Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vse ok. Ti pa svetujem, da si naslednjič ti pripraviš vprašanja in povprašaš ginekologa. Ga boš mogoče v zadrego spravila
Gotovo ti bo povedal vse, kar ve - praviš, da je "priznan"... veš, včasih je ravno v tem problem... "veliki" umi imajo fuuul znanja, le nekako ga ne znajo posredovat naprej,, če jih malo bockaš, je pa ve OK... Fajn opravi.
, to ponavadi opravljajo sestre. g je tisti, ki te vodi bolj po medicinski plati. drugače pa jst kr lepo težim in kličem v ordinacijo, če mi kej ni jasno. če imajo sestre odgovor, me že one pomirijo, drugače me pa vežejo k g in mi on vse lepo razloži. ne šparat jezika. in meni so sestre tudi svetovale iste, kot so tebi že druge punce tle. na listek si zapiši, kaj bi rada vprašala. in ko čakaš v ordinaciji, najprej vprašaj sestre, na kar pa nisi dobila odgovorov, pa potem še g, ko prideš k njemu. ne se sikirat, jst zaupam osebju in do sedaj nism bla razočarana nad njimi.