|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OTROK IN HOROSKOP
9.11.2005 13:40:37   
india
Lana, za dvojčke sem iz svojih izkušenj napisala zgoraj.

Malika, zakaj kličeš na pomoč??? user posted image user posted image Levi in kozorogi so mi total neznana znamenja, vsaj z vidika otrok. No, res je moja nečakinja levinja, vedno si je dala strečt in ponavadi ji ni bilo pomembno,kaj smo drugi hoteli in nameravali. Dosegla je svoje, brez nadaljnega.


(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: OTROK IN HOROSKOP
9.11.2005 13:56:18   
san
moja izabela je ribica, je zelo glasna, rada ima glavno besedo, a ni tekmovalna, rabi veliiiikoooo pozornosti in je zelo čustvena. ne vem koliko gre to skupaj, no ampak takšna je, aja in zelo je ne bi rekla trmasta, ampak prepričana v svoj prav in pri temu vztraja.
izidor je vodnar in opica po kitajskem, je zelo družaben, ne mara biti sam in trenutno stalno trmari, je že pravi tečko.
jaz sem pa oven, ati je pa devica. matr a sploh gremo skup

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 12:15:22   
viv_
Dajte kaj o strelkah napisat prosim!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 12:24:44   
viv_

Kaksni so ljudje,
rojeni s Soncem v znamenju Strelca
Strelci so optimisticni, vedri, iskreni in vitalni ljudje. Zelo so dinamicni, ljubijo potovanja in novosti, tveganja, akcijo in izziv, zanimajo se za sport in avtomobile, radi pa imajo tudi zivali in naravo.
So zelo druzabni in velikodusni, a tudi zelo neposredni in iskreni in hitro kaj storijo ali recejo, ne da bi prej vsaj malo premislili. Zelo so namrec impulzivni in energicni, hitro se za kaj ogrejejo, a prav tako hitro so pripravljeni vse skupaj tudi opustiti.
Strelci so neumorni, mladostni in prijetni na pogled, veliko dajo na telo in njegov videz, radi so sportni. Zelo so posteni in pravicni, nagnjeni pa so k pretiravanju v vsem. Hitro se navdusijo in so zelo radovedni. Dojemljivi so in imajo dobro sposobnost vizualizacije. Ko se umirijo, nosijo v sebi veliko modrosti.

Uzitki, popotovanja, filozofija
So vecni popotniki, se posebej radi se skozi vse zivljenje izpopolnjujejo v znanju na svojem podrocju, ali pa se nenadoma zacnejo uveljavljati na cisto novem podrocju, ki jih prej morda sploh ni zanimalo. Vedno iscejo nove poti. So filozofi, dobri in prepricljivi govorniki, veliko jih je pravnikov in uciteljev. So tudi dobri novinarji, kritiki in publicisti.
Vecno so mladi zaradi svoje izjemne vitalnosti. Ne bojijo se resnice ne najtezavnejsih okoliscin, hkrati pa potrebujejo gibanje. Zelo radi imajo hitrost in dinamiko. Obozujejo eksotiko, tuje dezele in njihove kulture.
Zaradi uzitkarstva in pretiravanja imajo cesto tezave z jetri, mozna je sladkorna bolezen, pa tezave s stegni, krizem, kolki in boki. Razvijajo naj strpnost, toleranco, diplomacijo in takt, izogibajo pa naj se pretiravanja, hitrosti, nemira, povrsnosti, nezanesljivosti in razdrazljivosti. Skusajo naj dokoncati zaceto, bolje usmeriti svojo energijo in precizneje opredeliti svoje cilje.

Zrezana naša user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 12:41:46   
Anonimen
To, da je nekdo dvojček ali strelec ali riba, nam nič ne pove. No, skoraj ničesar. Le redkokdo se najde v svojem sončnem znamenju in vsak najde zase le nekaj značilnost.
Horoskopi, ki so zapisani v vsakodnevnih časopisih, in temeljijo le na sončevem znamenju, nimajo nobene vrednosti. Čista izmišljotina!

Da je nekdo strelec, pomeni samo to, da se je sonce ob rojstvu nahajalo v znaku strelca. Najmanj kar potrebujemo zraven, je znamenje ascendenta, in znamenje, v katerem se je nahajala luna.
To potem kar nekaj pove.
Če pa želimo značaj prebrati v nulo, potem pa potrebujemo celoten chart - položaj teles ob rojstvu človeka. Z vsemi planeti in znamenju, hišami, v katerih se planeti nahajajo, aspekti med planeti, fiksnimi zvezdami, ...

Oven z ascendentom v ribi ni ovnu niti podoben, dvojček s konjunkcijo kirona in sonca nima nič dvojčevskega, ...



(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 13:31:56   
viv_
Luna v škorpjonu, ascendent v kozorogu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 13:40:40   
Anonimen
KDO?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 13:59:30   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Selena
KDO?


user posted image user posted image  Kaj, kdo?? Ja strelci ...
ZAKON SMO!!!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 19:08:34   
Anonimen
Kdo ima luno v škorpijonu in ascendent v kozorogu?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 19:11:12   
ZARA
Aja, to pa ne vem...viv neki bluzi...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: OTROK IN HOROSKOP
11.11.2005 19:26:58   
tiktak
O, Selena, vidim da se spoznaš na horoskop. Kaj praviš na bikico z ascendentom v škorpijonu in luno v devici (če se ti ljubi, seveda)?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: OTROK IN HOROSKOP
12.11.2005 23:21:58   
Veverička
Jaz sem že na začetku nosečnosti prebrala, da je najtežje vzgajat škorpijončka... in evo gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: OTROK IN HOROSKOP
12.11.2005 23:38:58   
Anonimen
Jaz sem zase mal gledala naokoli in vecina stvari res drzi. Trmasta, obcutljiva (se bolj in se vec), (prevec) custvena, hitro zamerljiva, ustvarjalna oz. umetniska .. :)

Ne vem, jst zase pravm, da sm tipicna riba :) V podznaku mam pa dvojcka in tehtnico, ce se ne motm .. ne vem kje so mi vago nasl user posted image  Jao jao.

LP


(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: OTROK IN HOROSKOP
4.12.2005 10:48:42   
Anonimen
Kaj posebej se v to nisem poglabljala, ampak kolikor se spomnim zdaj, brez kakega horoskopa v roki, je Jan tipična tehtnica že po tem, da je enkrat tak, drugič drugačen. Na srečo vem, da je to posledica hiperaktivnosti in ne zvezd, tako, da... Kaj pa vem. Niti ne poznam lastnosti tehtnic, ker ne verjamem v horoskope. Preberem jih zase in za mojega dragega, za zabavo, za Jana pa ne, ker mi ni do tega, da bi otroka obremenjevala s horoskopom, ko je pa toliko drugega, kar lahko počne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: OTROK IN HOROSKOP
29.12.2005 9:26:49   
Cikica
Alen je vodnar,sicer nevem kakšen naj bi bil,vem samo da je full trmast,kot če bi bil bikec.Nevem,nisem še tako premišljevala in gledala horoskop,primerjala. Bomo vidli kakšen bo.user posted image

Lp,Cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?