|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuba
20.10.2005 20:25:39   
Anonimen
Prihodnjo pomlad planirava dopust na Kubo in koliko brskam naokoli obstaja sicer veliko variant z razponom cen, ki se tudi po 150.000 sit razlikujejo med sabo.Ali je kdo od vas že bil na Kubi, z katero agencijo, kako ste bili zadovoljni, vtisi, kaj priporočate, kaj je pomembno?
Midva bi morda poskusila varanto počitnice plus potovanje, tako da bi en teden bila nekje na obali v hotelu, pol pa še kak teden potepanja po deželi.
Sicer drugače precej potujeva, po dvakrat letno, tako daleč pa še nisva šla in tudi ni ravno poceni takšno potovanje, zato bi rada res "najboljše" in potrebujem kakšen nasvet.
Pa tudi vseh agencij ne poznam, ki nudijo takšna potovana, saj te klasične agencije ki jih vsi poznamo (Sonček,Kompas,Palma,....) nudijo predvsem Evropo in Afriko, daljne dežele pa so jim še vseeno nekam tujeuser posted image .
Morda poznate kakšno agencijo, ki je specializirana za Kubo?
Hvala vam vsem za pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuba
20.10.2005 20:47:55   
African queen
Ti priporočam,da kontaktiraš NALY na privat,ona je specialistka za Kubo!!Sigurno ti bo dala veliko koristnih napotkov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuba
20.10.2005 22:03:46   
Dejča
Midva sva šla lani septembra na poročno potovanje za agencijo Tentours (menda je bila ta??user posted image ). Za all inclusive za 14 dni sva dala 250.000/osebo, letela sva pa iz Munchna. Obema je bilo ful všeč. Stacionirana sva bila v enem hotelu, a sva hodila na izlete okrog.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuba
20.10.2005 22:39:41   
Annny
Priporočam ti, da letalski karti kupita posebej in sicer z odhodom s katerega od tujih letališč (najbližje verjetno Muenchen, Dunaj..), ker so cene bistveno ugodnejše. No, vsaj preverita in primerjajta, če se vama splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuba
21.10.2005 9:54:25   
Pajaca
Midva prestavljava Kubo na naslednjo pomlad, ampak sem pa sigurna da grem tja s Vikingom. Njihova Minka, ki vodi Kubo je men super vodička, vedno ima zanimive programe in ti pokaže res veliko stvari, pa vedno proba peljat skupino čimbolj na izi, pač čimbolj podobno temu če bi šel sam. Tko da ti priporočam, da si ogledaš še njihov program.

Aja bila sem z to vodičko na Tajskem in v Peruju in je bila res fenomenalna. Tko da jo res priporočam. (Dopuščam pa možnost da tebi ne bo všeč, čeprav smo bili mi v obeh skupinah 95% navdušeni nad njo)

Program potovanja (sam je šele novembra)
http://www.minkakahric.com/content/view/10/12/ 

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuba
21.10.2005 10:28:55   
ona78




čau,
na Kubo se ponavadi leti iz Munchna al Dunaja, ker so nemški in austrijski turoperaterji specializirani za te destinacije, lahko pa letiš tudi iz Milana.
Iz Slo leti Kompas in Palma, ampak oni imajo zlooo drage ture ( 10 dni od 450.000 dalje) kar je fulll preveč v primerjavi z ostalimi (14 dni all že od 250.000 dalje z taksami vred)
Se ti splača skakat mal okoli po agencijah, saj vse slov. agencije ponujamo tudi tuje turopereaterje!!
lp





_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kuba
21.10.2005 10:50:19   
Anonimen
Hvala vam vsem, zlate steuser posted image .
Saj že skčem okoli po agencijah, samo valda še nič nimajo za naslednjo pomlad.Pol pa po netu brskam, pa so cene po naših agencijah od 400 do 500.ooo, pa se mi malo meša od cen.
Sem pa tudi nekaj našla od tujih agencij, predvsem nemških, in je res ful bolj ugodno.In če se gre tukaj za 100.000 sit razlike po osebi, pol pa je nekaj za razmislit.Je pa problem ta, da jaz govorim tekoče nemško in angleško, moj dragi pa samo italjansko, kar pa jaz nič ne razumem.Tako, da če se odločiva za varijanto počitnice in potovanje bi rabla slo vodiča, ker če ne bi se mojemu od vseh nemcev kar malce kravžlalo.
Je pa res, da če se odločiva samo za počitnice, pol pa se res splača bolj z nemško agencijo in Munchna, ampak ma plažo ležat pa res lahko grem tudi spet v Egipt ali kaj podobnega, zakaj pol ravno na Kubo?

Sicer pa DEJČA, koliko kaj stanejo ti dodatni izleti iz hotela, a je drago?Baje, da je Kuba ful na easy in poceni, ko si že enkrat tam?

PAJACA, tudi midva prestavljava na naslednjo pomlad (če ne bo spet na jesenuser posted image ), daj ostaniva v nekem kontaktu, morda pa gremo istočasno in bi malo poznane družbe prav prišlo.Midva morava edino malo gledat na datum, da bi sovpadlo z prvomajskimi, da pol vzame dragi sam en teden dopusta, ker ima prvomajske fraj.

