Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, tako zelo sem razočarana. Bila sem na histeroskopiji, ki je pokazaka, da je vse ok. Naročena sva v mb, na kliniko za zdravljenje neplodnosti, ampak šele čez mesece. Naj povem še to, da me pogosto mučijo nožnična vnetja. Tako, da sploh ne vem a je ob tem možno zanositi. ali pa vse skupaj otežuje psih in obremenjenost. Ima še katera podobne probleme? MACCA

Sicer že več kot eno leto delamo na drugem
, p ni še nič
Ampak bo...slej kot prej bo.
. Ampak verjetno si bila tudi ti v tistih dveh letih, preden se je drugič prijelo, že skoraj obupana, ali se motim? Kako pogosto sta pa "bila pridna" v teh dveh letih? Dve leti 2-3x na teden ali sta bila omejena morda bolj na plodne dni itd. Hvala
Potem ti pa vsi govorijo, da ne smeš mislit na to, da se moraš sprostit...bla bla bla... Kar je nemogoče. Potem sem se že začela spreševat, kaj je z menoj narobe...., dokler mi ni bilo dovolj in sem se naročila h ginekologu. Že prvi strokovni pogovor me je postavil na realna tla. Da nisem edina, da je parov s podobnimi težavami ogromno.... In šli smo počasi od začetka. Najprej 3 mesece Klomifena...ni bilo nič
namesto
! In čisto nič si nisem mogla, ko sem zjutraj navsezgodaj na sp. hlačah opazila flekec. Si pa verjetno predstavljate moje misli v tistem trenutku in izraz na obrazu.
.Bila sem noseča.