|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 10:45:44   
pika79
Oprosti andrejka, včeraj nisem pozorno prebrala in hvala za tvoj odgovor o g.
Mislim, res sta preživela trnovo pot si sploh ne morem predstavljati kaj vse me še čaka. Danes sem dala ravno kri za pregled hormonov pri dr. Rešu, kjer se bova verjetno tudi odločila za postopek. Moti me le ker tako tiščijo vate, da bi plačal prvi postopek ISCI, midva se bova odločila, da bova počakala pa nama sploh nočjo povedati koliko časa se čaka na vrsto,...
Vglavnem želim ti povedati da smo s tabo, še veliko jih je za nami, in še veliko nas bo šlo v ta postopek, pa še enkrat me zanima a je res tako grozno ko ti jemljejo jajčka?!?user posted image user posted image ker pol si bom jst zrihtala kakšna močna proti bolečinska sredstva, tolk se imam pa še rada,....user posted image user posted image
drži se, upam da vama čim prej uspeuser posted image user posted image
svojega možka pa kar še naprej razvajaj, revček mu mora biti res grozno, pa kar še se trudita, če so spermije našli enkrat pa ni hudič, da jih ne bodo še enkrat,...user posted image  lp in srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 11:05:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
.....oprosti,sej sm jest tut krščansko vzgojena in verna,ampak pri vajini oploditvi in tako kot pri najini mislim da nimata čisto nič zraven!!!

Na tem mestu ne želim razširjati razpravo o tem.

V poti je opisan samo tisti del, ki se nanaša na temo foruma. Veliko je izpuščenega.. Niti ni namen, da bi koga prepričala. Je samo pričevanje. Če ena sama zaradi najinega pričevanja ne obupa, je name dosežen.

Včeraj SE MI JE POSVETILOuser posted image . Razmišljam takole:

V MB imajo največjo uspešnost pri umetni oploditvi. LJ želi tudi doseči večjo uspešnost in izgleda da tako, da sprejmejo v postopek samo čimbolj SIGURNE primere. Morda sploh ne razumejo, da je uspešnost postopka odvisna tudi od drugih zunanjih dejavnikov in ne samo od samega tehničnega postopka. To je lahko samo politika vodstva in ne zdravnikov samih. Vedni bolj se mi zdi, da se jim gre za statistično uspešnost postopkov. In za tem nato stoji denar - kot vedno.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 11:11:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: pika79
a je res tako grozno ko ti jemljejo jajčka?!?user posted image user posted image

Vse je odvisno od želje. Če je želja dovolj močna, nobena bolečina ni prehuda. Zato, ne boj se.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 12:14:17   
anadejka
Nena full hvala za to informacijo,nisem vedla da je tak problem zamrznit semenčeca.To ni glih dobr neuser posted image .
Ko sem se takrat z biologinjo pogovarjala,sem uprašala če se to da,da bi večkrat naredil spermiogram in bi njegovo seme zamrznili,pa je rekla da se seveda da.Nč ni rekla da jih mora bit čez miljon.Ampak je verjetno predvidevala da če bo spermiogram kolikor toliko dober,kot je bil Aprilski(6 mio.),ne bo problema.Opozorila me je da jih pri odmrzovanju,tako kot jajčeca ali zarodki preživi samo 60%.Potem pa mi je zdravnica ki mi je naredila punkcijo predlagala za naslednjič spontani postopek.Ker že imam 4 jajčka zmrznjena,pa bi tako pridelala še enega in pa seveda bi najprej moj dragi opravil njegov del in če bi bilo uredu,še jest.Če pa ne,pa nič.Vsaj ne bi izgubila še enega postopka.Potem pa upaš na najbolje.

Pika ma ne smeš se bat.Če je že toliko žensk preživelo boš tut ti.user posted image Sam strah te ne sme bit,pa bo vse O.K.Sej ni tok hudo,pa hitr je konc.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 12:28:02   
nena m
Jaz sem imela pri dr. Rešu vedno spontani postopek, ker je rekel, da nima smisla, da imam dolgi postopek in  preko 20 celic , potem pa pri možu najdejo 1 semenčico (tako je bilo namreč v prvih 4 postopkih v Lj.) Tudi zadnji (uspešni) je bil spontani - z eno celico pri meni in eno samo semenčico (ki so jo iskali več ur) pri možu. user posted image user posted image  Tudi vama bo uspelo, boš videla.

Aja, punkcija pa ni tako huda. Dobiš kakšen ketonal, pa gre.

lp,

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 14:09:29   
pika79
Joj mene je res strah, že danes mi je skoraj srce padlo v hlače ko sem dala kri user posted image user posted image  sej sem mogoče grozna in še kar upam, da bo po naravni poti enkrat le uspelo, čeprav nama je dr. Reš še večkrat povedal da je zelo vpašanje kdaj bo uspelo po naravni poti. Sej bom tudi jaz preživela, pa hvala za spodbude, upam, da mi bodo dali ketonal,....user posted image user posted image user posted image
Nena v katerem poskusu je pa pri tebi uspelo, kot sem razumela v prvih štirih v lj ni uspelo?!?
lp

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 14:10:53   
anadejka
Ma pa sej to je res še najbolj logično!Brezveze da se pikam cel mesec z inekcijami in kurim zdravila,ki jih mogoče kdo drug bolj rabi,če imam redne ovulacije in je vse b.p.pri meni.

Koliko postopkov vseskupaj si pa ti že imela?Koliko pa plačaš pri Rešu za spontanca?A vama je že uspelo?Če ne,pa upam da bo kmaluser posted image

Veliko sreče!!!

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 14:20:30   
Andy29
Punce pozdravljene,

naj se še sama vključim v debato, čeprav še nisem tako daleč v postopku (in niti slučajno še nisem vsega dala skozi, tako kot ve), ampak najverjetneje bom, kajti mož je včeraj dobil izvide drugega spermiograma in število hitro gibljivih je 0. Torej prestrašena sem do oknca (prvi spermiogram je bil vsaj 0.05). Te izvide so naredili v lj, mislim, da sumijo celo na neko vnetje (ampak nič kaj dosti ne komentirajo -dr. Zorn), naročena pa sva v mb na kliniko 23.3., ker nama je bližje, pa še boljša je baje.Po moje naju bo takoj dali v postopek ICSI, a ne? veste kako dolgo se čaka, če greš samoplačniško?
lp, andy

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 16:34:51   
GoYa
Če greš samoplačniško (Reš) si na vrsti takoj. Na GK LJ in v MB pa ne vem, če obstaja ta opcija. Kolikor vem, moraš počakati na vrsto in imaš najprej 4 postopke koncesijsko, potem pa so na vrsti samoplačniški.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: moj postopek ICSI
5.2.2006 12:46:25   
Massa26
Anadejka, danes sem prebrala vajino zgodbo in samo rečem, da z vso močjo držim pesti za vaju. Občudujem tvoj karakter in vem, da boš zlata mamica.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: moj postopek ICSI
6.2.2006 7:35:52   
anadejka
Hvala Massauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?