|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama najbolje ve...
28.9.2005 22:13:47   
malika
Joj Viv kako te razumem . Končno ena enako misleča kot jaz user posted image  (no saj vas je hvalabogu več).

Pravkar se namreč ubadam s podobno težavo, kaj je z mano narobe, ker nameravam čisto brez vesti dat malega v vrtec. Moj user posted image  pa skorajda skače po plafonu od ipike in joče zraven kako se mu bo kao slabo godilo v vrtcu, kako ne bo previt, kako bo skoz bolan,...
Jaz pa sploh ne razmišljam o tem. Bolj v tej smeri, kako mu bo lepo, ker bo v družbi vrstnikov, koliko novega se bo naučil,... o morebitnih vnetih ritah in vročinah, buškah pa ne.
Saj nisem zato slaba mama a ne? user posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Mama najbolje ve...
28.9.2005 23:52:00   
evelinka
Drage moje pa se zavedate,da boste(bomo) tudi me enkrat taščeuser posted image .Pa da bomo dobile "takšne"user posted image snahe,ki nam ne bodo dovolile sodelovati pri vzgoji vnukov?Takrat nam bo pa zelo hudouser posted image user posted image .

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Mama najbolje ve...
29.9.2005 7:03:25   
sarči
user posted image user posted image user posted image Bravo CatJauser posted image user posted image user posted image


...in evelinka,jest bom mela ZETA user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne user posted image  snaheuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Mama najbolje ve...
29.9.2005 12:26:20   
Pajaca




JAz pa že cel čas kar je viv tole napisala gruntam a res najbolj vem kaj je najboljše za mojega otroka.

pa še ne vem. Ker včasih pride do situacije, da moj dost boljš ve kaj trenutno tamali paše, včasih pa jaz bolj vem.... tako da zaključek je tak

MIDVA NAJBOLJE VEVA KAJ JE DOBRO ZA NAJINEGA OTROKA

oz misliva da veva in se trudiva početi kar je za njo najboljše. Če pa je to res najboljše bo pokazal čas.



O taščah/ vrtcih in podobnih zadevah pa.... mi s tem nimamo problema.... men ni panika a je v vrtcu, saj dobr poskrbijo zanjo in sem bla najbrž ena redkih tu ki ni stokala zarad tega, ampak sem jo prav z veseljem tja pelala. Pa ni mi panika jo dat mami al pa tašči... ma sej bosta lepo skrbele za njo... pa če nau oblečena ravn tko k jaz hočem pa kaj pol, pa ni mi panika če hoče kdo kaj kupit za otroka, al pa mu narest torto pa take stvari. Za tavelke zadeve vejo da je treba vprašat, za tamale mi je vseen... pa pač dam neki gor za doma če mi ni najbl všeč, al ma pa v ruzaku za rezervo. Pa če reče kdo ja zdej bi pa že lahko to pa to.. ma ja lohk bi pa bomo še mal počakal. Pa če je premal oblečena... ja ni panika ji dam jopo gor, ona jopo dol, pa rečem ja očitno je pa ne zebe... pa je mer pr bajt... ko je bla mejhna si jo pa pokril, pa se je začela dret... pa je bil spet mir. Ma tastari so kot otroc, vse jim je treba dokazat... pol pa verjamejo.

Tko da če jo če kdo merkat mi je vseen... pa če je to mama, tašča, sestra, soseda, al pa prjatlca.... tle je pa fajn se mejta... pa me že ni.



(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Mama najbolje ve...
29.9.2005 13:36:21   
Soncnica
Seveda jaz in moj mož najbolje veva kaj je dobro za Jašo, saj sva stalno z njim, opazujeva ga, in tudi midva sva za Jašo tista, ki jima najbolj zaupa. Tukaj ne vidim nobene dileme, to je najin otrok in vzgajava ga midva.
Dejstvo je, da je danes več znanega o zdravi prehrani in jaz samo user posted image user posted image user posted image user posted image nasvetu, da se user posted image ne sme pustiti, da v posteljici joka do onemoglosti dokler ne zaspi. Roko na srce, včasih so menili, da je to najbolje, sicer bi se otrok lahko razvadil. Halo?? To je preživeto.

In seveda ga brez najmanjšega pomisleka zaupam moji mami, tašči, pa še komu bi ga. Jaz tukaj sploh ne kompliciram, samo happy sem in oba z možem zelo hitro za kakšno uro pobegneva od doma, samo če ga hoče kdo izmed naštetih malce popaziti.

