|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čufti v omaki?
1.12.2005 21:48:41   
total
Kako se jih pripravi,juter bi jih naredila pa jih še nisem delala,pomoč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čufti v omaki?
1.12.2005 21:57:12   
ma&he
Jaz najprej naredim čufte (mleto meso, začmbe, česen, malo kruha namočenega v mleko in jajce), jih povaljam v moki in na hitro popečem na olju, posedej pa naredim omako(čebulo 1 uro pražim, da se naredi gosta omaka, dodam moko in paradižnokovo mezgo in dodam čufte in skupaj kuham še približno 45 min.

Pa dober tek, upam da bodo uredu, jst nosem neka profi kuharca ampak kar vse probam naredit.


(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čufti v omaki?
1.12.2005 22:19:54   
artista7
čufte nardiš takole:
vzami 250 g mletega mesa (pol goveje pol svinjsko), šopek petršilja, nasekljaj ene pol čebule in pripravi kako skodelici riža in eno jajce.

malo popraži čebulo, dodaj meso, posoli, dodaj petršilj in začimbo čevap, če hočeš, če pa ne pa malo popra, dodaj riž in malce zalij z vodo če je potrebno, zato da se riž napne. na koncu odstavi, pa polij z žvrkljanim jajcem. potem oblikuj kroglice.. če je vse skupaj premokro, povaljaj še v drobtinah. Potem lahko malo popečeš, ni nujno.. najbolje pa, da jih posebej skuhaš (ali pa kasneje kar v omaki skuhaš).

omako narediš takole: kupi pločevinko pelatov, jih pretlači (ali pa kar zmiksaj). na kozici na malo olivnega olja daj eno malo žličko sladkorja, da porjavi (karamel), lahko dodaš malo čebulice ali česna..nato zalij s pelati, lahko dodaš deci rdečega za boljši okus, posoli, dodaj bazliko. razredči z malo vode in dodaj podmet (malo moke in hladne vode zmešaš v šalčki). Čufti spadajo tudi noter. Kot prilogo dodaš pire krompir..

Bo ok?user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čufti v omaki?
2.12.2005 10:16:31   
tanikaa
ja, narediti jih ne vem user posted image , ampak jem jih pa blazno rada. zato pa poskrbi moja mamica.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čufti v omaki?
2.12.2005 10:27:05   
klavdijas
Še po moje :

1/4 kg faširanega mesa, 1/2 čebule ( na drobno seseklane in popražene na malu olja), drobno sesekljan peteršilj, sol, in vegata po okusu, 1 jajce in 2 - 3 žlice drobtin, zmešaš ( pazi da ne zakrkneš jajca s čebulo ). Z mokrimi rokami narediš hlebčke, povaljaš v moki in na olju zapečeš z obeh strani. Ko je meso lepe zapečene barve in prepečeno skozi, zaliješ z paradižnikovim zosom. Jaz imam za ozimnico skuhan in prepasiran paradižnik, če pa nimaš na zalogi domačega; prepasiraj eno malo pločevinko pelatov, malo zalij z vodo, posoli, dodaj malo peteršilja in z zosom zalij pečene meske. Kuhaj še cca 15-20 minut.

Pri nas jih obožujemo.user posted image


Dober tek,

                Klavdija

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čufti v omaki?
2.12.2005 22:21:00   
HuAnita
Joj, ko bi to zadnje napisala malo bolj jasno. Postala sem orto lačna, ampak že na začetku mi ni jasno, kaj zdja najprej narediš - pražiš čebulo, pa potem to zmešaš v čufte?user posted image user posted image

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čufti v omaki?
2.12.2005 22:35:28   
Jessy
Jaz to ta zadnje razumem tako, da čebulo prepražiš, pol jo pa dodaš surovi masi iz katere potem oblikuješ čufte. Po moje je tako, ker pol piše, da se mora lepo prepečt skozi. user posted image


_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?