polhek2
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Kako je moj reagiral? Včeraj me je samo objel, sicer je bil vesel, a on ni videl druge črtice na FS (res je slabo vidna) in je rekel, da se noče prehitro veselit, samo zaradi pozitivnega BC. Danes na poti do AdriaLaba se je že malo razživel in začel govorit kaj bova imela, kakšen bo, kako bomo, ko bomo trije, kako mu /ji bova dala ime... Po rezultatu testa v AdriaLabu si je pa vidno oddahnil in se res začel veselit, no pa jaz tudi. Majčkeno me je še strah teh par tednov, ki so najbolj rizični ampak ostajam pozitivna, če sem dobila tega otroka preko vseh slabih možnosti in negativnih napovedi, potem mi je očitno namenjen, ni druge. Očitno je res čisto vse mogoče in vesela bom, če bom dala upanje še kakšni, ki že dolgo čaka. Tara9 Glede informacij o vozičku se pa res toplo priporočam, čeprav bom imela rok nekje sredi novembra, oz 17.11. sem si izračunala, tako, da bom vozičkala verjetno šele naslednje leto spomladi. Čokoladka moja prva je rojena sredi decembra in smo na veliko vozičkali od 10 dne dalje Upam da se ponovi mila zima iz 2006. Čokoladka očitno bova res čisto skupaj predihavali dneve do dneva D, no najprej do prvomajskih praznikov, ko bodo prvi tedni za nama. Vem da bova srečno prestali to potovanje, dovolj sva dali čez, čas je za srečo in uživanje
|