Jaša bo v mojem varstvu do 11 meseca in do takrat bom skrbela, da ne bo pojedel preveč jajc, spil cele litra mleka in tako naprej.user posted image user posted image user posted image

Ko se vrnem v sluzbo, ga bom dopoldne za nekaj ur z veseljem zaupala tašči. Vem, da ga ima res rada in ji popolnoma zaupam. Nenazadnje je svojega sina vzgojila več kot odlično user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Mama najbolje ve...
29.9.2005 19:20:00   
m_m
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
...in mene vedno zaboli, ko slišim besedo "zabita". Tudi ena moja prijateljica jo uporablja za svojo taščo, pa ni prav...nenazadnje je vzgojila njenega partnerja in če se je učil od zabite mame je tudi sam zabit. In potem seveda tudi njegovi otroci.


Pa je lih obratno ponavadi, če so starši "zabiti", neiznajdljivi, vedno jih kdo preglasi, potem so otroci njihovo nasprotje. Otroci so potem zelo iznajdljivi in se iz vsega veliko naučijo, znajo izkoristiti vsako priložnost in nikoli ne pustijo, da jim kdo po glavi hodi. Otroci, ki se pustijo vodit drugim, se hitro premislijo, če ena sošolka tako reče, nimajo svojega mnenja, so plašni, taki otroci so zagotovo imeli strohge starše, ki so jim skorajda zabičali kaj smejo in vcepili v glavo, da je to tudi njihova želja.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Mama najbolje ve...
29.9.2005 19:28:33   
m_m

[/quote] MIDVA NAJBOLJE VEVA KAJ JE DOBRO ZA NAJINEGA OTROKA oz misliva da veva in se trudiva početi kar je za njo najboljše. Če pa je to res najboljše bo pokazal čas.

[/quote]

Sigurno pa se strinjam s tabo pajaca, da samo starša vesta kaj je najbolje za njunega otroka oz. sta prepričana da vesta in ravnata tako kot se jima določen trenutek zdi da je v korist otroka. V penziji bomo pa ziher rekli kaj bi lahk drugač naredli, da ne bi do nečesa prišlo. Čas je zagotovo najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. Kako resnično. Tu pa ponavadi razpravljamo kaj je na splošno dobro. Tega ni. Kar je za enga starša npr. dobro, je lahko za drugega nekaj povsem nesprejemljivega.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Mama najbolje ve...
30.9.2005 17:58:29   
artista7
tega se zavedam.. glede tašč pa samo nekaj: moj odnos s teščo očitno ne bo napredoval, ker sem se zelo trudila, pa vidnega uspeha ni bilo.. Še zmeraj so mi letela polena pod noge.. Ima pa moj stric pri treh otrokih tako taščo, da jo lahko z lučjo iščeš in se super razumejo.. Jaz bi tudi imela tako taščo, pa moj user posted image pravi, da je ne bom premaknila niti za ped.. Tako pač je, čeprav sem se trudila..
Da pa ne bi pustila partnerju otroka, se mi pa zdi smešno- toliko bo njegov kakor moj.. Za nekatere stvari si celo upam trditi, da verjetno nobeden ne bo znal poskrbeti za malega bolje, ker ima že sedaj zelo občutek za to..
Tebi pa blagor, da se staščo razumete.. Jaz bi bila vesela tega.. Čeprav moja mami je pa do mojga user posted image kot druga mama.. vsaj nekaj

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Mama najbolje ve...
30.9.2005 20:30:15   
Anonimen
js se s tabo viv čist strinjam. lajf je prekratek da bi se s takimi malenkostmi obremenjevali. moja tisa se merka pri moji mami in od začetka sem mislna da bo to ratal en velik šmorn ker moja mat zna bit včas huj k ašča k je komandantna da je kej. pa skos bl k ju opazujem skupaj s tamalo ugotavlam da se super ujameta, da včasih bolje poskrbi zanjo k js, sej se ji res predaja z vso energijo in ljubeznijo. isto moj mož. js sploh zdej k sem bl low energy k sem user posted image  mi gre včas že kr na jetra da morm za njo kej letat, jo dvigvat in sem pa ke vlačit ker me to zmatra k hudič, babi pa vedno poskoči in jo servisira da je kej. pa je ne razvaja in to kar sem se najbolj brala. res je zlata moja mama. tašča pa tut. rada mam obe.

lara

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Mama najbolje ve...
30.9.2005 20:47:59   
Anonimen
Sem še malo premišljevala o tej stvari in prišla do zaključka, da imaš pač srečo, viv. Dokler je vse v redu, človek misli tako, kot razmišljaš ti. Če bi bilo pa karkoli narobe z Mirno, da bi videla, da je otrok ne počuti dobro brez tebe, da ga je morda strah, da je razdražen, da joka in odklanja osebo, pri kateri ga puščaš in se bi to dogajalo dlje časa, bi prekleto hitro na dan prišel materinski instinkt. Sem popopnoma prepričana o tem, da vsaka mama brani svojega otroka, če je to potrebno. Dokler ni, pa pač misliš, kako so drugi "pametni" čisto po nepotrebnem. Pa ni vedno tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?