|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naše počitnice
30.9.2005 11:03:21   
AlenkaE
Samo, da vam povem, da smo na dopustu uživali 100/uro. V naš kombi smo zmetali vse za kampiranje in oddrveli proti destinaciji Pelješac.
Zdaj nič več ne bom razmišljala ali je prav, da gremo z dojenčkom v šotor. Je mala spala bolje kot prej par dni v apartmaju.
Prej smo recept preizkusili za manj dni, vendar v nasprotni smeri- beri Nemčija- in se je tudi obnesel. Tam smo bili celo v kampu, kjer so imeli samo male otroke- zelo male.
Torej, mamice, nič panike, vi se samo fajn imejte na dopustu. Manj kompliciramo, boljše je.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naše počitnice
30.9.2005 11:10:16   
viv_
Točno tako Alenka!
Manj kompliciraš bolje je!

Naša je tudi v šotoru super spala. Pa meni je bilo v šotoru precej bolj enostavno kot v hotelski sobi (dve noči smo spali v hotelu). V hotelu mi je skakala po posteljah (da samo čakaš kaj (si) bo razbila), odpirala omarice, enkrat je telefonirala v recepcijo... v kampu pa leta okrog, ves dan je na zraku, nima se ji kaj narest, niti nima kaj uničit, skratka super!!! No, potem je v hotelu odkrila kopalnico in navalila na umivalnik, wc, bide... - to se mi je kar malo gravžalu. V šotoru sicer je nekaj umazanije, ampak je samo naša družinska! Mi tudi, samo še v šotor!user posted image

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naše počitnice
30.9.2005 14:05:13   
muki1
Šotor je zakon.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Nikoli več v hotel, edino tega s 1000 zvezdicami.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naše počitnice
1.10.2005 15:51:28   
KODA
AlenkaE,kje ste bili na Pelješcu?Mi smo tudi bili,v Orebiču(od18.6.-3.7.),v apartmaju.Nato smo šli še za nekaj dni v Cavtat in Konavlje(7km od meje s Črno goro).Otroka sta uživala s polno paro.Vreme je bilo prekrasno,samo 1x je bila zvečer nevihta.Na vožnjo sta navajena,ker se vozita vsak dan v vrtec vLj.Voda je tako čista,nobenih kalnih zalivčkov,trave.Drugo leto bomo to ponovili.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naše počitnice
7.10.2005 10:48:56   
AlenkaE
Tudi mi smo bili v Orebiču v apartmaju tik ob morju, v kampu pa potem nekaj kilometrov naprej- Kučište- kamp Palme- zelo priporočam, ker je mali in čist. Poleti menda surferski raj. Se bomo še vračali.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naše počitnice
7.10.2005 11:20:12   
KODA
Mi smo pa bili v apartmajih 500m naprej od bencinske črpalke in diskonta.(3OOM do plaže Trstenica).Nšli pa smo eno lepo plažo.Greš ob morju proti Viganju.cca1km pred tem,je majčken zalivček tik ob cesti.Prostora je ravno za eno družino.imaš senco in sonce.Primerno za otroke.Pa še avto imaš lahko vedno v senci.(čez cesto od zalivčka,je "šodrasto"parkirišče.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Naše počitnice
10.10.2005 20:02:43   
AlenkaE
Kak je kaj gužva v Orebiču poleti sredi sezone? Septembra je bilo super. Ni bilo prav nobene gužve. "naš" kotiček na plaži je bil vedno prost. Jaz namreč iz srca sovražim avgustovsko gužvo. Tako vedno iščemo plaže s čim manj ljudmi.
Vem kateri zalivček misliš, ker sem laufala večrat tam mimo. A ni poleti nič prometa?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Naše počitnice
10.10.2005 22:21:42   
KODA
Bili smo od 18.6-3.7.Takrat še ni bilo sile.Nobenega hudega prometa.Samo divjajo kot norci.V mestu se je zvečer dalo lepo parkirat.Ko smo prišli ,ta prve dneve še niso sploh parkirnine pobirali.A ste šli kaj na sladoled?Mi smo hodili tja,kjer je imel zunaj ogromen plastičen sladoled za reklamo.Tam ma za moje pojme najboljši sladoled.Kolikor sva si midva ogledala kampe,sem opazila ,da so vsi večina privat,majčkeni in ful simpatični.Za drugo leto planirava isti termin(če bo bo vse po sreči).A ste šli kej gor na Vidikovac?Ful lep razgled.Vidiš vse do Korčule.Kopat smo se hodili tud tja na tisti rt,ki je raj za srfarje.Samo ni dolgo za zdržat,ker preveč piha.Ko bom uredila albume,bom pokazala slike.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Naše počitnice
19.10.2005 11:46:45   
AlenkaE
Na rtu za surferje se nismo kopali, ker smo imeli lepo plažo in tudi surferje kar tam pri kampu. Ja, razgled sem si seveda šla ogledat- s kolesom. Smo namreč bolj športna družina in naši "družinski člani"sta tudi dva gorska in eno cestno kolo, ha ha ha.
Relki smo, da se naslednje leto skoraj sigurno vrnemo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?