Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Bomo videli ne.
.
.
Pa tisto k so mi z enimi kleščami razširili maternico,da so mi lohk dal inekcijo not.Grozzzaa!!!Jest sm tulila še preden se je postopek sploh začel.Bla sem tut full prestrašena,že v čakalnici mi je srce razbijal da ste ga sigurno tut v Mariboru slišal.Švicala sem tok da bi lohk pižamo ožela.Med postopkom se mi je pa spet to zgodil da sem skor omedlela.Mal me je zmanjal.Ha ha naravna narkoza
.Sem imela pa full dobro in prjazno mlado zdravnico,ki žal ne vem kako ji je ime,ampak me je full vzpodbujala in se pogovarjala z mano da naj si predstavljam da sem nekje drugje..na plaži pod palmo ližem sladoled.Sej sam postopek je hitr konc in ni tok hudo,sam strah ima velke oči buuuuuuu
Čudno! Še toliko bolj, ker je imel tudi moj dragi jeseni 2004 fulll v redu spermiogram, letos novembra pa je bila oblika spermijev tud fulll čudna in je tud Drobnič reku, da je to ful čudn. Ampak meni se ne zdi.... Če na vse drugo psiha vpliva, po mojem tud na sprermije, kaj vem. No, pri nama je na srečo še vedno tolko v redu, da za IVF ni problema.
,sam ne smeš se tko bat kt sm se jest.
kolk sta mogla pretrpet v teh dneh...
. Vsaj s tem midva nimava problemov, je imel vsakič v redu spermiogram, kako pa bo z jajčki bomo pa videli