|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.1.2015 8:19:45   
Melanie1
 user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 19.1.2015 8:27:40 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
19.1.2015 9:15:09   
MauMow
Dobro jutro tudi tebi user posted image - tistale tortica zadaj zgleda zelo zelo mamljiva!!!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
19.1.2015 10:19:31   
SU
Mmm... tole bi pa pasal nekje pojest... na eni terasci, ob dobri družbi... precej bolje kot to, kar moram počet zdej... user posted image
Lep dan.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
19.1.2015 11:43:50   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: SU

Hja... ta cikel sem delala O teste vse od 8. dne, po 1. dnevu M, in vse dokler se ni test obarval... Ni bila čist enako močna črtica... skoraj popolnoma enake so ble... in jst sem to vzela za "pozit.", da bo zdej, zdej O...

No, sej v bistvu je zdej že skoraj brez pomena, ker sem danes delala N test in je bil tko bel, da bolj ne bi mogel bit... user posted image
Pa sem kar mal obupana... user posted image
Očitno mi tale cista nagaja... user posted image

Tko, da bom zdej neki časa malo manj aktivna na tej temi, ker moram še na operacijo in bosta vsaj 2 cikla šla mimo, predno bomo kej spet delali v to smer (razen, če se zgodi še kak čudež)... user posted image

Zdej moram še mojga nekak prepričat, da gre na spermiog. ...se mi zdi, da kr ne bi šel... user posted image ...me itak zadnje dni skoz neki jezi... sem že čist obupana... user posted image user posted image Vse na kupu... operacija, tole z mojim, zdej pa še ta belo-bel test... user posted image user posted image user posted image

Ma bom preživela... Sej konec koncev mamo že dva luštna, prisrčna škratka doma... tudi, če nama ni usojeno, da bi bil še 3. ... Čeprav ne vem kako se bom prepričala, da bom bolj "pozitivno" gledala na to, če bo slučajno ostalo pri tem...

Se opravičujem, da tkole jamram cel post, ampak danes je očitno dan, ko sem mal bolj pesimistična... user posted image
...pa moram mal pojamrat, saj ostali ne vejo za vse te reči, ki se dogajajo... tko, da res fajn, da obstajajo taki forumi, da daš lahko mal "ven iz sebe"...
Za ostale pa seveda držim pesti in ostajam zvesta navijačka!! user posted image

Evo, malo z zamudo... Zakaj se opravičuješ? Brez veze. Nihče ni srečen ali pa vesel 24/7. Vsakemu se občasno kaj zalomi. Če ti ni, pa jamraj, kriči, joči...
Si potem sama ugotovila, da prav dobro dene. Nima smisla fejkati čustva. Pa zdaj si že itak dobro. No, boš vedela za drugič... Tudi zato smo tukaj. user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
19.1.2015 11:54:30   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No pa gremo na razgovor. Živčna kot pes, user posted image , na veliko potrebo sem šla danes že 3x, sem sigurno kakšno kilco lažjauser posted image

V glavnem držite pestiuser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
19.1.2015 11:55:42   
MauMow
MD držimo pesti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5156
19.1.2015 12:08:59   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

sem kar okej, imam momente ko me zvije, seveda sva se tud z mojim uspela včeraj na polno spičit... pol sva se pogovorila... enostavno vsega preveč, jz se pa vedno ob stresnih situacijah umaknem, in to težko sprejme...

Vse normalno za obdobje,  katerega preživljaš. Izguba dojenčka ni kar tako. Za mamice je še huje kot za očije, ki so tu od začetka nekako prikrajšani. Mamice se praktično v trenutku navežemo na svoje rastoče fižolčke in izguba boli, pa četudi gre za nekaj tednov star zarodek.  V življenju si ga že doživljala kot svojega otročka. Ko sem jaz izgubila svojega, me je mož tolažil na svoj način. Pa saj bova naredila drugega, mi je rekel. Ma, kako drugega?! Jaz sem hotela tega, ki ga ni več. Ki je bil z menoj 17, 18 tednov, čeprav je njegov srček prenehal biti nekje v 13 tednu. Zakaj, zakaj, zakaj??? Milijon in eno vprašanje. In nobenega pametnega odgovora.

Vzemi si čas...

A praviš, da sta se spičila s tvojim? Očitno je bil vikend idealen za tovrstna dejanja. user posted image  Midva tudi včeraj zvečer na polno. Ampak je pasalo... Pa danes je že vse OK. Kaj hočemo. Čari dolgotrajnega razmerja. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
19.1.2015 12:15:43   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pozdravljene.

