MacB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka234 Se bodo otrocki se vrteli, upam da se vama izide/obrne tako kot si zelita do poroda ☺ Jaz se ful bojim da bi drugi bil predolgo notri in si res zelim kar CR. 🤦 Ko sem prisla iz bolniske sem bla januarja ful zmatrana po 8 urah ker sem prej lezala vecino dneva, zdaj imam pa energije dovolj in popoldne naceloma ne spim. Mogoce sem pred tv na kavcu kaksno uro. Je pa problem mi samo sedenje, ker zdej kot noseca delam lahko samo za racunalnikom in ko 2, 3 ure skup sedim me boli rit/kriz, vcas mi kr slabo rata od sedenja. In potem vstanem, hodim 2 min, pa spet sedim pol ure, pa mi je spet muka. In sem se kaksne dneve prav mucila. V sluzbi nimamo problemov s pomanjkanjem kadra, tako da moram gledat tudi nase. Placa se vedno ostane 90 %, za tistih 150-200 € mi pa tudi ni tako pomembno. Itak bi me ona dala cez 4 tedne po priporocilih na 8-urno bolnisko, bom videla kako bo. Se vseeno bi rada kdaj v trgovino sla, kupila oblekice itd 😄 Saj kolikor vem imaš na koncu že zelo pogoste preglede, tako da načeloma se nimaš kaj bat, CR pa si ne želi, kolegica je še 14 dni komaj hodila. Zna bit da bosta malo manjša in bo šlo hitro Nama je G rekla, naj na vsako uro sprehodi in malce raztegna za 10min. Je pa tudi odvisno od oblek, moji se pozna, ker nosi oblečniške, jo dosti dosti kaj muči. Je pa res, da maš ti dva, tako da je verjetno to čisto drugače si pa res ob zanimivih urah pokonci, očitno maš ringšpil Sem vesel zate, da je drugače pri pregledu bilo vse ok. Upam, da bilo pri hope vse ok, se nič ne javla, ponavadi takoj javi.
< Sporočilo je popravil MacB -- 7.2.2020 6:50:44 >
|