Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Potem pa mi je trebušček začel rasti in odločila sem se, da jim nekega zimskega jutra razložim, da bom dobila dojenčka. Otrokom ne moreš to kar naravnost reč...počasi in previdno ter skrivnostno sem jih zbrala na preprogi. Rekla sem jim, da imam za njih eno majčkeno skrivnost, ki pa mora biti samo naša in jo moramo čuvati, da ostane samo v našem razredu.
To sem seveda rekla samo zato, da bi bila napetost in pričakovanje še večje.

Jaztud poučujem prvi razred in se ne vem, kako naj jim povem. Zapustila jih bom namreč v začetkumarca. Pa me niti ne skrbi za tamale, ker vem da bodo noro veseli. Bolj me skrbi zaradi staršev.
No ja, bo že nekako.
. Najbolj mi je bilo srčakono, ko smo šli na sprehod in me je ena punčka vprašala, če ima moj dojenček dudo v trebuhu. Pa vseskozi me je spraševala, če spi. Potem pa je prišla na idejo, da bodo tudi oni dobili dojenčka in res sedaj bosta z mojim Aleksom sošolca.
Potem sem jim povedala, da je to moj dojenček, ki je še v trebuščku. To je bilo veselje! "Ja kako, sej še nisi nč debela!"