Melanie1
|
Dobro jutro! Hvala, punce. Ja, naša dva moška bosta res v manjšini in ne bo jim lahko. Ampak človek se itak vsega hudega navadi... IZVIRNO SPOROČILO: flay Jaz sem danes malo boljše ko sem prespala. Govorim si, da moram pozitivno razmišljati. Če sem zanosila in donosila že 1x, bom pa v drugo tudi, mogoče ne tokrat, ampak malo kasneje... Kakor koli bo, bom sprejela in šla naprej! In tako je edino prav. Nima smisla, da se vnaprej obremenjuješ in živciraš. Jaz si v težkih preizkušnjah zanašam na tisti znani moto: Pričakuj najslabše, upaj v najboljše. Menim, da je vedno bolje izbrati pozitiven in veder pogled na svet, ne glede na vse. Tara - roka mi ni prestavila. Je bila od začetka čisto po izračunih. No, čeprav je imela že enkrat vmes poskoke v meritvah. Predvidevam, da vseeno ne rastejo čisto enakomerno. Enkrat hitreje, drugič počasneje. Pa nekako sem se zapičila, da bo ob rojstvu tehtala 3780 g in bila velika 53 cm. To je čisto moja prognoza. Ostali trije so bili 52/53 cm, punce težke okrog 3250 g, sine pa okroglih 4000g. Bomo videli... Midva z možem nisva bila težka dojenčka. Glede višine sem jaz čisto "normalnih" okvirjev (1,64 m), mož pa je bolj pri ta velikih (1,88m) in zaenkrat vsi kažejo, da me bodo krepko prešišali. No, sine itak, ampak punce tudi. Starejša me je itak že prerasla, sine pa bo njo vsak čas. Onadva sta razlike 3,5 let. Najmlajša je pa še višja, kot je bila njena starejša sestra v njenih letih. Tako, da je za pričakovati, da bo tudi dojenčica šla po stopinjah starejših. Pa punce me itak bolj jezijo zaradi teže. So obe takšne suhe prekle, da je groza. Sine je čisto druga zgodba. Smo zadnjič imeli kosilo. Pa mi reče, da ni preveč lačen. No, na koncu, je pojedel krožnik in pol. Se je mož hecal, da še dobro, da ni bil lačen. Kaj bi šele bilo, če bi bil. polhek - meni se je abrazija tudi zakomplicirala. No, ne sam postopek, ampak potem okrevanje. Bolelo me sicer ni preveč, mi pa krvavitve niso pošle. Normalna krvavitev je tam do pet dni, kolikor se spomnim. Meni so se pojavljale še dva meseca. Vmes je ginekolog poskušal z raznimi tabletami, pa ni bilo učinka. Na koncu so mi naredili še enkrat abrazijo in potem je bilo končno dobro, hvala Bogu.
|