|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
2.12.2005 22:48:26   
ori
Hčerka je stara 2,5 leta. Že kar nekaj časa izraža strah pred npr. določenimi risankami, predstavami(igrice) ki si jih ogledajo v vrtcu, nekaterimi ljudmi. Zdaj npr. pravi da ne bo gledala predstave pred obiskom dedka mraza da ne bo gledala miklavža itd. Včasih je ta strah že kar moteč saj ga izraža zelo močno npr. v vrcu jo morajo odpeljati v drugo skupino medtem ko ostali gledajo predstavo. Drugače je vesela radoživa radovedna.  Ko ji začnemo razlagati da to ni nič strašnega pravi da bo potem gledala npr. miklavža- ta potem pomeni pri njej da ne bo. kako naj ravnamo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
3.12.2005 1:38:12   
KODA
Naš tamali je star tri leta,pa se je že 2x drl,ko so pri možu v službi imeli dedka mraza.Samo pogledal ga je in se začel dreti in to na ves glas.Bomo videli,kako bo letos?user posted image
Blazno pa se boji,da je tema in da zmanjka elektrike.Sledi krčevit jok.
Takega joka iz strahu,ki pa sem ga slišala letos na morju,ko je začelo treskati,pa še nisem slišala in upam,da ga ne bom več.Tako milo sta oba jokala,da že z mojim nisva vedela več,kako naj jih potolaživa.Res pa ,da je tako treskalo,da je še mene pri srcu stiskalo.Taki treskov pa res še ne.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: strah
3.12.2005 8:29:10   
Jančika_
Moj brat se je tudi zelo bal dedka Mraza, jaz pa kurentov. Res; ko sem šla recimo lulat, sem vedno prej pogledala v školjko, če je notri slučajno kak kurentuser posted image .

Saj je kar razumljivo, če samo pogledaš, kako so razni taki dedki Mrazi našemljeni - zelo nenavadne pojave so. Mislim, da je najbolje, da hčerke ne silite, da mora gledati Miklavža. Verjetno bo drugo leto že bolje.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: strah
3.12.2005 14:23:08   
Anonimen
Tibor se je tudi nekaj časa bal v vrtcu predstav, oziroma celo lansko leto se jih je bal. Star je bil pa 2 leti in pol, ko je začel hoditi v vrtec. Samo on se jih je bal samo tam, v igralnici, ki je majhna in so potem tisti igralci najbrž zelo glasni in "veliki". Meni je bilo to čisto razumljivo. Sicer ravno ven ni bilo treba iti, je pa vzgojiteljica  vedno z njim v naročju morala sedeti čisto pri vratih.
Letos pa ga je totalno minilo. To preide, nič komplicirat in silit, pa bo.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: strah
3.12.2005 14:33:48   
Gina
Pač ne bo gledala. Saj je vseeno. Veliko otrok se boji Božička, pa ostalih mož. Nekateri se bojijo risank. Saj so res nasilne. Ampak to mine. Pusti jo, ta čas, naj se tem stvarem izogne, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: strah
3.12.2005 20:57:31   
ori
hvala za mnenja! sem tud jaz mislila da je najbolje da jo pustim pri miru in je ne drezam preveč zakaj noče gledat. Upam da bo minilo kot je pri vaših. Se mi pa zdi zanimivo ker nikoli ne gleda kakšnih nasilnih risank, igric knjig da se je to pojavilo. Z možem gledava da se o programu na televiziji redno pogovarjamo , komentiramo itd in velikokrat pa opažam da me želi imeti poleg ko kaj gleda. Kot da bi se počutila bolj varno. No ja saj bo bolje. Še enkrat hvala!

(odgovor članu ori)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?