Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam ekola punce, tako je glede moje službe: firma se prijavlja za usposabljanje na delovnem mestu. Ker sem že toliko časa na zavodu, imajo oni seveda od tega profit. Ampak nič ne de. Če ne bodo uspešni, me bodo vseeno zaposlili z poskusno dobo. Tako da uradno bom recimo še ene dva meseca doma, potem pa zgleda, dobim službo. Ma, bravo!!! Sem ti prejle mislila napisati, da sigurno delajo novo sistematizacijo delovnih mest in te reči znajo trajati. Super vesela zate, res. medgeneracijsko skupno življenje - hvala Bogu, midva sva to poglavje rešila že zdavnaj, ko sva si pri 23 kupila lastno domačijo. OK, hiška je bila še iz Avstroogrskih časov, ampak je bila samo najina. Vmes sva zgradila našo "graščino", ampak ničkolikokrat se spomnimo tudi na našo staro hišico. Veliko prečudovitih spominov je ostalo v njej. Skupnost je težja v smislu komunikacije, prilagoditev, nenenhnih kompromisov... ampak ima tudi svoje pozitivne lastnosti. Konec koncev na koncu vselej nekako obtičiš s starši, sploh če si edinec. Ali jih imaš pri sebi ali pa v domu za ostarele. Pač vzajemna odgovornost. Ji ne moreš ubežati. polhek- ma, kakšno zdravje. Sine je zakuhal že v ponedeljek, hčerka včeraj, mene pa že nekaj ur mrazi. Očitno jima sledim. In komaj čakam, da pridem domov in se zleknem v posteljo z vročim čajem v roki. In pri tebi? Upam, da so spodnjice snežno bele in takšne tudi ostanejo naslednjih 40 tednov. Bejbice moje, počasi kliznem domov. Preživite lep, magičen vikend.
< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 6.3.2015 14:55:56 >
|