Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: SU Hja... ta cikel sem delala O teste vse od 8. dne, po 1. dnevu M, in vse dokler se ni test obarval... Ni bila čist enako močna črtica... skoraj popolnoma enake so ble... in jst sem to vzela za "pozit.", da bo zdej, zdej O... No, sej v bistvu je zdej že skoraj brez pomena, ker sem danes delala N test in je bil tko bel, da bolj ne bi mogel bit... Pa sem kar mal obupana... Očitno mi tale cista nagaja... Tko, da bom zdej neki časa malo manj aktivna na tej temi, ker moram še na operacijo in bosta vsaj 2 cikla šla mimo, predno bomo kej spet delali v to smer (razen, če se zgodi še kak čudež)... Zdej moram še mojga nekak prepričat, da gre na spermiog. ...se mi zdi, da kr ne bi šel... ...me itak zadnje dni skoz neki jezi... sem že čist obupana... Vse na kupu... operacija, tole z mojim, zdej pa še ta belo-bel test... Ma bom preživela... Sej konec koncev mamo že dva luštna, prisrčna škratka doma... tudi, če nama ni usojeno, da bi bil še 3. ... Čeprav ne vem kako se bom prepričala, da bom bolj "pozitivno" gledala na to, če bo slučajno ostalo pri tem... Se opravičujem, da tkole jamram cel post, ampak danes je očitno dan, ko sem mal bolj pesimistična... ...pa moram mal pojamrat, saj ostali ne vejo za vse te reči, ki se dogajajo... tko, da res fajn, da obstajajo taki forumi, da daš lahko mal "ven iz sebe"... Za ostale pa seveda držim pesti in ostajam zvesta navijačka!! Evo, malo z zamudo... Zakaj se opravičuješ? Brez veze. Nihče ni srečen ali pa vesel 24/7. Vsakemu se občasno kaj zalomi. Če ti ni, pa jamraj, kriči, joči... Si potem sama ugotovila, da prav dobro dene. Nima smisla fejkati čustva. Pa zdaj si že itak dobro. No, boš vedela za drugič... Tudi zato smo tukaj.
|