Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tako da grem v avgustovke pa bo morda tam vec srece
. Smo bili pa tudi na dopustu, na enega še gremo in pohištvo sestavljamo po cele dneve, da bi se avgusta preselili in tudi časa zmanjka.
greva skupaj v avgust,a ne
prihaja danes, ker me ze tako vse boli, da je se samo vprasanje ob kateri uri se prikaze
.
. Danes sem spet test naredila na 33.dan (v nedeljo je bil negativen) in se je v eni minuti pokazala čisto rahla sramežljiva črtica. Je pa vidna s prostim očesom, samo res še rahla. Sem sliko priložila, samo se na sliki precej manj vidi (fleš). Ne vem še kaj točno naj si mislim, bila sem seveda ful vesela ko sem jo zagledala, samo je tako rahla............saj veste, dokler ni res močna tako nikoli ne verjamemo. Me pa še vedno navija v trebuhu kot da jo bom vsaki čas dobila (vem da ob nosečnosti tudi podobno boli, vsaj mene je vedno) in prsa-bradavičke imam že en teden v bolečinah. Možu nisem še rekla nič. Ko bo črtica res močnejša in bom prepričana, ker vem da bo izredno vesel, pa mu ne želim narediti žalosti, če je s testom kaj narobe in me malo heca in se mi še danes vlije......
].Se bom pa obregnila na to poveličevanje sproščanja in odmislitev, ki ni nujno povezana s spočetjem. Tudi midva in mnoge druge smo šli na dopust in odmislili, pa ni ratalo, žal.