No pa gremo na razgovor. Živčna kot pes, user posted image , na veliko potrebo sem šla danes že 3x, sem sigurno kakšno kilco lažjauser posted image

V glavnem držite pestiuser posted image

Evo, jih že stiskam. Mislim nate in obvezno sporoči, kako je šlo. user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Močno ti želim, da bo sporočilo takšno...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5158
19.1.2015 12:20:03   
polhek2
Pestke mamica deklicamuser posted image user posted image

Melani1 tudi pri nas je bilo takoj že vse ok, se je bilo treba očitno malo spičit, user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
19.1.2015 13:29:54   
Anonimen
Vprasanje ravno ne sodi v to temo,ampak da vsaj malo odzenemo misli drugam....ker je cas vlaganja vlog za vzdrzevane druzinske clane imam eno vprasanje. A te lahko partner uveljavlja kot vzdrzevanega druzinskega clana, ceprav se trenutno nimata urejenega skupnega bivalisca in se nimata otrok?

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5160
19.1.2015 13:46:15   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vprasanje ravno ne sodi v to temo,ampak da vsaj malo odzenemo misli drugam....ker je cas vlaganja vlog za vzdrzevane druzinske clane imam eno vprasanje. A te lahko partner uveljavlja kot vzdrzevanega druzinskega clana, ceprav se trenutno nimata urejenega skupnega bivalisca in se nimata otrok?

¸
Kolikor je meni jasno morata imeti izvenzakonjsko skupnost da je to mogoče.... Se pravi vsaj to da bi bila ti začasno prijavljena na njegove naslovu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
19.1.2015 13:49:06   
~pikapoka~
Evo še mene po dolgem času. Vas berem, ampak zmanjka časa za odgovarjanje user posted image
Mamica deklicam tudi jaz držim pestiž!! Jaz bi tudi bila vesela, če bi vsaj prišla do kakšnega razgovora, pa še to ne user posted image
Neža uživajta na surfanje, mogoče pa vama tale dopust pomaga in pridete nazaj trijeuser posted image

Chocolatecake kdaj dobita rezultate? Verjamem, da se vama bo ves trud obrestoval in se bodo rezultati izboljšali! user posted image user posted image

Ker zdaj dve leti nisem imela M, prej pa na to sploh nikoli nisem bila pozorna imam mogoče eno smešno vprašanje. M sem dobila 6.januarja, v soboto pa me je tako močno bolel trebuh, desno spodaj, po moje jajčniki-a mislite, da je to ovulacija?? Do zdaj nevem, če sem jo že čutila oz. nisem vedela, da je to to... Za vsak slučaj sva bila ekstra pridna user posted image

Anonimen nevem, ampak jaz bi rekla, da ne. Mislim, da je potreben enak naslov, naj me katera popravi če se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
19.1.2015 14:38:24   
flay
mamica deklicam želim veliko sreče user posted image user posted image user posted image
Drži se!

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
19.1.2015 15:02:46   
Tara9
MD imaš tudi moje pestke user posted image user posted image  user posted image . Malo treme je pa zdravo, drugače boš pa razturala, sem prepričana.

Anonimna, jaz sem na začetku dragega imela kot vzdrževanega družinskega člana prijavljenega, ker sem bila prva redno zaposlena, ampak sva bila na istem naslovu.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
19.1.2015 15:10:45   
polhek2
pikapoka - jaz sem večinoma čutila ovulacijo kot špikanje v jajčnikih

Flay- veliko mislim nate, kako si?

< Sporočilo je popravil polhek2 -- 19.1.2015 15:11:20 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
19.1.2015 15:12:37   
petea

Ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
19.1.2015 15:22:11   
Anonimen
Hvala za odgovore. Je kaj drugace v primeru,ko so otroci, a takrat te lahko uveljavlja?

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5167
19.1.2015 15:24:27   
Anonimen
Petea sedaj sem pa malo zmedena. A torej te lahko?lahko kaj vec napises....hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5168
19.1.2015 15:33:36   
petea
Petea sedaj sem pa malo zmedena. A torej te lahko?lahko kaj vec napises....hvala.

Zakaj si zmedena?
Odgovorila sem ti na tvoje vprašanje kratko in jedernato. user posted image
Torej še odgovor na dolgo: partner te lahko uveljavlja kot VDČ, četudi nimata skupnega prebivališča in otrok. Ne rabiš z ničemer dokazovat ali prilagat k vlogi. Če zamudiš rok za redno oddajo, še vedno lahko rešita zadevo s pritožbo na informativni izračun in dodata VDČ.

