|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preschoolians
27.9.2005 13:21:51   
Errai
Tole sem sicer že objavila, ampak takrat, ko je bil še prejšnji forum (tista vmesna različica) , po katerem se je bilo precej težko znajti. Upam, da bo zdaj kaj več odgovorov.

Premišljujemo o nakupu teh čeveljčkov. Zanima pa me, ali so dovolj topli, tudi za pozimi (meni namreč na sliki izgledajo zelo tanki) in ali jih otrok lahko uporablja tudi po dežju / snegu. Naš bo eno leto dopolnil novembra, verjetno bo enkrat takrat tudi shodil, tako da rabimo tople čevlje.

A jih katera tukaj uporablja pri svojem otroku?

Hvala, Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preschoolians
27.9.2005 13:25:20   
Andra
In kateri so ti čeveljčki? user posted image

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preschoolians
27.9.2005 13:40:18   
Jančika_
Andra, verjetno v naslovu omenjeni Preschoolians.


(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preschoolians
27.9.2005 13:44:02   
Errai
http://preschoolians.com/category.asp?id=53

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preschoolians
27.9.2005 21:47:45   
Anja167
Mi imamo Sport Booties iz semiša. To so jesenski čevlji, za poleti niso primerni, so prevroči, ker so notri že malo muckasti (tako kot en filc je z notranje strani). Če Enej v njih hodi po mokri travi, so čevlji od zunaj mokri, ampak noter pa, kolikor sem jih potipala, niso bili. Ursula iz trgovine Liebes Kind na Dunaju, kjer so zastopniki za Evropo, mi je pa rekla, da so isti čevlji iz gladkega usnja še bolj odporni na dež. Za pozimi pa mi mislimo naročiti Stay warm varianto, za katero na internetnih straneh piše, da so nepremočljivi. Po moje so tudi dovolj topli, vsaj na internetu izgledajo tako. Jaz tej firmi popolnoma zaupam, ker nisem še nikjer videla boljših čevljev od njihovih. Tudi njihovi copatki so zakon, jih ni takih daleč naokrog (OK, Robeezovih in podobnih pa res še nismo preizkusili). LP.

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?