Srček

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kuba
21.10.2005 13:38:45   
Pajaca
Sej bom najbrž še tle gor visela. Sam upam, da tokrat res ne bo prestavljena moja Kuba. Sem jo dobla oblubleno ob rojstvu hčerke pa ob moji 30ki..... pa je lan mel moj gips na nogi pa nisva mogla it, letos bo dojenček 2, drugo leto pa obvezno treba it!!!!

Sam se pa res še nisem odločla a bi jaz šla v privat režiji, al z agencijo..... no saj je še čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kuba
21.10.2005 14:05:51   
Andra
Midva z možem sva bila na sosednji Dominikanski, smo pa skupaj leteli s potniki za Kubo, saj smo imeli vmesni postanek na tem otoku.
Potovala sva preko Sončka, ki nama je ponudil aranžma preko agencije Sun&Fun, cenovno, pa je bilo zeloooooo ugodno. 16-dnevno počitnikovanje, hotel ****, all inclusive, let iz Dunaja za samo 175.000 SIT po osebi.
Vprašaj pri njih!
Nama je Kuba tudi zelo všeč, samo letos je neprestano "prepihavajo" neki orkani. user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kuba
21.10.2005 14:11:10   
MarijaPo
Midva z mozem sva bila pred leti na Kubi.
Vsekakor se splaca obiskat Havano. Ce imata moznost, bi bilo super, da sta par dni v njej, ker iz Varadera (kjer je vecina teh hotelov, ki se prodajajo po agencijah) do Havane je 200 km se kar dobre ceste, tako da veliko casa stran vrzes, pa se ko si enkrat v all inclusive hotelu, se ti ne da glih vsak dan hodit v havano. Je pa najvec za videt v njej. Nujno obiscita Capitolio, akvarij, opero, hotel international in tropicano.
Moz je zivel 4 leta na kubi, tako da sva obiskala se njegove takratne sosolce in uciteljico in je bilo totalno super!!!
Kubo se res splaca jet pogledat, ker je bo po moje kmalu konec take, ko je sedaj (ko vlada predpotopni komunizem). Pejta tudi v Vinales, ker je ful lep.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kuba
29.11.2005 23:58:32   
Anonimen
No ja, šele zdaj sem videla ta post, čisto po naključju.
Kot je že Sarita povedala zgoraj, me po želji kontaktirajte privat, če želite izvedeti karkoli o Kubi.
Kdor bi jo rad doživel resnično, naj se izogiba agencij in njihovih programov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kuba
30.11.2005 7:35:18   
sand
Se absolutno strinjam z Naly, Kubo moraš doživet z backpackom na rami in z dvema dobrima kolegicama, možek ostane domauser posted image  in avantura se začne.To so bile moje najlepše počitnice, plesale smo 24ur na dan, tam so taki plesalci, da ni boljših pod soncem, njihova glasba pa je res nekaj posebnega,salsa, merenque,rumba,...zdravilo za vse.Spanje pa pride na vrsto doma, naši fantje pa so vseeno najboljši.Pa lepo se imejta. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kuba
30.11.2005 10:48:57   
Anonimen
sand, te moram popravit... odvisno kaj želiš. z možem se lahko imaš še lepše, zakaj bi moral biti doma?  user posted image

(odgovor članu sand)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kuba
30.11.2005 13:56:11   
African queen
Naly...očitno je tudi veliko žensk (Slovenk)ZA sex turizem,zato pa je treba moža doma pustit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kuba
30.11.2005 18:06:34   
Anonimen
Sarita, sliši se nagravžno.... Jaz brez možeka že ne bi hodila okrog, hehe.

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kuba
30.11.2005 19:26:16   
African queen
Ja,imaš prav,sliši se nagravžno,ampak jaz sem že dosti zgodbic slišala na račun Kube in sex turizma,a ti pa nisi še tega slišala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kuba
30.11.2005 20:32:21   
Anonimen
Sem, ampak bolj za moške. Ženske si bolj težko predstavljam v tej vlogi, čeprav vem, da tudi take obstajajo. Boljše, da ne povem, kaj si Kubanci o njih mislijo user posted image  
Fora je pa v tem, da so Kubanci zelo družinski, familija je zakon (nekako tako, kot pri naših južnih sosedih, če ne še bolj). To njihovo plat tujci redko spoznajo, saj se običajno družijo s tisto manjšino, ki pač išče lahek zaslužek in se obnaša temu primerno...
Pa ne bi govorila več o tem. Glede na to, da me nobena ni privat nič vprašala, je očitno ta téma že "out"  user posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kuba
30.11.2005 23:38:43   
polona2
Če bi šla kdaj na Kubo, bi šla definitivno v lastni režiji. Znanec je bil letos nekajkrat tam in je vedno letel iz Avstrije, enkrat celo za 30.000 sit, last minute varianta, ampak, je pač odvisno od človeka, če je avanturist ali pa kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?