Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ampak hvala bogu imata že vse zmenjeno za naprej in boš vsaj ugotovila kje je, če sploh je problem. Lahko je samo majhna težavica, ki jo bodo s temi preiskavami odkrili in potem rešili, pa vama že v naslednjem poskusu uspe. Tako da kar pogumno, jaz navijam zate in upam, da kmalu uspe

, sigurno bi bil to znak za
ne pride? Ce pa ne bodo
pa super, da imas ze zmenjeno naprej, da cimprej resis tezave in potem zagledas
. Kar bi bilo pa vse skupaj že lepo naključje
JUNIJ 2016
me tudi boli ko hudič. Tako da sem 99%, da je nekaj pri meni. Upam samo, da nekjlaj hitro rešljivega
Če bi še naprej vztrajal pri tem, bi jaz prosila za drugo mnenje. Še najbolje v večjem neplodnostnem centru (Lj ali Mb), tam imajo le največ izkušenj. Upam, da vama lkjub vsemu ne bo treba preveč okrog zdravnikov hodit, in bo uspelo samo po sebi.