Seveda pa lahko nastanejo težave, če te en mesec uveljavlja kot VDČ en partner, drugi mesec drugi, potem pa spet prvi (ali tretji). user posted image

< Sporočilo je popravil petea -- 19.1.2015 15:38:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
19.1.2015 15:43:02   
mamica deklicam

petea, jaz pa ne vem ali imaš tu prav. Da bi te lahko uveljavil kot vzdrževanega člana, morata imeti isti naslov, mogoče je dovolj že začasni. Ali pa če so že družina, v tem primeru, je vseeno kako je z naslovom. Kako je s tem, ne vem. Lahko se pač motim.

Pred dobrimi dvemi leti, smo se me tri (jaz in obe hčeri) preko njega zdravstveno zavarovale, čeprav takrat še nismo imeli vsi enega naslova. Pa on je lani uveljavljal olajšavo za obe hčeri, mene računovodkinja ni dala niti v izračun, ker je imel tako malo prihodkov, da ne bi niti upoštevali vseh treh. Ampak mi smo družina, kako je v tvojem primeru, pa nimam pojma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
19.1.2015 15:48:57   
mamica deklicam
No, da poročam:
danes smo imeli samo predstavitev, dobili navodila, da moramo napisati vlogo in kaj bi bilo dobro, da je v njej. Na osnovi vloge in življenjepisa, se bodo odločili, kdo pride v četrtek na razgovor in v petek na testiranje. nato bodo izbrali najboljše izmed njih in ti bodo imeli še razgovor v firmi. Do konca meseca bo znano, katerega bodo vzeli.

Na spisku nas je bilo 20 a mislim, da nas je prišlo manj. Nekako 17-18. So pa povabili kandidate iz Škofje Loke, Kranja, Ljubljane in baje do Zagorja. Sem najprej misila, da smo samo iz našega konca, ne pa iz tako daljne okolice.

Bom imela še kar nekaj dela, da se uvrstim naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5171
19.1.2015 15:59:07   
petea

petea, jaz pa ne vem ali imaš tu prav. Da bi te lahko uveljavil kot vzdrževanega člana, morata imeti isti naslov, mogoče je dovolj že začasni. Ali pa če so že družina, v tem primeru, je vseeno kako je z naslovom. Kako je s tem, ne vem. Lahko se pač motim.

Pred dobrimi dvemi leti, smo se me tri (jaz in obe hčeri) preko njega zdravstveno zavarovale, čeprav takrat še nismo imeli vsi enega naslova. Pa on je lani uveljavljal olajšavo za obe hčeri, mene računovodkinja ni dala niti v izračun, ker je imel tako malo prihodkov, da ne bi niti upoštevali vseh treh. Ampak mi smo družina, kako je v tvojem primeru, pa nimam pojma

Imam prav. Pišem namreč iz lastnih izkušenj. user posted image
Zakaj te lani tvoj partner kljub otrokom ni uveljavljal kot VDČ, pa si že sama opisala - ker je imel premajhne prihodke, da bi bilo to smiselno. In ker je za otroke znesek za VDČ kot za partnerja, si 'izpadla'. user posted image

Pri zdravstvenem zavarovanju pa bolj komplicirajo.

Neposredna povezava do sporočila: 5172
19.1.2015 16:02:07   
flay
mamica deklicam super, važno, da je upanje, da si zraven in da imate vsi enako realne možnosti. Želim ti, da se vse korektno izpelje in velik sreče!
melanie1 super slikice devaš gor...una, s tortico, mnjami :)
Ampak zgleda, da sem res noseča, sem se prav sama sebi smejala, ko sem zjutraj videla tvojo sliko s kavico in tortico je malo manjkalo, da se mi ni "dvignilo"...
Skozi mi je rahlo slabo, zjutraj težko vidim kaj sladkega, zdaj pa bi sliko pojedla... user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 5173
19.1.2015 16:04:56   
Anonimen
A torej gre? Sem brala po internetu in vsi pisejo, da mores imeti skupen naslov ali pa vsaj otroke. Si mogoce prijavljena na zavodu za zaposlovanje? Kako je pa z zavarovanjem?

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5174
19.1.2015 16:05:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Imam prav. Pišem namreč iz lastnih izkušenj. user posted image
Zakaj te lani tvoj partner kljub otrokom ni uveljavljal kot VDČ, pa si že sama opisala - ker je imel premajhne prihodke, da bi bilo to smiselno. In ker je za otroke znesek za VDČ kot za partnerja, si 'izpadla'. user posted image

Pri zdravstvenem zavarovanju pa bolj komplicirajo.

ja, ampak vzdrževati me je pa še vedno moral user posted image . Super ne.

Je ena videla, koliko smo imeli prihodkov na osebo in me je vprašala, od česa živimo? Sem imela na koncu jezika, da čaramo.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?