|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi je hudo
7.1.2006 18:24:30   
Udb
Zakaj mi je hudo?
Zato, ker moj oče ne bo nikoli videl svojega vnuka in ker ga moj sinko ne bo poznal. user posted image  Moj oče je namreč umrl pred parimi leti zaradi raka. In sedaj se še večkrat spomnim nanj, ker vem, da bi bil čisto nor na svojega vnuka. Res mi je hudo. Sem pa vesela, da je zadnje pol leta življenja poznal vsaj mojega zdajšnjega moža - takrat sva ravno dobro začela. Vem da mu je bil fajn všeč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:35:00   
cmokec
Tudi jaz imam podobne angelčke, katerim bi tako rada predstavila boji dve punci, pa ne morem. Jaz si kar domišljam, da nas gledajo od nekod in se veselijo z mano. Tako je lažje.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:36:51   
muki1
Saj v bistvu ni čisto umrl.
Živi še naprej v tebi in če se boš potrudila, ga lahko približaš v zgodbah tudi svojemu sinu. Pripoveduj mu zgodbice o njem, da bo v njegovem malem srčku našel tudi za dedija svoj prostor. Naredi ga junaka v mislih tvojega malčka in če si verna, mu lahko rečeš, da ima svojega posebnega angelčka varuha nekje med zvezdami.
Jaz nikoli nisem poznala babice in dedka od mojega moža, pa ju je tašča tako lepo ohranila v spominu, da ima na vidnih mestih v hiši njune slike in ogromno pripoveduje o njih dveh, tako da že od nekdaj imam občutek, kot da bi ju poznala. Mi je res žal, da nisem spoznala moževe omame, ki je zgleda bila ženska na mestu.


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:40:12   
Jančika_
Tudi moj otrok ima samo eno babico. Ko pomislim, kakšno veselje bi imela tašča z njim, sem žalostna. Ampak tako je življenje...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:41:12   
Anonimen
Vem kako ti jeuser posted image
Moj mož večkrat zbeza na dan,svojo bolečino in se sprašuje,kako bi bila njegova starša vesela treh vnukov in enega pravnuka..sprašuje se kaj bi bilo,
če bi bila še med nami?Tako mlad je še bil,ko jih je oba izgubil(komaj 25)doživela sta samo prvo vnukinjo in užival njeno bližino samo tri leta.user posted image
Pa jaz tudi,če bi moja mami še živela,marsikdja se pogovarjam v mislih z njo:Mami,veš,da si prababicauser posted image

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:43:02   
Minka Pobalinka



Te razumem..Meni je oče umrl pred dvemi leti in tudi jaz dostikrat razmišljam, kako fino bi bilo, če bi bil še živ in bi poznal Marka.. Vem, da bi bil presrečen, Mark pa bi imel čudovitega dedka.. Sem pa prepričana, da je nekje, da ga vidi in da pazi nanj.. user posted image



(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:46:00   
Udb
Ja, sem verna, in verjamem, da nekje zgoraj pazi na nas, ampak....jaz bi rada več!!! Saj vem da me razumete. Ampak ne morem verjeti, da po 5 letih še vedno tako boli in da ga še vedno tako hudo pogrešam!! Zdaj, ko sem mama pa sploh. Sem bila stara 19 let ko je umrl.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:46:26   
matahari
Vem kako ti je - v letu 2004 julija sem izgubila mamo, lansko leto julija sem se drugič poročila..oče je zelo lepo sprejel mojega moža..mesec in pol po poroki je oče umrl zaradi kapi...kakšne zgodbe piše življenje...žalostno je to..vendar pomaga, da si predstavljaš, da so nekje nad nami in nas opazujejo, nas gledajo in vedo, da tudi mislimo na njih...

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:49:13   
Gina
Moja mami je tudi umrla. NI hudo le meni, zalo velikokrat je zelo hudo moji Lani. Včasih prav joka zato. Pa jaz nikoli ne govorim o tem, kot o neki tragediji ali da bi se sebi smilila zato. Mala je pač take sorte - ribica.

Ampak nekje v duši si prav gotovo želim, da bi bila živa. Samo kaj češ, tako je življenje, nič ne moreš pomagat. POtem si vedno mislim, da sem imela strašansko srečo, da sem jo sploh imela, ker je redkokdo imel tako strašno velik občutek varnosti, sprejetosti in ljubezni in tako fajn fajn fajn mamo, kot jaz. Z lučjo jo ne bi našla, pa če bi cel svet preiskala. Šla je, ampak še presneto močno živi v meni.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Ja, sem verna, in verjamem, da nekje zgoraj pazi na nas, ampak....jaz bi rada več!!! Saj vem da me razumete. Ampak ne morem verjeti, da po 5 letih še vedno tako boli in da ga še vedno tako hudo pogrešam!! Zdaj, ko sem mama pa sploh. Sem bila stara 19 let ko je umrl.


