|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 10:08:31   
Anonimen
Očiščeno zelenjavo zrežem na debele rezance in jo dam kuhat v 2l vode.
Osolim in kuham 30 minut.
Na maščobi popražim sesekljano čebulo,dodam oprano proseno kašo,jo premešam in dušim nekaj minut,nato zalijem z juho v kateri se je kuhala zelenjava.Vse skupaj dobro prevrem.Po okusu dodam kislo smetano in sol.
Če je juha pregosta jo zalijem z kstno juho ali vodo.
Preden jo serviram jo potresem z sesekljanim petršiljem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 10:12:45   
Anonimen
Neva, a prosena kaša se torej duši samo nekaj minut, pa je že mehka oziroma kuhana? A je to kakšna instant varianta, a je vsa kaša taka? Jaz o kašah namreč nima pojma, pa bi jo rada kdaj na kakšen način skuhala. In tole se mi zdi v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 10:44:54   
Anonimen
Duši nekaj minut kuha pa 30 minut.
Ne vem no jaz imam AMC lonce,z hitrim pokrovom.
Saj kakšo kuhaš trideset minut pol dodaš še zelenjavo in spet vse prevreš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 10:48:24   
Anonimen
Ne, zdaj mi je pa še manj jasno.
A torej kašo najprej kuhaš 30 minut, pa zelenjavo 30 minut (posebej), potem pa na prepraženi čebuli še malo podušiš odcejeno kašo in nato zraven streseš kuhano zelenjavo z juho vred? In to potem še malo prevre? A je to to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 11:16:57   
Anonimen
Zelenjavo 30 minut,kašo dušiš nekaj minut,ko jo zaliješ z  malo vode v kateri se je kuhala prej zelenjava,pol to čorbo zliješ nazaj med zelenjavo in preostalo vodo in še kuhaš,prevreš.
Da bomo čim manj komplicirani,sem videla,da si kupila ekonom lonc.
Podušeno kašo zelenjavo z vodo vred vrzi v ekonom lonc pa bo v 10-15 minutah vse kuhano,se ne bo treba batmda bo kaša trda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 11:33:15   
Anonimen
O.K., sicer ne razumem, ampak O.K.user posted image Bom enkrat z ekonomom poskusila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 11:36:43   
Anonimen
user posted image Splišni najprej posebi skuhaj zelenjavo.
Vse kar sem napisala z kašo vred popraži zalij z malo vode,poduši in pol vse skupaj v ekonom lonc,ga zapri in dej kuhat.
Bolj preprosto pa ne vem kako ti razložit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 11:50:24   
Anonimen
O.K., O.K., brez skrbi, da ne bomo surovo jedli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kašnata juha z zelenjavo
17.10.2005 11:52:14   
muki1
Splišni, če bi rada kašo dala kot prilogo, naredi naslednje.
Skuhaj AJDOVO kašo. Ko je kuhana, ali zdušena ali karkoli, ji primešaš praženo čebulo in gobe. Njami. Hitro in dobro. Zraven daš kakšen zrezek naravni, lahko pa samo skledo solate. Probaj enkrat.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





4 preprosti recepti za zdrav domač sladoled
video
Sladoled obožujemo odrasli, nad njim pa so še posebej navdušeni naši malčki. Poiskali smo nekaj zdravih različic prepros...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?