|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na koliko časa dojite?
10.10.2005 15:48:16   
kati*
Živjo

Sem ponosna mami 10 dnevnega fantka in se polno dojiva ... dojenje nama zelo lepo teče user posted image ...  do zdaj sem malega budila na tri ure, da sva papala ... ponoči ga ne budim ... današnjo noč pa je prespal 4 ure in zdaj to vleče kar v dan ... zanima me, ali naj ga pustim, da nina 4 ure (in celo malo več) ali naj ga vseeno budim na 3 ure ... zaenkrat lepo pridobivava na teži in videti je popolnoma zadovoljen ... zanima me, kdaj ste začele čas med obroki podaljševati?


_____________________________

lp, K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na koliko časa dojite?
10.10.2005 15:54:41   
nita
Ti ga kr pusti, naj spančka. Sam najbolj ve, kdaj je lačen. Razen če ni zlatenčen, potem baje mora več jest.

Jaz mislim, da smo začele malo red uspostavljat tam po tretjem mesecu. Prej pa kak je hotla.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Na koliko časa dojite?
10.10.2005 16:12:05   
Dejča
Pusti otročka spati, ko bo lačen, ti bo že povedal na svoj način. Naša Tara je že pred tremi tedni starosti ponoči spala po osem ur in več, pa je nisem budila. Čez dan je vse pridno nadoknadila, tako da ni zaradi tega nič lažja.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Na koliko časa dojite?
10.10.2005 17:11:42   
Maxica
Meni je pediatrinja pri otrokovi starosti enega meseca rekla, da naj bi otroci te starosti jedli 5-6x na dan. Tako da sem si potem nekako izračunala, kdaj morava jesti. Sem ga pa morala tudi jaz zbujati (razen ponoči), saj je imel zlatenico in je bil zato zaspanček.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Na koliko časa dojite?
11.10.2005 17:39:24   
SashaB
Midva že od začetka jeva nekje na tri ure. A ga nisem nikoli zbujala. Še posebno ne ponoči. Če je spal je pač spal in ko je bil lačen se je že zbudil in nam to glasno povedal. Sedaj (pri 3 m) pa sva začela uvajati malo več rutine glede na ure papanja. Ampak ponoči ga pa pustimo spati in ko se zbudi papamo in nato nazaj spat (navadno enkrat na noč).
Pa tudi prav lepo raste, tako da mislim da zbujanje ni potrebno (razen, kot so rekle že prej, če ni zlatenčen).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Na koliko časa dojite?
11.10.2005 21:20:22   
KK
nikakor ne buditi otroka, saj sam najbolje ve, kdaj je lačen; takrat se bo pa prebudil in javiluser posted image , da je lačen... sam najbolje ve, če ni zlatenčen...
moja je jedla na 3 ure, ponoči in podnevi... sedaj ko pa je stara 5 mesecev, pa je čez dan na 2h, ker pa imamo probleme z zobki, pa ponoči (kjer smo prej spal 8-9h skupaj - se sedaj zbujamo tud na 3h če je potrebno)...
moja je v prvem mesecu lepo napredovala na teži skoraj kilogram, kasnejši meseci pa so bili zelo slabi - v zadnjem mesecu za samo 350 g - pa je spala in jedla takrat ko je ona hotela in je zdrava nimamo nobenih težav.

je pa dobro, da se ukvarjaš z njo (dregaš po rokici, oz. da jo po ličkih pobožaš) če zaspi in imaš občutek da še ni končala... ampak če spi po 3h skupaj in je zdrav fantek, se ti ni treba bati, da bi bil lačen...

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?