|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno, da ti mleko kar presahne v neka...
11.1.2006 7:54:41   
simona2
Ker moja user posted image  ni velik jedla in je ves čas štrajkala (domnevno alergija - še vedno pa niso nič potrdili, zato čakava na BIOCOM) sem zadnji teden opazila, da imam manj mleka. Začela sem piti skoraj po 7-8 litrov na dan, čaj za dojenje, sezamov čaj... pa nič. Mleka je manj in manj. Kljub temu, da user posted image  ni jedla tako kot bi morala že od tri mesce (normalno je bilo samo 1 mesec) je bilo mleka več kot dovolj in mi je ves čas iztekalo, sedaj pa tole. Danes se je zgodilo prvič, da udi ponoči dojki nista bili več trdi. Mleko je sicer še notri, če stisnem, ampak sem včeraj črpala, pa je bilo bore malo. Zvečer sem ji sedaj že 3x ponudila stekleničko hipoalergenega mleka in je spila. Sedaj me je kar groza, če pomislim, da začnem s tem tudi čez dan, kar po vsej verjetnosti pomeni konec dojenja (do sedaj čez dan ni hotela ponujenega dodatka)user posted image .

Kaj narediti v takem primeru, zakaj pride do presaha mleka?

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 8:19:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je možno, da ti mleko kar presahne v ...
11.1.2006 8:26:51   
bskrle
Obrni se na kakšno svetovalko LLL.
Je pa nujno, da si ga redno izstiskaš in daješ otroka k prsim.
Tekočina sama po sebi ne pomaga, če ni povpraševanja.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali je možno, da ti mleko kar presahne v ...
11.1.2006 8:36:18   
tipka
Na to temo sem brala (LLL), da se to ne more zgoditi. Na svojem primeru lahko dokažem, da je možno. Dokažem lahko z evidenco dodatkov, ki jih imajo v porodnišnici, kjer sem rodila in s kartotekami, kjer beležijo dnevno težo novorojenčkov oz. večjih otrok in tehtanje pred in po podoju. Če mi mleka v enem dnevu ne bi naenkrat zmanjkalo, mi ne bi dali dodatka.user posted image user posted image


user posted image

Dva dni ga ni bilo, potem ga je prišlo samo toliko, da bi bilo dovolj za kakšno mačkicouser posted image , potem spet nič, pa spet in spet ne in potem sem rekla šlus. Dobro, da sem takrat še zbolela, da sem si upala prenehati mučiti se.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali je možno, da ti mleko kar presahne v ...
11.1.2006 10:46:50   
mamči
Možno je v nakaj dneh zgubiti mleko. Meni je pri prvem user posted image  stanje bilo slabše  se mi zdi iz ure v uro!

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali je možno, da ti mleko kar presahne v ...
11.1.2006 15:52:04   
tehnofil
Mi smo imeli s tem dojenjem cele ceremonije. In koliko dela in skrbi. In še in še smo se namatrali. Sedaj pri 7m je mali še vedno priklopljen na dojko.
Na količino mleka vpliva lahko že, da te skrbi ali ga je dovolj. Na recept smo dobili že v porodnišnici in kasneje pri osebni zdravnici tabletke (v originalu so za proti slabosti) po 2 tableti/dan 5 dni, s katerimi smo vspodbudili nastajanje mleka in stalno pristavljali malčka, ali pa črpanje v stekleničko tudi ponoči. Pri 3m se je nekako uredilo. Tudi malček je takrat bolj zavestno vedel kaj mu je luštno.

Ne se obremenjevati. Če bo mleka zmanjkalo bo pač jedel tisto, kar je in s čemer so zrasli tisoči ostalih dojenčkov.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?