Tara9
|
Ojla, evo meee , sem že prej začela pisat, pa so me v službi prekinili in sem šla samo dol z neta, ni miru . Melanie čestitke za izpit, pridna si . Ooo imaš že pregled, moj je šele čez 14 dni, mene na 5 tednov naroča. Sem nestrpna, ker bom končno spet UZ imela. Drugače me kosti malo manj bolijo, čeprav me vsak dan . Sicer me zdaj bolj vezi kot kosti, ampak sem se že navadila in je ratalo vzdržno. Spim grozno, ker je projekt se obrnit iz boka na bok, prav zaradi teh vezi, ufff. No ja, kot praviš, čari nosečnosti . Aha še nekaj me daje, pritisk sem vedno imela nizek kot kokoška, probleme z vrtoglavicami, itd, zdanje čase pa se mi je zvišal. Kakšen dan mi na 135/80 skoči. Me že skrbi kako bo na pregledu, ker sem takrat še malo nervozna, da ne bo še višji. Se že kaj pripravljaš, al imaš od prejšnjih pikic že vse nakupljeno? Mene kar malo panika daje in težim z shoppingi, je še dosti tega za nakupiti. SU že zdaj stiskam pestke za super opravljeno operacijo, naj bo čim hitreje za tabo, potem pa spet akcija. Je pa res, da se rado "zalomi" ravno takrat ko nočeš . Ponavadi je vse na kupu. Ampak saj bo vse tako kot mora bit, samo pogumno. MauMow kdaj začneta z maratonom (sem se namejala izrazu)? Upam, da sta polna novih moči .
|