake
Veš, da psiha res dela čudeže. Probaj malo odmislit, čeprav vem, da je težko.
Midva sva brez zaščite zadnjih 9 mesecev, prej sva 2 leti pazila z manj in bolj pogostimi kiksi, jaz imam PCOS, pred dobrim mesecem, pa sva izvedela, da ima moj tako slab spermiogram, da je skoraj nemogoče, da bi zanosila, oziroma nama je dal najbolj optimističen zdravnik 1-2% možnosti.
Zato pravim, da mi je žal, da se vsaj prvo leto nisem zabavala, namesto sekirala.
Zdaj imam spet noro dolg ciklus (58 dni), pa sem skoraj prepričana, da je bila ovulacija okoli 25. dne, realno vem, da ni možno, da bi bila user posted image , potihem pa zaradi vseh simptomov spet upam in že razmišljam o testu, čeprav sem sama sebi prisegla, da se nebom več takole mučila.

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?