|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ogled porodnišnice na ptuju
5.12.2005 13:31:54   
meta22
Živjo!

ker sem se odločila roditi na ptuju, me zanima če si lahko porodnišnico tudi vnaprej ogledam. ve mogoče katera telefonsko št. porodnišnice, da se vnaprej najavim ali se naj kar zglasim- brez najave.
me pa zanimajo tudi vaše izkušnje s to porodnišnico. brala sem stare poste, pa bi rada najnovejše informacije, če je še zmeraj tako kot je bilo.
torej punce-kaj me čaka če se odpravim tja. zanima pa me vse- od samega poroda pa do izpusta iz porodnišnice.

hvaležna bom za vsako informacijo.

lp

meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
12.12.2005 15:09:02   
mujcek
Mislim, da se za ogled porodnih sob ni treba naročati; pojdi tja in pozvoni tam, kjer je sprejem porodnic in prosi, če ti pokažejo porodne sobe. Če bodo imeli proste sobe (brez porodnic) ti jih bodo verjetno pokazali. Drugače pa jih boš lahko videla, ko boš začela hodit na ctg!
Glede ostalih stvari pa je tako: jaz imam slabo izkušnjo, ker sem morala v bolnici čakati na porod in mi ga G niso hoteli sprožiti! Babice v porodnišnici so vse super, razen ena se mi je zdela čudna! Porodne sobe niso nič posebnega-soba kot soba+velika žoga!
Na oddelku bi se meni zmešalo, če bi morala tam ostati še en dan. No ti ne boš imela teh težav, jaz sem jih imela zato, ker sta dva in sta se oba zbujala hkrati! Je pa tako, da zelooooooooo težijo z dojenjem, tudi če ima user posted image  krče ti drugače ne pomagajo kot govorijo, da je treba pristaviti! Tudi dodatke dajejo zelo neradi!
Če te še kaj konkretno zanima pa kar vprašaj!!!!!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
17.12.2005 17:52:36   
neja
Če boš hodila v materinsko šolo na Ptuju, potem boš videla celo porodnišnico, saj boste (bomo) šle zadnji dan na ogled. Jaz sem bila z porodnišnico zelo zadovoljna, le kot  je rekla mujcek, malo preveč forsirajo z dojenjem in ne dajo (radi) nadomestkov. No, če bo pri meni tako kot prvič (marca grem rodit tja drugič), da sem imela premalo mleka bom brez pomislekov naročila atiju, naj prinese nadomestek v porodnišnico, ker niti slučajno ne bom spet gledala svojega otroka lačnega. Jaz sem namreč imela zelo malo mleka, doma se mi je potem malo odprlo, ampak še vedno ne zadosti za polno dojenje. Upam seveda, da bo tokrat drugače, če pa ne, se lahko slikajo, če mi ne bodo hoteli dat nadomestka.....si ga bom pač sama priskrbela. No, kar se tiče ostalih stvari pa nimam pripomb. Babice so super, zdravniki tudi, hrana kot v hotelu. Kar pa se tiče odpusta, si notri tisti dan ko rodiš + 4 dni. Se pravi 5 dni. LP

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
23.12.2005 8:02:58   
mujcek
Pa mogoče poznaš katero mamico, ki je v porodnišnici sama dajala dodatek? In kakšna je bila njihova reakcija? Ko sem bila jaz tam je ena mamica uporabljala dudo (ker je pupika imela grozne krče) in ko so jo dobili je bil cel user posted image !
Jaz sem najbolj vesela, da sem imela user posted image user posted image  in da verjetno ne bom več rodila, ker mi je bila največja muka gledati mala dva kako sta lačna in potem prosiš za tisti dodatek kot največji revež.
Najbolj vesela sem bila ko sem lahko šla 5. dan domov, kljub CR (z vsemi tremi je bilo vse ok; drugače pa greš tudi po CR domov 5. ali 6. dan, če ni kakšnih težav)user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
26.12.2005 16:14:21   
neja
Ne, ne poznam nobene, ki bi si to upala, ampak če se pri meni zgodba ponovi, bom to 100% naredila, saj je otrok moj in ga imam vso pravico nahranit. Samo naj kaj grmijo, jim bom že povedala svoje....ali pa mi ga naj oni nahranijo. Še z cajtngami jim bom zagrozla, če bo kakšen halouser posted image  LP:)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
27.12.2005 9:53:31   
Ada
Kaj pa se gredo... Neja, ti kar naredi, kar praviš, saj je otrok res tvoj. Kot da bi bile duda in steklenička konec sveta... Pretiravajo v skrajnosti.

Kako pa je dejansko z obiski na oddelku? Jaz bi jih rada čim manj, z izjemo moža.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
27.12.2005 10:49:53   
neja
Na obisk bi naj sicer vedno hodila le po dva (to tudi piše na vratih), ampak se tega nihče ne drži. Mislim pa, da je najbolje, da se že doma zmeniš, naj pridejo raje potem k tebi domov, kot pa v porodnišnico. Jaz jih sicer nikoli nisem imela na obisku več kot enega ali dva, en dan se spomnim so bili 4, ampak poznam primere, ko so se vsipale v sobo cele familije in to res ne more biti prijetno, še posebno, če sta v sobi dve ali več mamic (na Ptuju so po dve, ali pa ena sama). LP

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
28.12.2005 20:10:20   
mujcek
jaz sem bila v sobi sama! Glede obiskov ne komplicirajo, lahko prideš kadarkoli in ne samo v času obiskov! Meni so rekli, da naj pridejo samo najožji, posebno v tem letnem času, ker so sedaj prehladi in podobno! Enkrat sem res imela polno sobo obiskov in takrat so rekli, da naj ostane samo očka, ostali pa da naj odidejo!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ogled porodnišnice na ptuju
1.2.2006 12:11:17   
smeško
Jst sem novembra rodila v Ptujski porodnišnici in je bilo čist v redu.Sestre so bile vedno na razpolago.Babica, ki je imela moj porod prek je bila na hece...

Kar se tiče dojenja sem pa imela probleme, saj ni in ni hotela zizat, no drugi, tretji dan je začela in to zelo, da sem klicala sestro, da mi jo je malo odpeljala stran in ji dala glukozo,ker so me dojke zelo bolele in bile so krvave,pa še zmatrana sem bila.Preden se otrok navadi na to, da mora zizat je muka, saj ne veš kaj bi naredil, da bi otrok zizal in da ne bi bil lačen.Sestre so mi pomagale in sedaj je zelo pridna, kar se tiče zizanja, pa še celo noč mi spi.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?