mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Če najdeš koga, ki vzame tvoje, bom dodala še svoje. S to roza barvo tudi naša pretirava, a ji namensko zadnje čase kupujem različnih barv. Otroci poskušajo izsiliti svoje, a se morajo pač sprijazniti, da ne bo vedno tako, da bo vse po njihovo. Ne glede, ali imaš denar ali ga nimaš, je prav, da vidijo, da si pač ti tista, ki odloča o teh stvareh. Tudi naše se nekaj časa grdo držijo, potem pa se sprijaznijo. Pri nas pa je bila včeraj zgodba obratna - sem kupila pižamo večji in bi hotla še manjša tako, čeprav je ne rabi, ker svoje še ni prerasla. In potem je bil pol ure jok ... MD, čestitke za službo. Sem prebrala, a še nisem utegnila čestitati. hvala za čestitke, se bom morala še izkazat, predno bo služba moja. Komentar moje mame je bil: a ravno na poletje moraš dobiti službo? Halooooooo , a misli, da rastejo kar na drevesih. Pri nas je enako. Če kupiš eni nekaj, je najbolje, da dobi druga isto. Drugače je špetir. Saj je meni tudi jasno, da poskušajo, kaj in pri komu lahko kaj dosežejo. A mi včasih kar zmanjka energije in bi res kar eksplodirala. In kako se vedno umažeta, jima čim manjkrat dajem roza barvo oz. kakšno svetlejšo. madonca saj oblačila kar barvo spremenijo
|