Melanie1
|
Dober dan! Res smo malo potihnile... Ma, jaz sem na porodniškem dopustu, pa mi tudi časovno komaj znese priti sem. Saj vem, da se sliši neverjetno. Skratka sreda popoldne je bila rezervirana za našo najmlajšo. Je imela svoj prvi folklorni nastop. Starejša dva sta nekaj muzala, da nočeta zraven. Na koncu sta vseeno šla. Je bila mami vztrajna. Včerajšnje dopoldne preživela v bolnici. Delala tisti glukozni test. Itak vse v redu. Bila lačna kot volk. Potem sem skočila še v trgovino po ogromen sendvič. Pa še predno sem ga pojedla, sem zavila še do cvetličarne. Sestrin rojstni dan. Vmes mi je tako sladkor padel, da me je začela pot oblivat in sem se tresla kot šiba na vodi. Komaj sem se privlekla do avta. Ura je bila krepko čez pol dvanajsto, ko sem končno pospravila tisti sendvič. Spila sem tudi pol litra ledenega čaja in počasi prišla k sebi. Včerajšnji sonček sem izkoristila tudi za košnjo trave, sine pa je po nedostopnih kotičkih romantil z lakserico. Uredila pa sem tudi škarpnike, ki bodo počasi bujno zacveteli. Zvečer pa še sestrin rojstni dan. Danes pa sem se mudila po občini in banki. Itak sem morala še nesti izvide na diabetološko ambulanto. Začuda so me vzeli takoj. Ker so izvidi v redu je to to in z njimi nimam nobenega opravka več. Yessss!!! Sem hotela prejle na sprehod, pa se pri nas nekaj dež nakazuje, da ne rečem, da piha kot za stavo. Tako da verjetno nič od tega. Pa vmes je bil še veterinar pri nas. Zjutraj pa me je obiskala naša patronažna sestra. Je bil pa hec, ko sem bila v bolnici. S seboj sem imela Baby book. Sem sklenila, da je skrajen čas, da ga končno preberem. In je pisalo nekaj, da je treba obvestiti patronažno o PDP in se srečati z njo že pred rojstvom. In čisto slučajno naletim na njo v bolnici. Sem rekla, da še nisva opravili predporodnega obiska. Itak je bilo obema smešno. In je prišla danes. S seboj je prinesla lušten paketek za nosečke, poleg pa še fiziološko raztopino in sterilne gazice. Vse za nego popka. Dojenčkovega seveda. Lanolin, sem rekla, da ne rabim. Ga imam že doma. Popoldne pa greva z možem končno po nakupih za dojenčka. Me priganja že cel teden, pa vedno zmanjka časa. Potem pa bodi sproščen in uživaj sam s seboj, dokler lahko... Ok, saj se ne pritožujem...
|