Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prou slabe volje sem bila cel dan, še ponoči se mi je sanjalo, da sem delala test in je bil plus
Tko, da čakam, da se ulije, očitno bo ta cikel spet vse zbrkljano, čeprou mi ni jasno, ker vem, da je o bila, sem imela bolečine in sluz.... Joške me še vedno bolijo, špika me itak skos....ah kdo bi razumel žensko telo.

Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna.
zdaj ti pa želim zdravo in srečno nosečnost.
Tolk so se mi zamerili.
N O V E M B E R
NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA
mojamiška