chocolatecake
|
Hvala bluegirl, to bi bilo pa res skoraj prelepo. polhek2 daljši, kot so cikli,daljši in slabši so PMS-ji. Nazadnje je bil tako obupen tisti 83 dnevni, če so tam nekje okoli 40 dni je super, ali pa tudi do 50, je še dokaj OK. V soboto sem bila že 100%, da je končno konec, pa še kar nič, kaj takega se mi še ni zgodilo. MauMow Jaz sem v tem ciklu že najmanj 5 testov porabila. Začnem tam nekje okoli 40. dne prvi test, potem pa na vsakih 7-10 dni enega novega. Imam malo upanja, ker sem bila prepričana, da je bila začetek predprejšnjega tedna ovulacija, takrat so se začeli bolj izraziti simptomi in ogromno sluzi cca 2 dni in takrat sva bila tudi zelo pridna. Samo imam ovulacijski mikroskop in mi tudi takrat ni nič pokazal,tako, da nemorem vedet če je bilo res to tisto pravo. noname Potem bi šla pa h ginekologu in bi bila že skoraj za rodit, ne ? No imam kolegico, ki se ji je dejansko to zgodilo, sicer ni testirala, je bila pa 100%, da ni noseča, pa je bila že skoraj 5 mesecev. Najprej je bil šok, potem so bili pa vsi zelo veseli fantička. Tako, da se dogaja.
|