Udb,morda sem nehvaležna hči,ampak jaz sem še vedno po sedmih letih,jezna na mamico,da je odšla.Njenih stvari še nisem pospravila.
Njeno verižico in poročni prstan še nisem pripravljena obesti na vrat.
zdi se mi,kot,da bi priznala,da je ni več.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mi je hudo
7.1.2006 18:58:52   
lelaval



Sočustvujem s tabo. Moj tudi ne bo videl nobenega, ker je umrl pred 15 leti.



(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mi je hudo
7.1.2006 19:07:33   
muki1
user posted image user posted image user posted image  Joj, punce kak žalostno temo, a žal tako resnično smo odprle.
Jaz na srečo imam oba starša, taščo in tasta. Naj nam le zdravje služi. Sploh si ne znam predstavljati, da bi ostali brez katerega.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mi je hudo
7.1.2006 19:17:14   
Anonimen
Verjamem, da ti je hudo. Starši so naši starši in vedno bodo ostali. Če še vedno tako misliš nanj, potem ste se res imeli radi. Lepo, vsak ne doživi tega.  Tvoj oče je bil gotovo vesel, da vas je imel, vi pa njega.user posted image

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mi je hudo
7.1.2006 19:37:45   
lex
Jaz imam sliko moje ome in mojega dedija (eden po mamini, drugi po atijevi strani) na vidnem mestu, vsakokrat ko grem skozi vrata se spomiim nanju (krivična sem do svojega dedija, ki je umrl ko sem bila v prvem razredu pa nimam nobene slike od njega - imam namreč še samo eno bico), pa še zdaj tako p...... boli ko grem na pokopalčišče in prva misel po zbujanju ko so mi luščili posteljico in sem se zbujala je bila: OMA HVALA!

nekje so z nami, če ne kje drugje so v naših srcih in mislih in od tam jih nihče ne more pregnat.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mi je hudo
7.1.2006 20:12:22   
mala maja
ja te čist razumem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se še danes spomnim besed ki jih je rekel oči ki je prav tako umru za rakom l 2003. NE jokaj čas je da se umaknem, mogoče celo novemu vnučki. Takrat mi še na misel ni prišlo da bomo imeli še enga sploh k sem mela take težave.Ko sem zanosila sem 100% da je mel ati prste vmes.user posted image

Ko sem bila 4m noseča in sem komaj povedala doma je kmalu po tem mami imela kam in umral. Vnučka ni vidla ja pa vedela zanj. Mi je včasih kar user posted image user posted image  k se spomnim da če bi molčala še 1 teden kot sem hotla nebi nikoli zvedela da bo babica.
Mel pa smo tud hude probleme z Lukcom k je še eno leto po tem k je oči umru nosu njegov telefon(zdaj ga mam jaz) in govoru. Mami dej fona nes dediju on ga rab. KAj če ga kdo kliče... pa hodu je v sobo gledat(mel smo ga mi) če spi je zbujen da se bo šel pocrklat k njemu(bil je pa star takrat 2 leti)

Drugače pa veš on vidi vse in ve da ma vnučka in on ga čuva. Pa tud nate čuva in ti stoji ob strani.user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mi je hudo
7.1.2006 20:50:01   
smrka
Ja, to je bolečina, ki boli boli boli..... ko zgubiš svoje ljubljene. Jest hvala bogu imam žive svoje starše. Nemorem si predstavljat kaj bi bilo če bi izgubila mamo naprimer..... nevem, jest bi znorela od žalosti. Še zdaj ko živim tako daleč od nje, ko je nemorem videti, ko je nemorem objeti, ko se nemorem z njopogovarjati v živo, to  me zelo boli... imam njene slike, vendar jih nemorem imeti na polici  na vidnem, ker kadar koli pogledam njen obraz zajokam. Mogoče se vam zdim čudna, vendar taka sem.user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mi je hudo
7.1.2006 21:24:35   
Minka Pobalinka



Nisi čudna smrketka.. tudi jaz imam mami daleč, pa mi je full hudo za to. Sploh sedaj, ko imamo Marka in je mami čisto nora nanj, pa ne more biti z njim kolikor in kadar bi želela. Čas pa tako hitro mineva in bo toliko lepih stvari zamudila.. user posted image  mark pa zamuja najboljšo babico na svetu. Tistih nekajkrat na leto, pa je premalo, da bi lahko nadoknadila vse..



 

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?