|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjigica o rojstvu za dveletnico
22.12.2005 14:03:10   
Veva
Imamo dveletnico, ki bo cez 6 mesecev dobila mlajsega bratca/sestrico. Seveda si zelimo, da bi bil prihod novega druzinskega clana cim manj travmaticen za naso prvorojenko, ki je trenutno center vesolja. Obozuje knjigice in ji moram ves cas nekaj brati, zato sem zacela iskati primerno knjigico oz. slikanico, ki bi nam bila v pomoc pri pripravah, pa ne najdem nic primernega. Imajo sicer zelo lustne knjigice vendar so namenjene malo strejsim otrokom. Pozna kdo kaksno knjigico primerno za 2-3 leta starega otroka? Kako pa ste vi svoje malcke pripravljali na mlajse otroke?  Midve zaenkrat gledava njen album - mamico s trebuhom, kako sva se dojili, kolk je bila majhna itd., bolj "resne" pogovore bova imeli, ko mi zraste trebuh, pa ko zacne otrocek migati v trebuhu. Kako pa je bilo pri vas? Vesela bom vsakega odgovora!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjigica o rojstvu za dveletnico
22.12.2005 14:13:57   
m jana
Sinko je bil star 2 leti ko je dobil sestrico! Nekje sred nosecnosti sem v knjigarni zasledila knjigico Piki dobi sestrico!Ta knjiga je bila potem zakon! Vsak vecer je tudi dal lubcka sestrici na trebuh in dosti smo o tem govorili!
Bilo je prav lustno!

(odgovor članu Veva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: knjigica o rojstvu za dveletnico
22.12.2005 14:23:38   
muki1
http://www.oka.si/oka.htm

vrtec  - podobe za najmlajše - DOBILI BOMO DOJENČKA

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: knjigica o rojstvu za dveletnico
22.12.2005 15:53:06   
Klepica
Malček palček, tako bolj na šaljiv način razloži, kako in kaj, pa še malo je za odkrivat. Naši ga še sedaj radi gledajo.

Ko pa bo trebušček večji, pa čim več pogovora, razlage, kazanja slik, ko je bila ona majhna. Jaz sem pri sinu opazila ljubosumnost samo enkrat, in sicer ko sem hčerko dojila. Pa sva se vse pomenila, pogledala slike, kako se je on dojil pa je bilo. Predvsem pa jih je treba vključit v vso zadevo - prinesejo pleničko za podiranje kupčka, "pomagajo" pri previjanju ipd. Samo ne v smislu boš dobil bratca ali sestrico in se boš igral z njo.

Prijetne praznike in veliko zadovoljstva v novem letu.

Klepica

(odgovor članu Veva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: knjigica o rojstvu za dveletnico
23.12.2005 10:02:43   
Veva
Hvala vsem trem in lepe praznike!

(odgovor članu Klepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: knjigica o rojstvu za dveletnico
23.12.2005 10:09:34   
Anonimen
ja tut js išem kako knjigico in una od oke se mi zdi kr preveč zakomplicirana. js sem hotla že včeri kupit piki dobi sestrico k se mi zdi najbl ok, pa je niso mel  našem dzsju jo morm nekje drugje zvohat :)

(odgovor članu Veva)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?