Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pomlad je tu, cas je na tvoji strani. Mogoce smo pa res vse prevec zares vzele s temi testi in organizacijo. Tko da si na dobri poti, da zdej rata, ko se ti ne da vec. Poletje bo pa hitro tu in bosta zrihtala, ce bo se potrebno. Pa da nam ne bos kam usla, s tabo je zmeri fajn debatirat, no!

tudi jaz rada čvekam in se veselim z vami vsemi, samo ne boma načrtno delala na bebiju. Mislim pač če boma pač sam enkrat na teden bova pač sam enkrat na teden. Vsaj do poletja... Se je moj tut rekel da se s tem obremenjujemo samo.. Ko se načrtno odločiš za otroka maš to v podzavesti - hočeš ali nočeš, ker si se odločil da ga boš imel. Drugo je če ga ne planiraš... Tako da v podzavesti bo sigurno ostalo.... Ampak bom brez testov brez vsega... Ne bom mojega priganjala v marton.... Je videl kako me je zdelalo in je tudi sam rekel ja dajmo u izi... Je bil pol še on bogi ker je mene tk zdelalo vse skupaj.
, kaj pa če nebi hotla otroka. Zdej če mi bo še kdo v obraz to rekel mu bom res rekla da kje pa piše da hočema met otroke!!!! Do sedaj sem rekla da ne vem kam se jim mudi ker nama se nikamor.
aprila, pa očitno nič ne bo s tem... Potem pa še v glavi "kaj pa če...", ker nisva bila ravno zgledna pri uporabi kondoma (nikoli gor od začetka SO, parkrat tudi končaj zunaj metoda). Uglavnem beda, jamrejmo