Tara9
|
Oj oj, tudi jaz vas berem, ampak vidim, da je bolj zatišje zadnje dni. So nam nove nosečke pobegnile . Kar pridite še kaj počvekat nazaj, vidite kako midve z melanie vztrajava tukaj, s trebuščki in brez njih tudi . Moj trebuh je tudi kar konkreten in me tudi kar konkretno ovira, sem včeraj rekla, da si sploh več ne predstavljam kako je brez njega . Sicer pa se mi je začel spuščat, oziroma se je spremenil. Melanie a to se zgodi dosti pred porodom, al moram bit v nizkem štartu že . Sicer pa še 3 dni in smo donošeni, jeeeeeej. Žabinčica lepo, da si še tukaj, upam, da boš tudi ostala da bomo spremljali rast tvojega trbuščka. Se ok počutiš? Ja jaz počasi zaključujem 37. teden z dejstvom, da je punčica 10 dni večja, tako da sem res počasi v nizkem štartu in z občasnimi napadi panike . Rodila bom pa v Ljubljani in upam na eno super lepo izkušnjo, sem si kar v naprej tako zamislila . Maumow kam gresta na dopust? Ostajata v Rusiji al se odpravljata kam? Edino pravilno, kar dajta si duška in uživajta v dvoje. NIč punce, šibam na delo veselo. Zdaj, ko sem na porodniški imam vsak dan v tednu začrtano eno opravilo, danes sesam in ribam tla . Bodite lepo kljub kislemu vremenu.
|