|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolač v kozarcu
26.11.2021 13:54:50   
mala zirafa
Pozdravljeni,

Ker se bliža božični čas, sem razmišljala, da bi napekla kolač v malih steklenih kozarcih za vlaganje za svoje bližnje. Zanima me, kaj pravite ali lahko po spečenem kolaču polijem čokoladni preliv (maslo, čokolada) in takoj zaprem? Nikjer nisem zasledila ničesar glede prelivov. Običajno biskvit takoj hermetično zapreš in konzerviraš.
Kaj mislite, bi se zaradi čokolade lahko pokvaril? Pripravila bi jih morda teden pred božičem.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bananina krema - okusno zdravilo proti kašlju
Banana je odličen vir energije, le malokdo pa ve, da je lahko tudi izjemno učinkovito sredstvo proti nadležnemu kašlju. ...
Kako narediti domači ghi?
Ghi se lahko pohvali s številnimi zdravilnimi lastnostmi, pripravite pa ga lahko kar sami doma. Kako, preverite v članku...




Kje živite?
sashy



v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)


Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!