Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne sekiraj se zaradi negativnega testa. Po mojem mnenju je še veliko prezgodaj, da bi ti pokazalo pravilno, saj jo komaj v sredo (ne)pričakuješ. Tako da ti se lepo umiri, pojdite zdaj čez vikend, ko je tako lepo sončko na en fajn izlet in boš malo odmislila vse skupaj, ponedeljek pa bo kot bi mignil tukaj 
februarja.
. čeprav v prejšnjih nosečnostih je prej pokazalo samo to so tiste blede črtice ki ne veš al so al ne. meh. zdej pa res čakam vsaj do ponedeljka.
. Te pa ful razumem, midva sva do zdej ene pol leta pazila pa sem vseeno večkrat upala kaj pa če..
Sareta88 jaz pa sem bila prepričana, da ti je uspelo. No če ne drugega, vsaj točno menstruacijo imaš. Jaz to ne moram rečt, ker je vsak mesec drugače.
dobro vem, kako se počutiš. Sama grem skozi to dramo vsak mesec zadnje leto, od kar delava na
Eni se pa matramo in matramo, pa nič. Ja očitno mora biti tako
me pa tudi malo krči kot pred M, ali se mi pa samo zdi.
27.2.2016. V petek ko sem bila pri večerji so se pojavile bolečine v trebuhu in križu, točno takšne, kot me spremljajo ob vsaki M. 100% sem bila, da se bo vsak čas ulila!!! No enake bolečine so bile prisotne tudi včeraj skoraj cel dan, danes so se pa pojavile šele sedaj.