šnucika
|
V izolski porodnišnici sem bila dvakrat-najprej tri dni v 34. tednu zaradi viroze,na ginekološkem oddelku in potem še decembra tam rodila. Veliko slabega je bilo slišanega o izolski porodnišnici,jaz pa nimam nobene slabe izkušnje,ravno obratno.Že na ginekološkem je bilo super,zelo so skrbeli zame,ko sem bila na infuzijah in tudi jaz moram reči,da je dr.Lovšin resnično enkraten! Porod je tudi potekal brez težav - zdravnica,dr.Andreja Smajila,zelo mlada in prijazna,sestra Nika,babica-ime sem pozabila so bile super,nobene pripombe nimam....še moj dragi je bil zelo pozitivno presenečen!! Potem pa še tri dni na oddelku in tudi takrat je bilo vse v redu.Ničesar ni bilo treba spraševati,so nam vse sproti razlagali in pomagali(previjanje,dojenje,hranjenje po flaški...)če je kaj zmanjkalo,smo takoj dobile.Sploh pa mi je bilo vseč dopoldan,ko so za nas poskrbeli tudi študenti...nam porihtali otročke,nas...skratka vse kul!V teh treh dneh se je zmenjalo kar nekaj osebja in niti ene slabe izkušnje.Resnično so lepo skrbeli za nas. Edina pripomba,ki jo imam - premalo sester v popoldanskem in nočnem času.....ko so porodi in kaj nujno rabiš,je treba kar nekaj časa,da jih prikličeš.Pa tudi ni bilo hudih besed...če ne drugega,je uletela anestezistka vprašat,če je nujno. Skratka....lep spomin na rojstvo naše male Žive!