Urša
|
Tud pri nas smo pridni ponoči, podnevi pa skoraj ne vemo kaj je to spanec. To se nam dogaja zdaj par dni in komaj zaspi za kakšnih 15 minut, tko kot je opisovala wawa. Mi jemljemo AD3, zaenkrat po 4 kapljice. Na vsake 3 dni mu povečam dozo za eno več. AD3 načeloma povzročajo krče in če so prehudi, pediater predpiše D3-tukaj pa ni panike. Mi smo Niki dajali avstrijske D3, se dobijo brez recepta (kar za naše ne velja) in je blo ok. Zadnjič sem mu jih pozabila dat in sem se spomnila šele zvečer... Nikoli več! Kako se je revež zvijal, dvojno! Smo imeli pestro. Zdej so lepi dnevi in sva tud midva kar dosti zunaj, ampak več kot eno uro ne, ker me v tem času že tko prezebe. Čišče je konec, danes imam pregled. M sm jst prvič dobila en teden po čišči, je pa res, da nisem polno dojila. A katera ve kako se reče nekim homeopatskim avstrijskim kapljicam, ki naj bi povečevale količino mleka? Zadnjič sm na forumu o dojenju prebrala, si zapisala, potem pa seveda izgubila. MojcaH in NInaŠ, kako kaj folgate s povečano družino? Za vikende nam kar gre, ko je mož doma, ko sem pa sama z obema (če je Nika bolna), je pa kr kriza. Wawa, kako si bla zadovoljna s Postojno? A niso vsi prijazni? Jst sm se pocutila skor kot doma-ma, ne da se primerjat z Ljubljano. Res, celo osebje 1A! Kolko časa pa vaši povprečno papajo en obrok?