Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mislim po nuhalni držimo pesti da bo b.p.! Sva razmišljala kar za novo leto da bi povedala če mi ne bo tako slabo da bo že očitno
smrdi mi pa hrana za umret! Ta vonj ko začutim se mi dviguje, govedine sploh ne morem prebavljat fuj fuj :D boli pa me v jajčniku levem in hrbtenica se mi razpada! :/
, po izračunih je PDP 22.7. Danes je prvi dan izostanka M po fertilityfriendu...nosečo se pa počutim že dober teden (slabosti, izleti na wc, blagi krči, utruuujenost), v bistvu odkar ima kava okus po milnici in je ne morem več piti. No, zdaj mi tudi moj dragi verjame. Doma imam napol hodečega in razgrajajočega 9-mesečnika, vmes sem imela samo eno M, zato sem kar malo živčka in upam, da bo vse ok.
V prvi N sem prespala in prestradala ves 3. mesec, upam, da bo tokrat kaj blažje...
nepričakovana. LP Indy