Tara9
|
Hej hej, smo že čisto vikendaške, nič kaj preveč čveka danes. Jaz se pakiram, greva z možekom na vikend. Najprej sem bila malo skeptična, sem zdaj najraje doma, ampak je oddaljen dobro uro vožnje, tako da sem se na koncu le opogumila in greva. Sicer pa ni še čas za našo dojenčico, naj bo še malo na toplem . melanie lepo, da si bolje, me veseli. Zdaj se moraš nafilat z energijo, tudi tvoj dan d se hitro približuje. A dopusta ne boš nič koristila, greš direkt na porodniško? NO sicer je pa samo še par tednov v igri . Jaz sem drugače pripravljena, vsaj upam. Dojenčicine stvari so oprane, zlikane, pospravljene. Moja potovalkica je pripravljena, njena tudi, tako da načeloma samo še čakamo. Ko pomislim, da je naslednji teden konec 37. tedna me kar malo panika vjame . Dejstvo, da je za 10 dni večja pa k temu samo še pripomore. Sicer ne premlevam preveč o porodu, ampak priznam, da me vjame kakšna minuta panike, ker si ne znam predstavljati kaj me čaka. Ampak ja, bomo že nakako. Ti si pa že profi na tem področju in najbrž nimaš teh težav čokoladka tudi jaz stiskam pestke in nestrpno pričakujem tvoje super novičke. Fajn opravi in pa srečno. Želim vam lep vikend in seveda lep začetek pomladi, jeeeeeeeeeeeej .
|